;
آشپزی

دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده داخل فر+ تصاویر مراحل تهیه

دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده درون فر: این کتلت ها هم بسیار خوشمزه و خوش طعم هستند و هم بسیار سالم!بدین جهت که در روغن سرخ نمی شود، هم کالری کمتری دارد و هم طعم آن عالی است! شما می توانید در کنار این کتلت زیبا، از انواع و اقسام سبزیجات معطر برای تزئین و حتی طعم بهتر کتلت ها استفاده کنید. با بخش آشپزی مجله خبری چشمک و دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده درون فر همراه شوید.

 

مواد لازم برای دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده درون فر

  • 500گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز که به قطعات بسیار ریز و کوچک برش خورده است.
  • 2 حبه سیر له شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان پودر سوخاری
  • یک قاشق دسر خوری زیره
  • ½قاشق دسر خوری فلفل سیاه
  • نمک ½ قاشق چای خوری
  • ½قاشق دسر خوری فلفل قرمز آسیاب شده
  • 2 قاشق سوپخوری روغن مایع یا روغن زیتون در صورت تمایل

دستورالعمل تهیه کتلت

دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده درون فر چگونه است!؟

گوشت چرخ کرده را به یک کاسه عمیق اضافه کنید. پیازها را اضافه کنید. تخم مرغ را اضافه کنید.

آرد سوخاری را هم اضافه کنید.

زیره، پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.

دستورالعمل تهیه کتلت

بعد از حدود 6-7 دقیقه ورز دادن به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

دستورالعمل تهیه کتلت

پاتیل های استراحت شده را شکل دهید.

دستورالعمل تهیه کتلت

کاغذ روغنی اضافه کنید یا ظرف پخت خود را روغن بزنید.

کوفته ها را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید. روی آن روغن بپاشید. حدود 25-30 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. نوش جان!

دستورالعمل تهیه کتلت

درباره غذای کتلت

کُتلت (به فرانسوی: côtelette)، شامی یا کباب فرنگی یکی از غذاهای پُرسی است. این غذای پرطرفدار از گوشت، سیب‌زمینی و پیاز تهیه می‌شود، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و معمولاً بدون برنج و با نان و به‌صورت داغ سِرو می‌شود. کُتلت را می‌توان به‌عنوان غذای آماده، غذای سفر یا ساندویچ سرد نیز مصرف کرد. انواع کتلت با گوشت چرخ‌شدهٔ گوسفند، گوساله، مرغ، ماهی تهیه می‌شود.

واژه کتلت ریشهٔ فرانسوی دارد و نخستین بار در سال ۱۶۸۲ استفاده شده‌است. خاستگاه این شیوه پخت که از گوشت چرخ‌کرده استفاده می‌شود مربوط به روسیه سده نوزدهم است جایی که یک مهمانخانه‌دار روس به نام پوژارسکی در شهر تورژوک این شیوه پخت را ابداع کرد و به کتلت پوژارسکی معروف شد. کتلت پوژارسکی حاوی نان به همراه تکه‌های گوشت گوساله یا مرغ است که درون آن مقدار زیادی کره بکار می‌رود.

امیدوارم از مطلب طرز تهیه کتلت سرخ شده درون فر استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا