طرز تهیه کیک راوانی خیس با طعمی شیرین و خاص برای سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه
طرز تهیه کیک راوانی خیس: امروز برای سفره افطار یکی از خوشمزه ترین دسرهای ماه مبارک رمضان را خواهیم داشت. باید بدانید که طرز تهیه کیک راوانی خیس امروز براساس دستورالعمل آشپزخانه های دربار عثمانی ارائه شده است.
با این دستورالعمل، تهیه کیک روانی کلاسیک در خانه امکان پذیر است. قوام دسر راوانی مهم است، لذا تهیه شربت مناسب برای این کیک بسیار ضروری است. شما در طرز تهیه کیک راوانی خیس، ترفندهای درست کردن این کیک را مرحله به مرحله می توانید بیاموزید. با طرز تهیه کیک راوانی خیس و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه شوید.
شاید بپسندید: طرز تهیه کیک رول موزی به شیوه ای آسان و کاربردی در خانه!
مواد لازم برای طرز تهیه کیک راوانی خیس
- 3 عدد تخم مرغ
- یک فنجان شکر
- 1 فنجان روغن آفتابگردان
- یک لیوان آرد سمولینا
- 5 لیوان آرد
- یک لیوان ماست
- 1 قاشق چای خوری پکینگ پودر
- یک قاشق چای خوری وانیل
شاید بپسندید: طرز تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک افطار دلپذیر!
برای شربت:
- 2،5 لیوان شکر
- 3 لیوان آب
- ½ قطعه لیمو ( آب لیمو مورد نظر است.)
شاید بپسندید: دستور العمل های خوشمزه و آسان که خمیر پیتزا را به یک شاهکار تبدیل می کند!
برای سرو:
- 2 قاشق سوپ خوری نارگیل رنده شده (پودر نارگیل)
شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت خانگی مامان پز برای همه کسانی که عاشق کتلت های خانگی هستند!
شاید بپسندید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!
نکته دستور پخت کیک راوانی
برای درک قوام شربت؛ یک قاشق را داخل شربت بریزید و آن را خارج کنید. اگر وقتی یکی از آخرین قطره ها را روی انگشتتان می ریزید قطره پخش نشود، شربت به قوام ایده آل خود رسیده است. توصیه می شود از ظرف پخت بزرگ استفاده نکنید.
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان در زمان بسیار کم!
طرز تهیه کیک راوانی خیس
برای تهیه شربت 3 فنجان آب و 2.5 فنجان شکر را به یک قابلمه بریزید.
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه پیتزا گیاهی به شیوه آسان و کاربردی برای عاشقان غذاهای ترکیه ای!
بعد از حدود 30 دقیقه جوشیدن روی حرارت ملایم، آبلیمو را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید تا خنک شود.
3 عدد تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید.
1 قاشق چایخوری شکر را با همزن مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود.
روغن آفتابگردان، 1 لیوان ماست و 1 لیوان سمولینا را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
در آخر ۱.۵ پیمانه آرد، بیکینگ پودر و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مخلوط را که آماده کردید در قالب چرب شده فر بریزید.
در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. بعد از اینکه دمای اولیه رونی که از فر خارج کردید گذشت، شربتی که در دمای محیط خنک شده را روی آن بریزید و حدود 1-2 ساعت صبر کنید تا شربت جذب شود.
سپس کیک را با کمک چاقو برش دهید.
روی دسر گرم، خلال شده نارگیل رنده شده بپاشید و سرو کنید.
شاید بپسندید: طرز تهیه نان پیده خوشرنگ و خوشمزه برای سفره های افطار به روش اصیل ترکیه ای!
امیدوارم از مطلب طرز تهیه کیک راوانی خیس استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه بسما کادایف به شیوه ای آسان، زینت بخش سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه
لینک های مرتبط
طرز تهیه شیرینی شربتی، یک گزینه عالی برای سفره های افطار!
تهیه سوپ عدس، سوپی سبک و مقوی برای سفره افطار!