;
آشپزی

طرز تهیه کیک برشی خامه ای یک میان وعده عالی برای پذیرایی از مهمان!

طرز تهیه کیک برشی خامه ای: می توان با تهیه این کیک در منزل، یکی از تنقلات مورد علاقه کودکان را در منزل تهیه کرد. این دستورالعمل تهیه، یکی از ساده ترین و در عین حال کاربردی ترین دستورالعمل های تهیه کیک های تر در سطح اینترنت است که شما می توانید به اسانی آن را تهیه کنید. زمان مورد نیاز برای تهیه این کیک کمتر از نیم ساعت است. پس اگر علاقمند به یادیگری و تهیه یک کیک جدید هستید با بخش آشپزی مجله خبری چشمک و طرز تهیه کیک برشی خامه ای همراه شوید.

کیک برشی خامه ای، یک میان وعده بسیار لذت بخش است. در صورت تمایل می توانید با افزودن میوه ها، شکلات چیپسی یا مغزهای مختلف خامه را طعم دار کنید. این دستور پخت عالی است و ما مطمئن هستیم که شما آن را دوست خواهید داشت. ما طرز تهیه کیک برشی خامه ای خود را در زیر قرار داده ایم، امیدوارم از آن لذت ببرید.

شاید بپسندید:  طرز تهیه کیک مغزدار شکلاتی به روشی آسان و کاربردی در منزل+ تصاویر تمام مراحل

مواد لازم برای طرز تهیه کیک برشی خامه ای

برای کرم:

  • 200میلی لیترخامه زده شده
  • یکقاشق سوپخوریعسل
  • ا قاشق چای خوریآب لیمو خالص و تازه

برای کیک:

  • 2عددتخم مرغ
  • ½لیوان شکر
  • ماست ½ لیوان
  • ½لیوان روغن مایع
  • ¾لیوان آرد
  • یک قاشق چای خوریوانیل
  • 1 قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 5قاشق سوپخوریکاکائو

طرز تهیه کیک برشی خامه ای

طرز تهیه کیک برشی خامه ای

اجازه دهید فر شما با دمای 185 درجه روی تنظیمات توربو بالا و پایین گرم شود.

در یک کاسه خامه فرم گرفته، عسل و آبلیمو را با همزن بزنید تا کرم سفت شود. می توانید کرم را تا زمان آماده شدن کیک در یخچال نگهداری کنید.

در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

روغن، ماست، آرد، وانیل، بکینگ پودر و کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مایه کیکی را که آماده کرده اید به صورت یکنواخت روی سینی فر با کاغذ فر بمالید و در فر 185 درجه گرم شده به مدت 10 دقیقه بپزید.

کیک پخته شده را با کاغذ پخت روی پیشخوان قرار دهید و روی کیک را با کاغذ پخت دیگری بپوشانید و آن را برگردانید. بدین ترتیب کیک نازک را بدون آسیب رساندن به آن از کاغذ پخت جدا می کنیم.

لبه های کیک را صاف کنید و از وسط نصف کنید و تمام خامه ای که آماده کردید را به طور یکنواخت روی نیمی از کیک بمالید.

روی کیک دیگر را بپوشانید و کیک های خامه ای را به طور مساوی برش دهید.

برش های کیک حامه ای شما آماده است.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − هفت =

دکمه بازگشت به بالا