آشپزی

طرز تهیه مرغ و ماکارونی تابه ای توسط سرآشپز رستوران Tavuk Dünyası در استانبول!

طرز تهیه مرغ و ماکارونی تابه ای: با یکی از آن غذاهایی روبه‌رو هستیم که حس صرف غذا در رستوران را به خانه می‌آورد: تابه سرآشپز Tavuk Dünyası! این غذای لذیذ مرغ، طعم خود را از سس خاص و بافت دل‌پذیرش را از مرغی که با حوصله مزه‌دار شده، می‌گیرد. ترکیب آن با ماکارونی کرمی و زردچوبه‌ای داغ، پیازهای ریز کمی کاراملی‌شده و فلفل سبز ترد، ظاهری چشم‌نواز و حرفه‌ای به آن می‌بخشد.

و بهترین بخشش چیست؟ درست کردنش در خانه خیلی آسان است! تنها در ۱۰ دقیقه آماده‌سازی می‌شود و با مقدار کمی مواد اولیه، طعمی بزرگ و خوشمزه به شما می‌دهد. اگر می‌پرسید «تابه سرآشپز Tavuk Dünyası چطور تهیه می‌شود؟» جای درستی آمده‌اید. برای آشنایی با مراحل و طرز تهیه مرغ و ماکارونی تابه ای، با ما همراه باشید.

تعداد نفرات: ۲ نفر

زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

کالری: حدود ۵۲۰ کیلوکالری برای هر نفر

مواد لازم برای طرز تهیه مرغ و ماکارونی تابه ای

برای مرغ:

  • ۲ عدد سینه مرغ

  • ۶ تا ۷ عدد پیاز ریز (پیازچه)

  • ۲ عدد فلفل سبز

برای سس:

  • ۴ قاشق غذاخوری سس سویا

  • ۲ قاشق غذاخوری شیره انگور یا خرما (پکمز)

  • ۱ قاشق چای‌خوری عسل

  • ۲ حبه سیر له‌شده

  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک

  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

  • نصف قاشق چای‌خوری پاپریکای شیرین (فلفل قرمز شیرین پودری)

برای ماکارونی:

  • نصف بسته ماکارونی پنه

  • ۱ بسته خامه

  • ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه

  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک

  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

طرز تهیه مرغ و ماکارونی تابه ای

نکته کلیدی در تهیه این غذا

برای اینکه مرغ کاملاً طعم سس را به خود بگیرد، آن را حداقل یک ساعت در مواد مزه‌دار نگه دارید؛ اگر زمان بیشتری داشته باشید (مثلاً ۲ تا ۳ ساعت)، نتیجه حتی بهتر خواهد شد.

طرز تهیه مرغ و ماکارونی تابه ای چگونه است؟

سینه‌های مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و مواد سس را به آن اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.

 

طرز تهیه مرغ و ماکارونی تابه ای

اگر فرصت دارید، مرغ‌ها را به مدت ۲ ساعت در یخچال مرینیت (مزه‌دار) کنید.

ماکارونی را در آب جوش بپزید، سپس آبکشی کرده و با خامه، زردچوبه، نمک و فلفل در قابلمه‌ای دیگر خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه مرغ و ماکارونی تابه ای

تابه‌ای را داغ کرده و مرغ‌ها را در آن تفت دهید تا آب اضافی‌شان کشیده شود.

طرز تهیه مرغ و ماکارونی تابه ای

نزدیک به پایان پخت، پیازها و فلفل‌های خردشده را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.

طرز تهیه مرغ و ماکارونی تابه ای

حالا غذای شما آماده است! آن را همراه با ماکارونی و سالاد سرو کنید. نوش جان!

پیشنهاد سرآشپز برای پخت بهتر

پس از مزه‌دار کردن مرغ، آن را در تابه چدنی یا واک بر روی حرارت بالا تفت دهید تا سطح آن کمی برشته شود اما داخلش نرم و آبدار باقی بماند. برای کاراملی‌شدن بیشتر پیازها، در لحظات آخر پخت چند قطره عسل روی آن‌ها بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + سه =

دکمه بازگشت به بالا