;
آشپزی

طرز تهیه خمیر پیتزا به روش فست فودهای ایتالیایی | با این خمیر پیتزا، پیتزاهای عالی خواهید داشت!

طرز تهیه خمیر پیتزا: غذاهای ایتالیایی جایگاه ویژه ای در قلب ما دارند. اولین غذایی که بیشتر ما دوست داریم بخوریم پاستا است و اولین غذای خارجی که دوست داریم بخوریم، پیتزا است. حالا وقت آن است که خمیر آن پیتزاهای خوشمزه ایتالیایی را در خانه درست کنید! بر آن شدیم تا خمیر پیتزا را به ساده ترین روش با مواد اولیه و ساده تهیه کنیم. شما مختار هستید که هر ماده ای را که می خواهید اضافه کنید.

” طرز تهیه خمیر پیتزا چگونه است؟” این دستور العمل کمک می کند که پیتزاهای بهتری داشته باشیم. پس از آشنایی با طرز تهیه خمیر پیتزا ما روش آماده سازی انواع پیتزاها را به شما آموزش خواهیم داد. با طرز تهیه خمیر پیتزا  و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه همبرگر خانگی آسان، برای همه کسانی که به دنبال غذاهای سالم و سریع هستند!

مواد لازم برای طرز تهیه خمیر پیتزا

  • یک قاشق چای خوری مایه خمیر10 گرم
  • ¾لیوان آب گرم ( 150 میلی لیتر)
  • یک قاشق دسر خوری شکر
  • 2لیوان آرد نان 260-280 گرم
  • ½قاشق چایخوری نمک
  • 2قاشق سوپخوری روغن زیتون

شاید بپسندید: طرز تهیه دونر مرغ به شیوه آسان با طعمی خوشمزه و متفاوت +تصویر مراحل

طرز تهیه خمیز پیتزا

طرز تهیه شیرینی شکلاتی برای پذیرایی از مهمان به شیوه ای آسان برای ایام عید!

نکته تهیه خمیر پیتزا

مواد لازم برای یک پیتزا گرد سایز متوسط ​​با قطر 25-30 سانتی متر داده شده است. اگر می خواهید در اندازه سینی بزرگتر یا مستطیلی درست کنید، می توانید با دو برابر کردن مواد آن را تهیه کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه پنکیک طلایی به روشی آسان همراه با نکات مهم و ضروری

طرز تهیه خمیر پیتزا چگونه است؟

برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا مایه خمیر خشک و شکر را در کاسه ای بریزید. آب گرم با دمای حدود 40-45 درجه اضافه کنید. مراقب باشید که آب شما به جوش نیاید، در غیر این صورت ممکن است مخمر شما از بین برود و پخته شود. بعد از هم زدن 5-10 دقیقه به همین صورت بگذارید، مطمئن شوید که مایه فعال شده باشد.

شاید بپسندید: طرز تهیه نان پیده خوشرنگ و خوشمزه برای سفره های افطار به روش اصیل ترکیه ای!

مرحله اول

آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط مخمر فعال شده را به آن اضافه کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

مرحاله دوم

با کمک قاشق چوبی شروع به هم زدن کنید. اگرچه در ابتدا به نظر می رسد که از هم جدا می شود، اما در حین ورز دادن خمیر جمع می شود.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه پیتزا گیاهی به شیوه آسان و کاربردی برای عاشقان غذاهای ترکیه ای!

مرحله سوم

پس از ورز دادن در ظرف به مدت 5-10 دقیقه، خمیر نچسب به دست آورید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان در زمان بسیار کم!

مرحله چهارم

روی پیشخوان را آرد بپاشید و خمیر را به حالت گرد در آورید.

مرحله 5

داخل کاسه را که برای تخمیر قرار می دهید و قسمت بیرونی خمیر را با روغن زیتون چرب کنید. خمیر را در یک کاسه گذاشته . و روی آن را با حوله بپوشانید. اجازه دهید خمیر ور بیاید تا حجم آن دو برابر شود. زمان تخمیر ممکن است در فصول سرد و گرم متفاوت باشد، بنابراین خمیر را از نزدیک مشاهده کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کتلت خانگی مامان پز برای همه کسانی که عاشق کتلت های خانگی هستند!

طرز تهیه خمیر پیتزا

برای باز کردن خمیر آن را روی پیشخوان آرد پاشی شده قرار دهید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه بسما کادایف به شیوه ای آسان، زینت بخش سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

طرز تهیه خمیر پیتزا

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کیک راوانی خیس با طعمی شیرین و خاص برای سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

خمیر را به آرامی از وسط به لبه فشار دهید و آن را صاف کنید. سپس با کشیدن آرام لبه ها شروع به باز کردن آن کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

در صورت تمایل در این مرحله با وردنه آن را کمی باز کنید و به آن حالت گرد بدهید. اگر می‌خواهید به لبه‌های آن حالت ضخیم بدهید، می‌توانید مانند تصویر خمیر را با انگشتان خود بچرخانید و قفل کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

بعد از اینکه خمیر به اندازه دلخواه رسید، می توانید آن را روی سینی فر قرار دهید و مطابق دستور پیتزای مورد نظرتان، آن را با مواد پر کنید. فراموش نکنید که فر را با دمای 220-230 درجه گرم کنید، از فر بدون فن استفاده کنید و با کنترل بپزید!

 طرز تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک افطار دلپذیر!

طرز تهیه خمیر پیتزا

شاید بپسندید: طرز تهیه لاهماجون پیتزا ترکیه ای در منزل به روشی ساده و آسان + تصاویر تمام مراحل تهیه

امیدوارم از مطلب طرز تهیه کتلت گوشت با سبزیجات استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی به شیوه ای ساده فقط با 3 ماده اولیه+ تصاویر تمام مراحل

لینک های مرتبط

تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ، شیرینی خوشمزه برای سفاره های افطار

طرز تهیه مرغ با سس باربیکیو، طعمی متفاوت و دلپذیر که حتماً می پسندید!

تهیه پنکیک طلایی به روشی آسان همراه با نکات مهم و ضروری

طرز تهیه کتلت تکیرداغ ترکیه با طعمی بی نظیر و متفاوت!

تهیه کتلت گوشت با سبزیجات سرخ شده، برای یک دورهمی خودمانی دلپذیر!

 طرز تهیه شیرینی شربتی که با یک بار خوردن،دیگه نمی تونید از تهیه و خوردن اون دست بکشید!+تصاویر

تهیه باقلوای کادایف با طعمی متفاوت برای پذیرایی از مهمان در روزهای عید+تصاویر تمام مراحل تهیه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − شش =

دکمه بازگشت به بالا