;
آشپزی

طرز تهیه کباب آدانا به شیوه آسان برای عاشقان کباب!

کباب و کباب پزی از جمله تفریحاتی است که آخر هفته می شود انجام داد. یک جمع خانوادگی با یک غذای خوشمزه و خوشرنگ، کامل تر می شود. البته زندگی در آپارتمان باعث شده که نتوانیم بساط ذغال و کباب ذغالی و … را به راحتی فراهم کنیم. اما نباید نگران بود. ما امروز با طرز تهیه کباب آدانا به شیوه آسان در خانه بدون نیاز به ذغال همراه شما هستیم. تا پایان آموزش با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب مرغ با سبزیجات در ماهی تابه با طعم کباب واقعی!

کباب آدانا

آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با گوشت چرخ‌کرده دستی است، که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز، پر از زغال چوب سوزان، کباب می‌شود. این کباب به نام آدانا پنجمین شهر بزرگ ترکیه نام‌گذاری شده و در اصل به عنوان «قیما کباب» یا قیما، در آدانا-مرسین در جنوب شرقی ترکیه، نامگذاری شده‌است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب بره مزه دار شده به صورت آسان و سریع

مواد لازم برای طرز تهیه کباب آدانا به شیوه آسان

  • 600 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گوشت بره و گاو
  • یک قاشق سوپخوری فلفل تند
  • 2 قاشق دسرخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق سوپخوری کره در صورت دلخواه
  • یک عدد فلفل کاپیا در صورت تمایل

نکته دستور پخت

روغن دادن به سیم گریل کمک می کند تا گوشت در حین پخت طعم بیشتری داشته باشد. برای این روغن کاری می توانید چربی دنبه را از قصابی تهیه کرده و کباب خود را طعم دار کنید.

پیشنهاد آشپزی

حتما یک سینی فر زیر توری قرار دهید، تا زمانی که کباب در حال پختن است، روغن آن تمام می شود. اجرای برنامه بدون فن از خشک شدن گوشت جلوگیری می کند.

طرز تهیه کباب آدانا به شیوه آسان چگونه است؟

فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و 15 دقیقه ورز دهید.

طرز تهیه کباب آدانا به شیوه آسان

سپس نمک، فلفل کاپیا و کره را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.

در حین ورز دادن هر از چند گاهی دست خود را خیس کنید. این کار روند ورز دادن را آسان تر می کند. ورز دهید تا به قوام یکدستی برسد.

تکه های گوشت چرخ کرده را جدا کرده و روی سیخ قرار دهید.

طرز تهیه کباب آدانا به شیوه آسان

حداقل 6-5 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

در پایان دوره می توانید هم در فر یا در تابه بپزید. اگر در فر می پزید با زیر و رو کردن می توانید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. در صورت تمایل می توانید آن را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید یا روی رنده فر بپزید.

پیشنهاد سرو

در صورت تمایل می توانید پیاز، گوجه فرنگی، فلفل یا برش های نازک بادمجان را به گریل اضافه کنید و غذای خود را غنی کنید. اگر نان لواش را نزدیک به پختن روی گوشت قرار دهید روغن آن را گرفته و طعم آن را تقویت می کند.

لینک های مزتبط:

طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

دستور تهیه بال مرغ لیمویی برای دورهمی های روزهای عید

طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی، یک غذای خوشمزه برای روزهای عید

دستور کباب تابه سیب زمینی برای یک سفره و افطار رنگی

طرز تهیه سیمیت کباب، غذایی خوشمزه از غازیان تپه ترکیه

دستور تهیه کوفته شیشلیک ترکی در خانه به شیوه آسان

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا