;
آشپزی

دستور العمل تهیه بستنی ساده برای همه علاقمندان به بستنی کلاسیک!

دستور العمل تهیه بستنی ساده: بستنی اولین دسری است که با آمدن  گرما و تابستان به ذهن می رسد. به واقع همنشین شادترین لحظات تابستان است. احتمالا متوجه شده اید که بستنی هایی که از بیرون تهیه می کنیم به طعم آن بستنی های خوشمزه قدیمی شباهتی ندارد. به همین خاطر برای رسیدن به طعم مناسب و اصلی بستنی دست به کار شدیم و شروع به ساخت بستنی کلاسیک خودمان کردیم. در این مطلب از سری مطالب بخش آشپزی مجله خبری چشمک با دستور العمل تهیه بستنی ساده با شما هستیم. شما می توانید این بستنی را به راحتی در خانه تهیه کنید!

استفاده از پودر ثعلب خالص برای تهیه یک بستنی واقعی بسیار مهم است. در مواردی که ثعلب پیدا نمی کنید می توانید از خامه فرم گرفته نیز استفاده کنید. با این حال، طعم و قوام یکسان را نخواهد داد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ برنج با رنگ و طعم عالی زینت بخش سفره های شما

مواد لازم برای دستور العمل تهیه بستنی ساده

  • 5لیتر شیر
  • یک بسته بندی خامه 200گرمی
  • 1 لیوان شکر
  • یک قاشق دسر خوری ثعلب خالص

شاید بپسندید: طرز تهیه بستنی توت فرنگی، با مواد بسیار کم به صورت آسان و سریع !

دستور العمل تهیه بستنی ساده

نکته دستور العمل بستنی ساده

اگر بستنی ساز ندارید، می توانید هر 1-2 ساعت یکبار آن را از یخچال خارج کنید و با همزن هم بزنید و در فریزر بگذارید. اگر این عمل را 5-6 بار تکرار کنید، قوام بستنی خوبی به دست می آید.

خوشمزه است: دستور العمل کاپ کیک کاکائویی به شیوه ای آسان در خانه!

دستور العمل تهیه بستنی ساده چگونه است؟

شیر، خامه سلپ و شکر را در قابلمه ریخته و با هم زدن شروع به جوشیدن کنید.

وقتی قوام آمد، آن را از روی اجاق بردارید و در ظرف ها تقسیم کنید. حداقل 5-6 ساعت در فریزر فریز کنید.

آن را بیرون آورده و به بستنی ساز منتقل کنید. حداقل 30 الی 40 دقیقه آن را در دستگاه بستنی ساز بگذرانید.

سپس می توانید آن را با شکل دادن توسط قاشق بستنی سرو کنید. موفق باشید!

شاید بپسندید: دستور العمل تهیه کتلت خانگی، خوشمزه و چشم نواز!

پیشنهاد سرو

در صورت تمایل می توانید با میوه های تازه سرو کنید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

مطلب مرتبط:

طرز تهیه پای توت فرنگی، دسری خوشمزه و چشم نواز زینت بخش سفرهای شما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا