;
آشپزی

طرز تهیه پای توت فرنگی، دسری خوشمزه و چشم نواز زینت بخش سفرهای شما

طرز تهیه پای توت فرنگی: ما یک دستور پای بسیار کاربردی داریم که می توانید با کمک توت فرنگی است آن را تهیه و سرو کنید! با این دستور دسر خوشمزه، زمان چای شما لذت بیشتری خواهد داشت. پس به آشپزخانه بیایید و مقدمات طرز تهیه پای توت فرنگی را آماده کنید. با بخش آشپزی مجله خبری چشمک و طرز تهیه پای توت فرنگی همراه شوید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک آرد ذرت به شیوه ای آسان در منزل!

مواد لازم برای طرز تهیه پای توت فرنگی

برای خمیر پایه:

  • 230 گرم آرد
  • 70 گرم شکر
  • 50 گرم بادام پودر شده
  • 140 گرم کره سرد که نرم نشده باشد
  • یک عدد تخم مرغ
  • ¼ قاشق چای خوری نمک

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک ساده کاکائویی در 10 دقیقه به شیوه ای ساده در منزل!

برای پر کردن دسر:

  • 700 گرم توت فرنگی خرد شده
  • 120 گرم شکر
  • 20 گرم نشاسته
  • یک لیوان آب

شاید بپسندید: فقط در 20 دقیقه: طرز تهیه ذرت برشته شده با طعمی دلپذیر و متفاوت

تزئین برای موارد فوق:

  • یکصد گرم آرد
  • 35 گرم شکر
  • شکر قهوه ای 35 گرم
  • 70 گرم کره سرد ذوب نشده

احتمالاً بپسندید: دستورالعمل تهیه کیک شکلاتی به شیوه ای آسان در منزل!

طرز تهیه پای توت فرنگی

شاید بپسندید: طرز تهیه پروفیترول، یک دسر خوشمزه با تهیه آسان در خانه!

طرز تهیه پای توت فرنگی چگونه است؟

قالب را با کره فراوان چرب کنید و در یخچال نگهداری کنید.

برای پایه، آرد، پودر قند یا شکر، پودر بادام را در یک کاسه عمیق بریزید و مخلوط کنید. کره سرد، تخم مرغ و کمی نمک را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.

خمیری که آماده کردید را با فویل بپیچید و بگذارید حداقل 30 دقیقه در یخچال بماند.

برای تهیه فیلینگ توت فرنگی؛ 1 فنجان توت فرنگی خرد شده را کنار بگذارید تا بعداً استفاده کنید. توت فرنگی های باقی مانده را همراه با شکر در یک قابلمه بزرگ بریزید و به جوش بیاورید و هر از گاهی هم بزنید.

وقتی شروع به جوشیدن کرد، توت فرنگی ها را با له کردن مخلوط کنید.

نشاسته و آب را در ظرفی مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید و بپزید تا غلیظ شود.

در آخر توت فرنگی های تازه ای را که کنار گذاشته اید اضافه کنید و در دمای اتاق خنک کنید.

خمیری که در یخچال نگه داشته اید را روی کاغذ فر بگذارید و به ضخامت 0.5 سانتی متر باز کرده و در قالبی که چرب کرده اید قرار دهید.

خمیر را به طور یکنواخت در تمام قالب قرار دهید و خمیر اضافی را با چاقو از لبه ها جدا کنید.

وسط خمیر را با چنگال سوراخ کنید.

روی خمیر وزنه ای مانند کاغذ پخت و چیزی مثل حبوبات خشک را روی خمیر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فن با دمای 175 درجه بپزید. بعد از اینکه از فر خارج کردید و 5 دقیقه صبر کردید، فیلینگ توت فرنگی را پهن کنید.

آن را به فر برگردانید و روی دمای 185 درجه بدون فن قرار دهید و 30 دقیقه دیگر بپزید. وقتی فیل توت فرنگی از لبه ها شروع به سرریز شدن کرد و روی آن سرخ شد، آن را از فر خارج کرده و حداقل 40 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.

می توانید پای را برش بزنید و گرم یا سرد سرو کنید. نوش جان!

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

مطلب مرتبط

طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر با طعمی بی نظیر و ظاهری چشم نواز!

اصلا فکرش رو هم نمی تونید بکنید که بادمجون اینقدر فایده داره!| خواص بادمجان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

دکمه بازگشت به بالا