;
آشپزی

طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر با طعمی بی نظیر و ظاهری چشم نواز!

طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر: امروز با طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر با شما همراه هستیم. این غذا علاوه بر طعم فوق العاده، از نظر ارزش غذایی نیز کاملاً متعادل است. در گذشته کارنیاریک که معمولاً با روغن فراوان و قابلمه یا تابه ترجیحی درست می شد، در چند سال اخیر با درست کردن آن در فر هم کاربردی تر شده و هم میزان حفظ ارزش غذایی آن هنگام طبخ افزایش پیدا کرده است. حتی به نظر ما در فر پخته شدن به طعم آن افزوده است!

با طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه شوید. تلاش کنید این غذای خوشمزه ترکیه ای را در منزل تهیه کنید. غذایی که علاوه بر خوشمزه بودن، ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی سبک با مواد کم در منزل!

مواد لازم برای طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر

برای بادمجان شکم پر

  • 5 عدد بادمجان
  • یکصد گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز بزرگ مکعبی ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر له شده
  • یک عدد فلفل چارلیستون ریز خرد شده
  • مقداری جعفری ریز خرد شده
  • 2قاشق سوپخوری روغن مایع
  • یک قاشق دسر روغن زیتون
  • 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • 2قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ½لیوان آب گرم

طرز تهیه پای توت فرنگی، دسری خوشمزه و چشم نواز زینت بخش سفرهای شما

برای سس:

  • یک لیوان آب گرم
  • 1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی

برای تزئین:

  • 5 عدد گوجه فرنگی
  • 3 عدد فلفل برش ضخیم

احتمالاً بپسندید: دستورالعمل تهیه کیک شکلاتی به شیوه ای آسان در منزل!

طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر

طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر

باید گفت کسانی که نمی خواهند از فر استفاده کنند می توانند همین دستور را در قابلمه درست کنند. در ادامه به طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر می پردازیم.

بادمجان ها را پوست بگیرید تا رنگارنگ شوند، با خلال دندان در چند جا سوراخ کنید، روی آن ها روغن زیتون بپاشید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید، بپزید تا بادمجان ها نرم شوند.

1

گوشت چرخ کرده را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا آب آن جذب شود.فلفل های مکعبی را اضافه کنید، روغن، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر

بعد از اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی‌تان، آب داغ را اضافه کنید و بگذارید بپزد و بعد از اضافه کردن ادویه‌ها و جعفری ریز خرد شده، برای آخرین بار مواد را با هم مخلوط کنید و اجاق گاز را خاموش کنید.

طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر

وسط بادمجان های پخته شده را به آرامی با چاقو باز کنید و کمی نمک بزنید سپس داخل گوشت چرخ کرده بریزید.

طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر

همین کار را با بادمجان های دیگر انجام دهید و در ظرف پخت خود قرار دهید. گوجه فرنگی و فلفل را روی آنها اضافه کنید برای سس رب گوجه فرنگی را خوب در آب داغ مخلوط کرده و یکدست کنید.

سس را روی کوفته ها در سینی فر بریزید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا گوجه فرنگی و فلفل در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه و فر وارونه بدون فن بپزند. این زمان ممکن است با توجه به فر شما متفاوت باشد.

طرز تهیه کارنیاریک یا بادمجان شکم پر

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

مطلب مرتبط

طرز تهیه کیک ساده کاکائویی در 10 دقیقه به شیوه ای ساده در منزل!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − شش =

دکمه بازگشت به بالا