آشپزی

طرز تهیه کوفته بادمجان یک خوراکی خوشمزه و خوشرنگ

می خواهیم طعمی خاص با بادمجان را به شما معرفی کنیم که در آشپزی کشور ترکیه بسیار مورد توجه است. امروز یک دستور العمل خوشمزه و شیک برای شما ارائه شده است. برای کسانی که به این فکر می کنند که برای شام چه بپزند، این بار به این موضوع فکر کردیم و دستوری تهیه کردیم که خوشمزه خواهد بود. با طرز تهیه کوفته بادمجان با بخش آشپزی چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: فست فود در خانه: طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه کوفته بادمجان

برش های بادمجان، کوفته ها برای کباب کردن و گوجه فرنگی ها آماده سس هستند! اگر آماده هستید، اجازه دهید دستور پخت خود را به شما معرفی کنیم!

شاید بپسندید: طرز تهیه سالاد سبزیجات برشته یک سالاد متفاوت و خوشمزه

مواد لازم برای طرز تهیه کوفته بادمجان

برای کوفته:

  • 400 گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی با چربی متوسط
  • یکی عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پیاز رنده شده
  • 3 قاشق سوپخوری پودر سوخاری
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق چایخوری زیره
  • 1 حبه سیر رنده شده
  • 2 قاشق سوپخوری روغن مایع برای پختن کوفته ها
  • برای بادمجان:
  • 4 عدد بادمجان برش های نازک، خیس شده در آب نمک
  • 6 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 5 قاشق چایخوری نمک

سس گوجه فرنگی در طرز تهیه کوفته بادمجان

  • 3 قاشق سوپخوری روغن مایع
  • 2 حبه سیر له شده
  • 5 لیوان پوره گوجه فرنگی
  • یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • آب ½ لیوان

برای تزئین موارد فوق:

  • کمی جعفری خرد شده

شاید بپسندید: طرز تهیه سالاد گندم، سالادی رنگارنگ و مقوی برای سفره های تابستانی

طرز تهیه کوفته بادمجان

بادمجان های نازک برش خورده و خشک شده را در آب نمک روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار دهید. روی آن روغن زیتون و نمک بپاشید و در دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید.

برای کوفته ها؛ در یک کاسه عمیق، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز، آرد سوخاری، نمک، فلفل، زیره و سیر را خوب ورز دهید تا خوب مخلوط شوند.

قطعاتی به اندازه کف دست از ملات بردارید و به شکل صاف بلند درآورید و روی سیخ های چوبی قرار دهید.

کوفته هایی را که آماده کرده اید در تابه ای گرم شده حدود 2 دقیقه از یک طرف به طرف دیگر بپزید.

برای سس؛ سیر را با روغن در قابلمه تفت دهید. سپس پوره و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. نمک و فلفل را مزه دار کرده و آب را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و از روی اجاق گاز بردارید.

۲عدد از بادمجان هایی را که از فر بیرون آورده اید روی پیشخوان بردارید تا به همدیگر برخورد کنند. ته کوفته های سیخ شده را بچینید و بپیچید.

کوفته های پیچیده شده را در ظرف فر بچینید و سس گوجه فرنگی را روی آنها بریزید و در فر 185 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. کوفته های سیخ شده را در ظرف سرو از فر خارج کرده و جعفری بپاشید و سرو کنید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید:

طرز تهیه کباب مرغ به همراه سبزیجات یک غذای مقوی و چشم نواز!

مانند سبز شدن شاخه های بهار: طرز تهیه سوپ نخود فرنگی

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه سالاد بادمجان با ماست که حتما آن را می پسندید!

طرز تهیه کلوچه شکلاتی یک میان وعده خوشمزه برای ایام عید قربان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دوازده − 10 =

دکمه بازگشت به بالا