آشپزی

طرز تهیه بال مرغ لیمویی برای دورهمی های روزهای عید

ما افراد کمی را می شناسیم که با دیدن بال مرغ با مقدار زیادی سس تمایلی به خوردن آنها نداشته باشند. هیچ چیز مثل غوطه ور شدن در سس و لذت بردن از یک فیلم در تعطیلات عید نیست. بخش آشپزی چشمک با طرز تهیه بال مرغ لیمویی باشماست. این سبک از پختن بال مرغ آنچنان خاص و لذیذ است که فکر می کنیم هرگز متوجه نمی شوید که چند عدد بال خورده اید. از بیرون ترد و از داخل کمی آبدار است. علاوه بر این، بسیار تند است و بوی لیمو می دهد.

ترفند ما هم این است که ابتدا بال های مرغ را در تابه کمی مغز پخت کنید و سپس در فر بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی، یک غذای خوشمزه برای روزهای عید

مواد لازم برای طرز تهیه بال مرغ لیمویی

  • 350 گرم بال مرغ
  • یک قاشق سوپخوری ماست
  • 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • یک قاشق دسر پوست لیمو رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
  • یک قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری نمک

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مافین با سس میوه که هر کسی آن را می پسندد!

برای آشپزی:

  • 2 قاشق سوپخوری کره

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد تن ماهی، یک سالاد خوشرنگ و مقوی برای کاهش وزن

نکته آشپزی بال مرغ لیمویی

با توجه به ذائقه خود می توانید مقدار ادویه را کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه بال مرغ لیمویی چگونه است؟

تمام مواد ماریناد به جز مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید.

سپس بال های مرغ را به آن اضافه کنید و با مخلوط کردن تمام سس آن را مخلوط کنید.

روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.

یک تابه متوسط ​​را روی اجاق بگذارید و روغن را اضافه کنید.

بال های مرغ مرینیت شده را برای چند دقیقه به جلو و عقب بپزید.

سپس آن را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و با دمای 180 درجه حدود 10-15 دقیقه بپزید تا رویه و داخل آن به غلظت دلخواه برسد. آن را بیرون آورده و داغ سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر یا شیرینی سیب زمینی یک میان وعده عالی برای روزهای عید!  

پیشنهاد سرو برای طرز تهیه بال مرغ لیمویی

می توانید آن را با برش های لیمو و سبزی سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهارده − 11 =

دکمه بازگشت به بالا