;
آشپزی

طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی به روشی آسان و کاربردی + تصاویر تمام مراحل

طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی: شیرینی هایی ابداز و خوشمزه که در کنار چای می توانند یک لقمه شوند و لحظات خوشی را برای شما و اطرافیانتان خلق کنند. ما اطمینان داریم کسانی که به شربت و دسرهای کاربردی علاقه دارند این دستور را دوست خواهند داشت.

باید گفت که طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی برش خورده بسیار راحت و آسان است و شما پس از کسب مهارت می توانید آن را در کمتر از 15 دقیقه در خانه تهیه کنید. در نهایت، وقتی روی آن را در حین شکل دادن با سمولینا بپوشانید، بافت آن تردتر می شود. این واقعیت که در خمیر شکر وجود ندارد یکی از محبوب ترین جنبه های دستور پخت است. فقط مزه شیرینی از شربت می گیرد و طعم آن کاملاً متفاوت و خواستنی است.

می توانید شیرینی سمولینای شربتی برش خورده را با یک استکان چای برای مهمانان خود سرو کنید. با طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی و بخش بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک کاکائویی فرانسوی برای همه دوستداران کیک های کاکائویی

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی

  • یک عدد تخم مرغ
  • ½ لیوان ماست
  • روغن مایع ½ لیوان
  • یک فنجان آرد سمولینا
  • قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • یک قاشق چای خوری وانیل
  • لیوان ارد

شاید بپسندید:طرز تهیه کیک برشی خامه ای یک میان وعده عالی برای پذیرایی از مهمان!

برای شربت:

  • 2،5 لیوان شکر
  • 2،5 لیوان آب
  • یک قاشق دسرخوری آب لیمو (اختیاری)

برای پوشش:

  • 4 قاشق سوپخوری آرد سمولینا

برای تزئین موارد فوق:

  • پودر پسته

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کیک خیس با طعم سوفله فقط با 2 تخم مرغ به شیوه ای آسان+ عکس تمام مراحل

طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی

نکته طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی

می توانید به جای سمولینا روی آن را با دانه های خشخاش بپوشانید. در صورت تمایل می توانید پوست پرتقال یا لیمو پودر شده را نیز برای عطر دهی بیشتر به خمیر اضافه کنید.

شاید بپسندید:  طرز تهیه کیک مغزدار شکلاتی به روشی آسان و کاربردی در منزل+ تصاویر تمام مراحل

طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی چگونه است؟

تخم مرغ، روغن و ماست را در یک کاسه عمیق با هم مخلوط کنید. مواد را خوب هم زده و مخلوط کنید.

مرحله 1

سپس پکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید. در آخر بلغور و آرد را اضافه کنید. همه مواد را خوب ورز دهید.

مرحله 2

خمیر را بردارید و کمی ورز دهید، اجازه دهید خمیر جمع شود. خمیری نچسب بدست آورید. سمولینا را در ظرفی جداگانه برای پوشاندن آماده کنید.

مرحله 3

خمیر را به شکل توپ تقسیم کرده و  سپس هر توپ را به صورت رول در آورید و حلقه حلقه برش دهید. سمولینا را روی پیشخوان بپاشید. دقت کنید که رول ها با سمولینا با حرکات رفت و برگشت روی پیشخوان پوشانده شوند.

طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی

سپس رول هایی را که آماده کردید برش دهید.خمیری را که آماده کرده اید به سینی کاغذ روغنی منتقل کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی

برای تهیه شربت، شکر و آب را در قابلمه بریزید. به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بجوشانید. از روی اجاق گاز برداشته، آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید خنک شود. پس از اینکه مواد از فر بیرون آمده از دمای اولیه عبور کرد، آن را به یک سینی عمیق انتقال دهید تا شربت به طور یکنواخت جذب آنها شود.

طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی

در حالی که مواد از فر بیرون آمده کمی گرم و شربت سرد است، شربت را روی آنها بریزید. بعد از 1 ساعت شیرینی ها را برگردانید تا به طور یکنواخت شربت جذب کند. در حدود 2 ساعت، شیرینی به خود شربت جذب می کند.

طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی

در صورت تمایل می توانید روی آن را با پودر پسته تزئین کنید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − دو =

دکمه بازگشت به بالا