آشپزی

طرز تهیه پیاز سوخاری، ترد و خوشمزه در کنار همبرگر و دیگر فست فودها!

طرز تهیه پیاز سوخاری: یکی از بهترین همراه‌های همبرگر خانگی، سیب‌زمینی تنوری و سس خانگی، بدون شک حلقه‌های پیاز سوخاری است! این میان‌وعده‌ی کلاسیک حالا با این دستور حرفه‌ای، دقیقا مانند نمونه‌های رستورانی‌اش در آشپزخانه‌ی شما آماده می‌شود.

راز ترد بودن حلقه‌های پیاز نه در آرد سوخاری، بلکه در پوشش ذرت پرک (موسلی) پنهان شده. اگر دنبال دستور خاص و خوشمزه‌ای هستید، این دسر نمکی و طلایی را حتما امتحان کنید. در ادامه این مطلب بخش آشپزی با طرز تهیه پیاز سوخاری همراه باشید.

اطلاعات کلی

  • مناسب برای: ۴ نفر

  • زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه

  • زمان پخت: ۲۰ دقیقه

  • کالری هر وعده: ۳۲۴ کیلوکالری

مواد لازم برای طرز تهیه پیاز سوخاری

 مواد اصلی

  • ۲ عدد پیاز متوسط

  • ۱ استکان آرد سفید

  • ۱ استکان نشاسته ذرت

  • ۱ عدد تخم‌مرغ

  • ۱ بطری آب گازدار (۲۰۰ میلی‌لیتر)

  • ½ قاشق چای‌خوری نمک

  • ۲ لیوان ذرت پرک (موسلی ساده، خرد شده)

برای سرخ کردن

  • ۱.۵ لیوان روغن مایع

طرز تهیه پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری چگونه است؟

آماده‌سازی پیازها:

دو طرف پیاز را ببرید، پوست آن‌ها را جدا کنید و با دقت به حلقه‌هایی به قطر حدود نیم سانتی‌متر برش بزنید. سپس لایه‌های حلقه‌ای را از هم جدا کنید.

طرز تهیه پیاز سوخاری

پوشش اولیه:

آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه مخلوط کرده و حلقه‌های پیاز را در آن بغلتانید. اضافی آرد را با تکان دادن آرام بگیرید.

تهیه خمیر مایع:

باقی‌مانده‌ی آرد و نشاسته را در یک کاسه نگه دارید، تخم‌مرغ، نمک و آب گازدار را اضافه کرده و هم بزنید تا یک خمیر روان و یکنواخت به دست آید.

طرز تهیه پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

تهیه پوشش ترد:

ذرت پرک را در غذاساز یا با وردنه خرد کنید تا بافتی شبیه آرد سوخاری درشت به‌دست آید. سپس حلقه‌ها را ابتدا در خمیر تخم‌مرغی بزنید و بعد به خوبی در ذرت پرک بغلتانید.

طرز تهیه پیاز سوخاری

سرخ کردن:

در یک ماهیتابه‌ی عمیق روغن را داغ کرده و حلقه‌های آماده‌شده را به آرامی در روغن بیندازید. با قاشق سوراخ‌دار آن‌ها را برگردانید تا دو طرف آن طلایی و برشته شود.

طرز تهیه پیاز سوخاری

آبگیری و سرو:

حلقه‌ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. با سس دلخواه (مثلاً مایونز خانگی، سس خردل یا پنیر) سرو کنید. نوش جان!

نکات طلایی

  • پیازها را می‌توانید ۳۰ دقیقه در آب سرد قرار دهید تا تندی آن‌ها گرفته شود.

  • اگر مواد خمیر کم آمد، دوباره به همان نسبت ترکیب کنید.

  • برای پوشش نهایی می‌توانید به‌جای ذرت پرک، از آرد سوخاری استفاده کنید، ولی با ذرت پرک بافت تردتر و متفاوت‌تری خواهید داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 9 =

دکمه بازگشت به بالا