آشپزی

طرز تهیه دسر سارای لوکوم، دسر خوشمزه ترکیه ای با دستورالعملی ساده+تصویر مراحل تهیه

طرز تهیه دسر سارای لوکوم: هیچ چیز نمی تواند به اندازه یک دسر یا شیرینی خوشمزه، پذیرایی از مهمان را شاهانه و جالب کند. بر همین اساس میثم سیدی در بخش آشپزی مجله خبری چشمک هر روز با جدیدترین و ساده ترین روش های تهیه دسر و شیرینی با شما همراه است. در مطلب امروز با طرز تهیه دسر سارای لوکوم با شما همراه است.

این دسر یا شیرینی خوشمزه ترکی بسیار مناسب برای شب نشینی ها و کنار هم بودن است و با یک استکان چای حسابی می چسبد. شما با تهیه این شیرینی خوشمزه در منزل، حتما میهمانان خود را متعجب خواهید کرد.

این دسر ترکی که با نام سارای لوکوم معروف است، با ظاهر زیبایش، چشم نواز است. از بیرون با پودر نارگیل پوشانده شده و به شکل رول در می آید. قطعا مورد پسند کسانی خواهد بود که عاشق دسرهای شیری هستند. شما می توانید آن را به عنوان یک شیرینی سبک بعد از شام یا به عنوان دسر همراه چای سرو کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک لیمو پفکی به شیوه ای آسان، طعمی که شما را شگفت زده می کند!+ تصاویر مراحل تهیه

مواد لازم برای طرز تهیه دسر سارای لوکوم (saray lokum)

مواد لازم برای کاستارد:

  • یک لیترشیر
  • آرد یک لیوان
  • یک لیوان شکر
  • قاشق چایخوری وانیل
  • 50 گرم کره

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک تریلچه ترکیه ای، کیکی خوشمزه و متفاوت برای همه سلیقه ها+ تصاویر همه مراحل

برای پوشش دسر سارای لوکوم:

  • 5لیوان پودر نارگیل
  • 300 گرم خامه همزده شده با کمی شیر (50 سی سی شیر)
  • یک لیوان فندق خرد شده

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک مرطوب کاکائویی برای علاقمندان طعم کاکائو + تصاویر مراحل تهیه

برای تزئین روی شیرینی:

  • پودر پسته به اندازه دلخواه

شاید بپسندید: طرز تهیه کاپ کیک به شکل جغد، کیک متفاوت به لحاظ طعم و شکل که همه آن را می پسندند!

طرز تهیه دسر سارای لوکوم

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه سوپ چغندر، سوپی پرخاصیت، خوشمزه و خوشرنگ برای سفره های زمستانی!

طرز تهیه دسر سارای لوکوم

در یک قابلمه ​​شیر، آرد و شکر را با هم مخلوط کنید تا به غلظتی شبیه پودینگ برسد. بعد از غلیظ شدن وانیل و کره را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

مرحله 1

خلال نارگیل را بر روی سینی فر پهن کنید.

مرحله 2

کاستردی که آماده کردید را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.بگذارید در دمای محیط خنک شود و با کفگیر آن را صاف کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. در حالی که کاستردی که روی سینی ریختید در یخچال در حال خنک شدن است، پودر خامه فرم گرفته را با شیر مخلوط کرده و در یخچال نگه دارید.

مرحله 3

پودینگ را که به اندازه کافی سرد شده از یخچال خارج کرده و خامه فرم گرفته را روی آن بمالید.

مرحله 5

پودینگ را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و فندق را روی آن بپاشید. با کمک کاردک هر تکه را به شکل رول بپیچید.

طرز تهیه دسر سارای لوکوم

روی آنها پسته بپاشید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. برای رنگ دار شدن لوکوم، علاقمندان به کاکائو و یا قهوه می‌توانند به کاستارد خود، این موارد را اضافه کنند. همچنین برای تزئین از دیگر مغزها هم می شود استفاده نمود.

طرز تهیه دسر سارای لوکوم

طرز تهیه دونر مرغ به شیوه آسان با طعمی خوشمزه و متفاوت +تصویر مراحل

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی به شیوه ای ساده فقط با 3 ماده اولیه+ تصاویر تمام مراحل

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا