;
آشپزی

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ با شیوه ای آسان در منزل، مناسب برای پذیرایی+تصاویر مراحل تهیه

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ: بخش آشپزی مجله خبری چشمک با یک دستورالعمل جدید با شما همراه است. این دستور طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ است که علاوه بر خوشمزه بودن، تهیه آن بسیار آسان است. کافی است تا پایان مطلب با میثم سیدی همراه شوید و طرز تهیه این کیک خوشمزه و چشم نواز را مرور کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه باقلوای کادایف با طعمی متفاوت برای پذیرایی از مهمان در روزهای عید+تصاویر تمام مراحل تهیه!

مواد لازم برای طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ

برای خمیر کیک:

  • 3 عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • 1 فنجان شیر
  • یک فنجان روغن مایع
  • 1 قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 2قاشق سوپ خوری کاکائو
  • 5لیوان آرد
  • برای خیس کردن کیک:
  • 5لیوان شیر سرد

برای قسمت میانی:

  • 250 گرم خامه زده شده
  • 5لیوان شیر سرد

برای روی کیک

  • یکصد گرم سس شکلات
  • 40 گرم شکلات تیره یا شکلات شیری

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی برای متفاوت کردن سفره های عید

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ چگونه است؟

ابتدا خمیر کیک را آماده می کنیم. تخم مرغ و شکر را تا زمانی که مواد کاملاً کف کند ، هم می زنیم. روغن، شیر، کاکائو ، پکینگ پودر که با ارد مخلوط شده را به آن اضافه می کنیم.

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ

پیرکس بزرگ یا متوسط ​​را چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم. به مدت 35.40 دقیقه در فر با دمای 170 درجه می پزیم. کیک را با کمک یک خلال کنترل می کنیم. خلال را در کیک فرو می کنیم ، اگر به خلال مواد ابکی چسبیده نیست ، پخته شده است.

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ

بر روی کیک که کمی سرد شده سوراخ هایی را با خلال ایجاد می کنیم.  بر روی آن شیر سرد میریزیم. سپس خامه زده شده رو را بر روی کیک پخش می کنیم.

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ

ما آن را به طور مساوی روی کیک خنک شده پخش می کنیم و سپس کیک را درون یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ

مراحل آخر

سس شکلات را بر روی خامه ریخته و یکدست می کنیم.

مراحل آخر 2

البته برای تهیه سس شکلاتی، ابتدا سس را با شکلات شیری یا تیره بر روی اجاق ذوب می کنیم و سپس آن را بر روی کیک می ریزیم. پس از این کار می توانید کیک را به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس به اندازه دلخواه برش بزنید و تزئین کنید.

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ

امیدوارم از مطلب طرز تهیه شیرینی شربتی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

لینک های مرتبط

طرز تهیه کلوچه وانیلی لیمو با طعمی خاص و دلپذیر برای پذیرایی از مهمان در ایام عید!

تهیه شیرینی شربتی که با یک بار خوردن،دیگه نمی تونید از تهیه و خوردن اون دست بکشید!+تصاویر

طرز تهیه شیرینی کرکی یک شیرینی خوشمزه مجلسی برای تمام ایام سال!

تهیه خوراک قارچ به شیوه ای متفاوت که با یک بار تهیه این خوراک، مشتری دائمی اش می شوید!

 طرز تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک صبحانه دلپذیر!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =

دکمه بازگشت به بالا