;
آشپزی

طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای به شیوه ای آسان برای اینکه سفره صبحانه بی نظیری داشته باشید!+تصویر

طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای: درست کردن پوآچا واقعا 5 دقیقه طول می کشد. وقتی حاضر شد هم سفره صبحانه چشم نواز می شود و هم اشتهای اهالی خانه به ویژه کودکان باز می شود. این بار به طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای پرداخته ایم، از پنیر چدار و فلفل و سوسیس استفاده کردیم و آن را لای خمیر ور آمده قرار دادیم.  پواچا را در 5 دقیقه آماده می کنیم. با بخش آشپزی مجله خبری چشمک و طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه بورگ سیب زمینی، خوراکی خوشمزه و عام پسند ترکیه ای

مواد لازم برای طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای

  • یک لیوان ماست
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ
  • یک قاشق چای خوری سرخالی پکینگ پودر یا خمیر مایه
  • 1 قاشق سوپخوری شکر
  • یک قاشق دسرخوری نمک
  • 1 فنجان روغن مایع
  • 3،5 – 4 لیوان آرد

شاید بپسندید: طرز تهیه شنیتسل وین به شیوه آسان: طعم متفاوت مرغ را با این دستورالعمل تجربه کنید!+تصاویر مراحل

برای تزئین موارد فوق:

  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپخوری سیاه دانه یا کنجد

شاید بپسندید: طرز تهیه سیب زمینی تند و ترد برای همه علاقمندان غذاهای سرخ شده!

برای داخل پوآچا:

  • یکصد گرم پنیر چدار
  • 50 گرم سوسیس یا سوجوک 80 درصد
  • یک عدد فلفل کاپیا

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت به شکل شیرینی یک غذای خوشمزه و چشم نواز

طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی شکلاتی برای پذیرایی از مهمان به شیوه ای آسان برای ایام عید!

پیشنهاد آشپزی

مواد داخلی را می توانید با پنیر، زیتون، سیب زمینی و … درست کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت خانگی که طعم کتلت های قدیمی و مامان پز را برایتان تداعی خواهد کرد!

طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای

همه مواد به جز آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

مرحله 1

بکینگ پودر را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید.

مرحله 2

خمیری نرم و نچسب بدست آورید.

مرحله 3

قطعات به اندازه گردو را جدا کرده و با دست فشار دهید تا باز شوند. سوسیس و فلفل و پنیر را بر روی خمیر باز شده قرار دهید.

طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای

آن را به شکل نیمه ماه ببندید با چنگال یک لمس کوچک بزنید تا لبه ها به همخوب بچسبند.

طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای

با برس زرده تخم مرغ را بر روی نان ها بمالید و سیاه دانه بپاشید.

طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای

در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. سپس آن را بیرون آورده، بگذارید سرد شده و سپس سرو کنید.

طرز تهیه دونر مرغ به شیوه آسان با طعمی خوشمزه و متفاوت +تصویر مراحل

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

طرز تهیه کتلت تکیرداغ ترکیه با طعمی بی نظیر و متفاوت!

لینک های مرتبط

تهیه کتلت به شکل شیرینی یک غذای خوشمزه و چشم نواز

طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی، بمب پروتئین گیاهی

تهیه کتلت گوشت با سبزیجات سرخ شده، برای یک دورهمی خودمانی دلپذیر!

طرز تهیه کتلت اینه گل یک کتلت خوشمزه ترکیه ای

تهیه پنکیک طلایی به روشی آسان همراه با نکات مهم و ضروری

طرز تهیه لاهماجون پیتزا ترکیه ای در منزل به روشی ساده و آسان + تصاویر تمام مراحل تهیه

تهیه شیرینی شربتی که با یک بار خوردن،دیگه نمی تونید از تهیه و خوردن اون دست بکشید!+تصاویر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 5 =

دکمه بازگشت به بالا