;
آشپزی

طرز تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کیک موزی در منزل، از مهمترین و بهترین دستورالعمل هایی است که هر کسی به آن علاقمند است. پس بیائید با هم از طعم لذیذ خامه و موز در منزل لذت ببریم. یک استکان چای، کنارش بگذاریم. کافی است کیک اسفنجی را آماده کرده و داخل آن خامه و موز کامل بریزیم. سپس خامه فرم گرفته را روی آن می مالیم و با لذت این دسر را می خوریم.

تعجب خواهید کرد اگر بدانید که می توانید کیک رول موزی که یکی از محبوب ترین دستور العمل های کیک است را به همین راحتی در خانه تهیه کنید. پس از یادگیری طرز تهیه کیک موزی به جای خرید از شیرینی فروشی، آن را در خانه درست می‌کنید، پس بیایید نگاهی به طرز تهیه کیک موزی بیندازیم!

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک توت فرنگی به شیوه آسان و کاربردی در منزل زینت‌بخش میز پذیرایی شب یلدا !

مواد لازم برای طرز تهیه کیک موزی

برای کیک اسفنجی:

  • 4 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق قرار داده شود.)
  • یک لیوان شکر
  • ½ لیوان شیر
  • 5 لیوان آرد
  • یک قاشق چای خوری وانیل
  • یک قاشق چای خوری پکینگ پودر

برای کرم:

  • 3 لیوان شیر
  • یک لیوان شکر
  • 2 قاشق سوپخوری آرد
  • دو قاشق سوپخوری نشاسته گندم
  • یک قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق سوپخوری کره

شاید بپسندید: طرز تهیه دسر سارماسی ترکیه ای به شیوه ای آسان برای پذیرایی متفاوت از مهمان

برای داخل کیک:

  • 2 عدد موز

برای تزئین موارد فوق:

  • 2 قاشق سوپخوری پودر قند

شاید بپسندید:طرز تهیه کیک گولوت، کیکی خوشمزه و چشم نواز از سیواس ترکیه+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

نکته دستور پخت کیک موزی

برای اینکه خامه ای که در کیک استفاده می کنید روشن تر و یکدست تر شود، پس از اتمام مراحل پخت، می توانید 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و از مخلوط کن دستی رد کنید یا با همزن هم بزنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه دسر مافین با سس میوه که هر کسی آن را می پسندد!

طرز تهیه

ابتدا خامه را آماده کنید. همه مواد به جز کره را در قابلمه بریزید. مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

طرز تهیه کیک موزی

وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را خاموش کنید. کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس بگذارید خنک شود. خامه را حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله 2

برای کیک اسفنجی، تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه بزنید تا مانند کف سفید شود.

مرحله 3

شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس آرد الک شده و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرجله 4

مخلوط را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. با کمک کاردک آن را صاف کنید.

مرحله 5

در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 15-20 دقیقه به صورت کنترل شده بپزید.

مرحله شش

بعد از پخته شدن آن را به صورت رول بپیچید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید خنک شود.

طرز تهیه کیک موزی

بعد از سرد شدن خامه را داخل کیک اسفنجی بمالید. موز را روی آن قرار دهید.

طرز تهیه کیک موزی

کیک اسفنجی را از کاغذ روغنی جدا کرده و به شکل رول بپیچید. لبه ها را برش داده و صاف کنید و در بشقاب سرو قرار دهید.

طرز تهیه کیک موزی

روی آن پودر قند بپاشید. در صورت تمایل می توانید با پسته نیز تزیین کنید. بعد از حداقل 1 الی 2 ساعت نگهداری در یخچال می توانید آن را با برش دادن سرو کنید.

طرز تهیه کیک موزی

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

 تهیه کیک ساده به شیوه آسان و کاربردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 3 =

دکمه بازگشت به بالا