;
آشپزی

دستورالعمل تهیه کیک راوانی ترکیه ای برای علاقمندان به طعم های خاص!

دستورالعمل تهیه کیک راوانی ترکیه ای: ما می دانیم که کیک راوانی بسیار خوشمزه و عالی است، به خصوص اگر حسابی به خود شربت جذب کرده باشد. امروز با طرز تهیه کیک راوانی ترکیه ای در خدمت شما هستیم. تا پایان آموزش با بخش آشپزی چشمک همراه باشید. راوانی یکی از دسرهای فوق‌العاده است که در دوره عثمانی توسط آشپزهای برجسته عثمانی برای اهالی کاخ تهیه و سرو می شد.

خوشمزه است: دستور العمل کاپ کیک کاکائویی به شیوه ای آسان در خانه!

مواد لازم برای دستورالعمل تهیه کیک راوانی ترکیه ای

برای کیک:

  • 3 عدد تخم مرغ
  • ½ لیوان آب شکر
  • یک فنجان شیر
  • 1 فنجان روغن مایع
  • یک لیوان آرد سمولینا
  • 1لیوان آرد
  • یک قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه پای توت فرنگی، دسری خوشمزه و چشم نواز زینت بخش سفرهای شما

برای کاستارد:

  • 3 لیوان شیر
  • سه قاشق سوپخوری شکر
  • 2قاشق غذاخوری آرد
  • یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 2 قاشق سوپخوری نارگیل
  • یک عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 1.5 قاشق دسر کره

برای شربت:

  • 2،5 لیوان شکر
  • 3 لیوان آب
  • ½ قطعه آب لیمو

شاید بپسندید: دستور العمل تهیه کتلت خانگی، خوشمزه و چشم نواز!

دستورالعمل تهیه کیک راوانی ترکیه ای

تهیه شربت

ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را با همزن بزنید تا شکر حل شود و روی حرارت ملایم روی اجاق قرار دهید تا بجوشد.

آب لیمو را به شربت در حال جوش اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید.

شربت را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.

دستورالعمل تهیه کیک راوانی ترکیه ای

برای روانی؛ تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید.

روغن، شیر، سمولینا، آرد، بکینگ پودر و وانیل را روی آن اضافه کرده و با همزن به هم زدن ادامه دهید.

مخلوطی که آماده کرده اید را در قالب چرب شده بریزید و در فر 175 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید. پس از پخت، در دمای اتاق سرد کنید.

در همین حین پودینگ را آماده کنید. شیر، آرد، شکر، نشاسته، نارگیل، تخم مرغ و وانیل را با هم زدن مداوم روی اجاق بپزید. کره را به پودینگ غلیظ شده اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید.

کیک روانی را که در فر پخته اید از قالب خارج کرده و از وسط نصف کنید. نصف کیکی را که برش دادید دوباره داخل قالب بریزید و نیمی از شربت خنک شده را روی آن اضافه کنید.

بعد از گرفتن شربت، تمام کاسترد را روی آن بمالید و روی آن را با نیمه دیگر کیک روونی بپوشانید. بعد از اینکه بقیه شربت را روی آن ریختید، اجازه دهید دسر به مدت 2 ساعت استراحت کند.

سپس برش بزنید و نارگیل و پسته بپاشید و سرو کنید. نوش جان!

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

مطلب مرتبط:

طرز تهیه سوپ برنج با رنگ و طعم عالی زینت بخش سفره های شما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + چهار =

دکمه بازگشت به بالا