;
آشپزی

طرز تهیه ایزگارا کوفته ترکیه در منزل به شیوه ای آسان

ترکیه از جمله کشورهایی است که همانند ایران تنوع غذایی فراوانی دارد. از آنجایی که هدف ما در چشمک آشنا کردن شما با غذاهای ملل است امروز نیز با طرز تهیه یک غذای گوشتی از کشور ترکیه با شما هستیم. اگر به ترکیه بروید در منوی اکثر رستوران ها، ایزگارا کوفته را خواهید دید. این کوفته غذای خوشمزه ای است که معمولا در کنار پلو سرو می شود و طعم خوشمزه و بی نظیری دارد. امروز ما طرز تهیه ایزگارا کوفته ترکیه را به شما آموزش خواهیم داد. با بخش آشپزی چشمک همراه باشید.

دستور تهیه این کوفته خوشمزه بسیار آسان است. طرز تهیه این کوفته را مرحله به مرحله به صورت اسان توضیح خواهیم داد و شما می توانید این غذای خوشمزه را برای یک ناهار دست جمعی یا شام تابستانی به همراه خانواده میل کنید. فراموش نکنید که برای همه کوفته ها لازم است پس از ترکیب همه مواد برای حداقل شش ساعت، آن را در یخچال قرار دهیم. به این ترتیب طعم کوفته ها خوشمزه تر خواهند شد. مواد زیر برای شش نفر کفایت می کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته خورشتی برای داشتن یک سفره طعم دار و رنگی

مواد لازم برای طرز تهیه ایزگارا کوفته ترکیه

  • 600گرمگوشت چرخ کرده گاو با چربی متوسط ​​(مخلوط گوشت گاو و گوسفند)
  • مقداری پودر سوخاری یا پودر نان خشک
  • یک عدد پیاز کوچک
  • 1 عدد تخم مرغ
  • یکقاشق چایخوریزیره
  • ½قاشق چایخورینمک
  • فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری

نکته مربوط به  تهیه کوفته

اگر کوفته هایی را که آماده کرده اید در یخچال و در ظرف دربسته حداقل 3 ساعت استراحت دهید، می توانید بدون اضافه کردن تخم مرغ کوفته های نچسب و خوشمزه تهیه کنید. گوشت چرخ کرده چرب که به صورت مخلوط گوشت گوساله و گوسفند تهیه می شود باید به مدت حداقل 5 دققه ورز داده شود.

در صورت تمایل می توانید جعفری ریز خرد شده را نیز برای افزایش طعم به کوفته ها اضافه کنید.

طرز تهیه ایزگارا کوفته ترکیه چگونه است؟

600 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط ​​را در یک کاسه بریزید. ۱ عدد تخم مرغ، ۱ عدد پیاز رنده شده، 2 قاشق غذا خوری پودر سوخاری، ۱ قاشق چایخوری زیره، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید.

مخلوط کوفته را خیلی خوب  ورز دهید تا همه مواد با م به خوبی ترکیب شوند.  روی آن را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

از خمیر کوفته به اندازه گردو بردارید.

با دست خیس شده با آب به کوفته ها حالت صاف بدهید.

کوفته ها را در ماهیتابه چرب شده قرار دهید.

پخت و پز را با چرخاندن پشت و روی کوفته ها شروع کنید. این کار را تا زمانی که تمام کوفته ها پخته شوند ادامه دهید.

کوفته های شما آماده است، می توانید آن ها را داغ سرو کنید. موفق باشید.

اطلاعات مفید:

اگر کوفته های کبابی که درست می کنید در حال از هم پاشیدن هستند، ممکن است آب پیاز را نگرفته باشید.

یک وعده کوفته کبابی 232 کالری دارد.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

لینک های مرتبط:

طرز تهیه کباب تیره از کباب های خوشمزه کشور ترکیه

تهیه کتلت قبرسی، یک کتلت متفاوت و خوشمزه برای هر سلیقه

طرز تهیه کوفته یا کتلت اینه گل، یک کتلت خوشمزه از شهر بورسا

تهیه کتلت قارچ، غذایی سرشار از مواد مغذی و پروتئین گیاهی!

طرز تهیه کتلت آکچابات در 5 مرحله| کتلتی خوشمزه از ترابزون ترکیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 16 =

دکمه بازگشت به بالا