;
آشپزی

طرز تهیه کیک شربتی نرم به شیوه ای آسان برای پذیرایی از مهمان در ایام عید!

طرز تهیه کیک شربتی نرم: کیکی که امروز برای شما آموزش داده می شود از جمله کیک هایی است که در کشور البانی طرفداران زیادی دارد. این کیک آنقدر خوشمزه و دلپذیر است که مطمئن هستیم مهمانان شما و هر کسی که این کیک را میل می کند، کاملاً شگفت زده خواهد شد!؟

پس بیشتر از این مقدمه چینی نخواهیم کرد. شما را به اشپزخانه برده و یک کیک خوشمزه و چشم نواز را با شما تهیه خواهیم کرد . با طرز تهیه کیک شربتی نرم و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: تهیه خوراک قارچ به شیوه ای متفاوت که با یک بار تهیه این خوراک، مشتری دائمی اش می شوید!

مواد لازم برای طرز تهیه کیک شربتی نرم

برای خمیر:

  • 250 گرم کره
  • 3،5 لیوان شیر
  • 5 لیوان آرد
  • 1/5 قاشق چای خوری نمک
  • 3 عدد تخم مرغ
  • برای تزئین موارد فوق:
  • 12 عدد مغز بادام خام بدون پوست

شاید بپسندید: طرز تهیه کلوچه اسفناجی یک شیرینی خوشرنگ و مقوی برای پذیرایی!

برای شربت:

  • 4 لیوان شکر
  • 2 لیوان آب
  • یک قاشق سوپ خوری آب لیموی تازه

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی برای متفاوت کردن سفره های عید

طرز تهیه کیک شربتی نرم

برایتان جالب خواهد بود: گران‌ترین غذاهای جهان که قیمت آنها، هوش از سر هر کسی می‌برد!

نکته طرز تهیه کیک شربتی نرم

می توانید ظرف مخلوط شربتی که از روی اجاق برداشته اید را در قابلمه ای پر از آب سرد قرار دهید و در مدت کوتاهی خنک کنید.دسر باید گرم و شربت سرد باشد.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک دو رنگ ساده با دستورالعملی ساده که تهیه آن را در منزل آسان می کند+تصاویر

طرز تهیه کیک شربتی نرم

برای تهیه شربت برای دسر؛ آب و شکر را در یک قابلمه عمیق بریزید. مخلوط شربت را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

اجازه دهید مخلوط شربت روی حرارت متوسط ​​بجوشد. آب لیموی تازه را به مخلوط شربتی که به مدت 15-20 دقیقه در حال جوشیدن است اضافه کنید و بعد از 2-3 دقیقه از روی اجاق گاز بردارید. آن را در مکانی جداگانه در دمای اتاق نگه دارید تا قوام گرمی نزدیک به سرد داشته باشد.

برای خمیر دسر؛ کره را در یک قابلمه عمیق بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید. برای اینکه از کف های شیری به نام کازئین استفاده نکنید، آن را با قاشق بردارید و کنار بگذارید.

شیر سرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و بگذارید با حرارت متوسط ​​بجوشد. آردی که استفاده می کنید را در ظرفی جداگانه الک کنید. با نمک مخلوط کنید.

آرد را به مخلوط شیر و کره در حال جوش اضافه کنید و با حرارت ملایم مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. خمیر را از روی اجاق به ظرفی جداگانه منتقل کنید تا خنک شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی در خمیر خنک شده بشکنید و با لیسک مخلوط کنید. ظرف پخت مقاوم در برابر حرارت را با کره چرب کنید و خمیری را که آماده کرده اید فشار دهید و پهن کنید.

پس از برش دادن دسر به شکل مربع یا مستطیل، به دلخواه روی آن بادام خام بدون پوست قرار دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40-45 دقیقه بپزید.

شربت سرد را به دسر داغی که از فر در می آید اضافه کنید و منتظر بمانید تا شریت به خورد ان برود.

امیدوارم از مطلب طرز تهیه کلوچه اسفناجی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

لینک های مرتبط

خانه را به یک کبابی تبدیل کنیم: دستور تهیه کباب آدانا ترکیه !

طرز تهیه کیک خیس کاکائویی دو رنگ با شیوه ای آسان در منزل، مناسب برای پذیرایی+تصاویر مراحل تهیه

 تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک صبحانه دلپذیر!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا