;
آشپزی

طرز تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی+خواص شگفت انگیز سوپ عدس برای سلامتی

طرز تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی: سوپ همواره جزو غذاهای اصلی و منبع شفابخش در تمام فصول سال بود است. لذا خانم های خانه دار و به صورت کلی تمام کسانی که به سلامت عمومی خود اهمیت می دهند، تلاش می کنند تا سوپی خوشمزه تر و متفاوت تر در منزل تهیه کنند. از افزودن سبزی های معطر تا استفاده از رشته فرنگی تا سوپی خوشمزه تر و پربارتر تهیه کرد. در این مطلب از سری مطالب بخش آشپزی و سلامت مجله خبری چشمک به طرز تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی و خواص این سوپ شفا بخش پرداخته شده است. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه سوپ چغندر، سوپی پرخاصیت، خوشمزه و خوشرنگ برای سفره های زمستانی!

خواص عدس در یک نگاه

سوپ عدس می‌تواند یک منبع غنی از آهن و مواد مغذی برای بیماران در فصل سرما باشد. عدس از جمله حبوباتی است که دارای مقادیر فراوانی پروتئین گیاهی، فیبر، پتاسیم، انواع ویتامین‌ها نظیر ویتامین B9 و اسید فولیک است. عدس به بهبود دستگاه گوارش و کاهش فشار خون کمک می‌کند. پس بدیهی است که عدس تبدیل به یک غذای مقوی برای بیماران شده است. از سوی دیگر عدس بدلیل خون‌ساز بودن از جمله بهترین مواد غذایی برای زنان به شمار می‌آید.

با مجله خبری چشمک همراه باشید با طرز تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی، یک دستورالعمل متفاوت برای تهیه یک سوپ خوشمزه با طعم عدس و رشته فرنگی خانگی.

شاید بپسندید: طرز تهیه سوپ ترکیه ای چشمی نگار، یک سوپ خوشمزه که سفره اتون را زیبا و خاص می کند!

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ عدس

  • یک لیوان آب
  • عدس سبز ۱/۲ لیوان
  • رشته فرنگی به میزان دلخواه
  • پیاز متوسط یک عدد
  • سیر سه حبه
  • یک قاشق سوپ‌خوری کره
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری
  • یک قاشق چای‌خوری رب فلفل
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری آرد گنذم
  • ۵ لیوان آب مرغ
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • فلفل سیاه به اندازه دلخواه

شاید بپسندید: طرز تهیه سوپ کدو حلوایی برای کسانی که عاشق طعم های خاص هستند!+تصاویر همه مراحل

برای تزئین:

  • کره یک قاشق سوپ‌خوری
  • یک قاشق چای‌خوری نعناع

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کتلت گوشت به شیوه متفاوت که طعم و شکل آن هر کسی را محذوب می کند!

طرز تهیه سوپ عدس با رشته فرنگیدس

طرز تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی

عدس‌های سبز را با اضافه کردن آب به اندازه کافی بجوشانید. پیاز و سیر را ریز خرد کنید.

کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید. پیاز و سیر خرد شده را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا طلایی شوند.

رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی آن گرفته شود و رنگ بگیرد.

نمک و فلفل را اضافه کنید. آب مرغ داغ را کم کم اضافه کنید. برای اینکه آرد گلوله نشود؛ با کمک لیسک سریع هم بزنید.

بعد از اضافه کردن رشته‌ها، سوپ را به جوش بیاورید. عدس پخته شده را پس از گرفتن آبش به قابلمه  منتقل کنید.

سوپ را همراه با رشته و عدس آب پز شده ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید.

برای سرویس ؛ کره را در یک قابلمه کوچک گرم کنید. بعد از اضافه کردن نعناع و کمی فلفل، آن را از روی حرارت بردارید.

این مواد را به سوپ اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن به صورت گرم سرو کنید.

شاید بپسندید: مانند سبز شدن شاخه های بهار: طرز تهیه سوپ نخود فرنگی

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

طرز تهیه سوپ سبزیجات یک سوپ خوشمزه و رژیمی برای کاهش وزن

تهیه سوپ قارچ همراه شیر، سوپی مقوی و رژیمی برای کاهش وزن!

طرز تهیه سوپ ازوگلین: یک سوپ خوشرنگ ترکیه ای!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 7 =

دکمه بازگشت به بالا