;
آشپزی

طرز تهیه کیک نارگیلی کاکائویی، کیکی متفاوت و نرم با طعم دلپذیر نارگیل و کاکائو

طرز تهیه کیک نارگیلی کاکائویی: کیک نوعی دسر است که معمولا در فر پخته می شود. مشخص شده است که نام کیک برای اولین بار در میان وایکینگ ها ظاهر شده است. در زمان های قدیم، کیک در بسیاری از کشورها به عنوان “نان” تعریف می شد. بعدها اگرچه تفاوت زیادی در تولید و مواد وجود نداشت، نان های تولید شده از نظر شکل متفاوت بودند و هم شکل و هم نام کیک به وجود آمد.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای به شیوه ای آسان برای اینکه سفره صبحانه بی نظیری داشته باشید!+تصویر

بسیاری از نسخه های کیک، که به عنوان یک شکل و نام ظاهر شد، نیز در طول زمان تبدیل شده است. پرکاربردترین آنها به نام کیک تولد معروف است و هنوز هم استفاده می شود. بیایید در مورد کیک امروز خود صحبت کنیم، تقریبا همه عاشق شکلات نارگیلی و کاکائویی هستند. با دستور جدیدی که یاد خواهید گرفت، هم از نارگیل و هم از کاکائو راضی خواهید بود. با بافت نرمش شما را شگفت زده خواهد کرد. با طرز تهیه کیک نارگیلی کاکائویی با بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کوکی رنگی یک شیرینی خوشمزه و چشم نواز برای پذیرایی!

مواد لازم برای طرز تهیه کیک نارگیلی کاکائویی

  • 2 عدد تخم مرغ
  • ½ لیوان شکر
  • 2 فنجان شیر
  • دو فنجان روغن مایع
  • 4 فنجان آرد
  • 10 گرم کاکائو
  • یک قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری وانیل

شاید بپسندید: بوی بد تخم مرغ: چرا تخم مرغ در دسرها و غذاها بوی ضخم می دهد؟| چگونه بوی آن را کاهش دهیم؟

برای داخل:

  • 3 فنجان پودر نارگیل
  • 2 فنجان شکر
  • دو عدد سفیده تخم مرغ

برای تزئین موارد فوق:

  • سس شکلات

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت به شکل شیرینی یک غذای خوشمزه و چشم نواز

طرز تهیه کیک نارگیلی کاکائویی

طرز تهیه دونر مرغ به شیوه آسان با طعمی خوشمزه و متفاوت +تصویر مراحل

نکته دستور پخت کیک نارگیلی کاکائویی

گلوله های نارگیلی که آماده کرده اید را در یخچال نگهداری کنید تا در کیک از هم نپاشد. در ضمن در صورت تمایل می توانید از 1 لیوان روغن استفاده کنید تا زیاد چرب نشود.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک لیمو پرتقالی، کیکی خوشرنگ و متفاوت + تصاویر تمام مراحل

طرز تهیه کیک نارگیلی کاکائویی

ابتدا سفیده ها را در ظرفی عمیق ریخته و حسابی هم بزنید، بعد از اینکه کف کرد، نارگیل و شکر را اضافه کنید و ورز دهید.

وقتی یک قوام خوب و چسبناک به دست آوردید، تکه هایی به اندازه گردو از مخلوط بردارید و توپ های گرد و کمی صاف درست کنید. حدود 20-25 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.

درست کردن خمیر کیک را نزدیک به خارج کردن گلوله های نارگیل در یخچال شروع کنید.

برای اینکه کیک خوب ور بیاید، شکر و تخم مرغ را در یک کاسه عمیق 3-4 دقیقه با همزن بزنید.

بعد از آب شدن شکر، روغن و شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

وانیل و کاکائو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در آخر آرد را کم کم اضافه کرده و بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم زدن را تمام کنید.

قالب کیک خود را با کره یا روغن چرب کنید. نیمی از خمیر کیک خود را در قالب بریزید و توپک های نارگیل را به ترتیب بچینید. باقیمانده خمیر کیک خود را روی آنها بریزید.

تهیه کیک نارگیلی کاکائویی

در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.

شاید بپسندید: طرز تهیه دسر سارای لوکوم، دسر خوشمزه ترکیه ای با دستورالعملی ساده+تصویر مراحل تهیه

طرز تهیه کلوچه قلبی با روشی آسان برای داشتن یک سفره عصرانه دل انگیز در کنار حضرت یار!

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت به شکل شیرینی یک غذای خوشمزه و چشم نواز

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

تهیه پنکیک طلایی به روشی آسان همراه با نکات مهم و ضروری

طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی به شیوه ای ساده فقط با 3 ماده اولیه+ تصاویر تمام مراحل

تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کتلت تکیرداغ ترکیه با طعمی بی نظیر و متفاوت!

 تهیه شیرینی شکلاتی برای پذیرایی از مهمان به شیوه ای آسان برای ایام عید!

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه شیرینی شربتی که با یک بار خوردن،دیگه نمی تونید از تهیه و خوردن اون دست بکشید!+تصاویر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − سه =

دکمه بازگشت به بالا