;
آشپزی

طرز تهیه سالاد لبنانی برای عاشقان سلامتی و تناسب اندام!

طرز تهیه سالاد لبنانی: این سالاد از جمله سالادهایی است که علاوه بر زیبایی بخشی به سفره های شما، می تواند یک گزینه عالی برای سلامتی و خفط رژیم شما باشد. در طرز تهیه سالاد لبنانی، سبزی جعفری و نعناع به نسبتی خرد می شوند که می توان آن را سالاد سم زدا نامید. از سوی دیگر مواد دیگری هم در این سالاد به کار رفته است که سبب سیری می شود و به این ترتیب این سالاد به یک سالاد رژیمی تبدیل شده است.

بلغور ریز که در آب داغ پف می کند و به سالاد اضافه می شود، می تواند در شما احساس سیری ایجاد کند. پس بدون معطلی برویم آشپزخانه و طرز تهیه سالاد لبنانی آشنا شویم. با بخش آشپزی چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ با شیوه ای آسان در منزل، مناسب برای پذیرایی+تصاویر مراحل تهیه

مواد لازم برای طرز تهیه سالاد لبنانی

  • یک فنجان  بلغور گندم نازک
  • ½ فنجان آب گرم
  • یک عدد آب لیمو
  • 1 دسته نعناع تازه
  • 2 دسته جعفری
  • یک فنجان روغن زیتون
  • 6 عدد پیازچه تازه
  • 2 عدد گوجه فرنگی متوسط
  • 4 شاخه نعناع تازه
  • یک قاشق چای خوری نمک

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی برای متفاوت کردن سفره های عید

طرز تهیه سالاد لبنانی

شاید بپسندید: طرز تهیه باقلوای کادایف با طعمی متفاوت برای پذیرایی از مهمان در روزهای عید+تصاویر تمام مراحل تهیه!

طرز تهیه سالاد لبنانی چگونه است؟

بلغور، آب داغ، آبلیمو، روغن زیتون و نمک را در یک کاسه عمیق بریزید، مخلوط کنید و کنار بگذارید.

جعفری را بعد از شستن کاملا خشک کنید و با چاقو خرد کنید تا به اندازه یک دانه بلغور کوچک شود.

پیازچه و برگ نعناع تازه را تا حد امکان ریز خرد کنید.

پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و قسمت آبدار و دانه دار آن را جدا کنید و تکه های گوشتی باقی مانده را به مکعب های بسیار کوچک خرد کنید.

مواد خرد شده را با مخلوط بلغور داخل کاسه بریزید و از پایین به بالا مخلوط کنید و تازه سرو کنید. در صورت تمایل می توانید روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید. نوش جان.

 

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک دو رنگ ساده با دستورالعملی ساده که تهیه آن را در منزل آسان می کند+تصاویر

امیدوارم از مطلب طرز تهیه سالاد لبنانی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

لینک های مرتبط

طرز تهیه کلوچه وانیلی لیمو با طعمی خاص و دلپذیر برای پذیرایی از مهمان در ایام عید!

تهیه شیرینی شربتی که با یک بار خوردن،دیگه نمی تونید از تهیه و خوردن اون دست بکشید!+تصاویر

طرز تهیه خوراک قارچ به شیوه ای متفاوت که با یک بار تهیه این خوراک، مشتری دائمی اش می شوید!

 تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک صبحانه دلپذیر!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − چهار =

دکمه بازگشت به بالا