;
آشپزی

طرز تهیه دسر تیرامیسو ایتالیایی به روشی آسان!

طرز تهیه دسر تیرامیسو: تیرامیسو دستور پخت دسر خاصی است که از ایتالیا سرچشمه گرفته و در سراسر جهان گسترش یافته و اکنون نیز ممکن است در هر رستوران به عنوان دسر سرو شود. تیرامیسو با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود و به همین دلیل تیرامیسو در کشورهای مختلف با دستورهای منحصر به فردی تهیه می شود. در ایران نیز هم این دسر بومی سازی شده است و از موادی در تهیه آن استفاده می شود که با ذائقه ها سازگار باشد. با طرز تهیه دسر تیرامیسو بخش آشپزی مجله خبری چشمک را همراهی کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کباب چنجه با سبزیجات تازه !

مواد لازم برای طرز تهیه دسر تیرامیسو

قهوه اسپرسو۱ فنجان
بیسکوییت لیدی فینگر۱ بسته
پودر کاکائونصف قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ۳ عدد
پنیر ماسکارپونه۱۵۰ گرم
خامه۲۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم

طرز تهیه دسر تیرامیسو

نکته تهیه تیرامیسو

برای تهیه تیرامیسو ترجیحا از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید ولی اگر در دسترس نبود می توانید از پنیر خامه ای استفاده کنید. اگر پنیر خامه ای شما دارای نمک هست حتما به مدت ۳۰ دقیقه در آب سرد قرار بدهید تا طعم شوری اش از بین برود. برای تهیه پنیر ماسکارپونه در منزل مطلب زیر را مطالعه نمایید.

شاید بپسندید: طرز تهیه مرغ کبابی در سرخ کن: طعم این مرغ شما را شگفت زده خواهد کرد!

طرز تهیه دسر تیرامیسو

ابتدا تخم مرغ ها را یکی یکی می شکنیم و زرده ها را از سفیده ها جدا می کنیم و هر کدام را داخل کاسه هایی مجزا می ریزیم و زرده ها را با همزن برقی خوب می زنیم تا هم دارای حجم شوند و هم به رنگ کرم در بیایند.

سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم که کاملا شکر در آن حل شود و بعد پنیر ماسکارپونه را اضافه می کنیم و با همزن خوب می زنیم تا مواد یکدست شود.خامه را داخل کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم تا حجم دار شود.

خامه را باید طوری هم بزنیم که اگر کاسه حاوی خامه را بر گردانیم خامه سر ریز نشود و به طور ثابت در کاسه بماند. سپس خامه فرم گرفته را به دیگر مواد اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم.

در ادامه سفیده های تخم مرغ را نیز با همزن برقی به حدی می زنیم که کاملا سفید و دارای حجم شود و پف کند و بعد به مواد می افزاییم(شبیه خامه فرم گرفته دارای حجم و سفت شود)و با لیسک همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.

قهوه اسپرسو را آماده می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود(اگر قهوه داغ باشد بیسکویت ها را له می کند)و بعد در ظرفی مانند کاسه بزرگ می ریزیم و بیسکویت های لیدی فینگر را هر چند تا که داخل ظرف قهوه جا می شود(۲ الی ۳ عدد) قرار می دهیم.

سپس بیسکوییت ها را بر می گردانیم تا کاملا به قهوه آغشته شوند و بعد آن ها را سریع بیرون می آوریم (فقط می خواهیم مرطوب شوند و نباید زمان زیادی داخل قهوه بمانند) و در ظرف پیرکس مستطیلی می چینیم تا کاملا کف پیرکس از بیسکویت پوشیده شود.

بعد از مایه ای که آماده کرده ایم نصف آن را کم کم روی بیسکویت ها می ریزیم تا کاملا روی آن ها را بپوشاند و کمی پودر کاکائو روی آن ها الک می کنیم و مجددا لایه دوم را می چینیم و بیسکویت ها را به قهوه اسپرسو آغشته می کنیم.

سپس داخل ظرف می چینیم و روی آن ها را با مایه می پوشانیم و مجددا روی مایه را با پودر کاکائو الک می کنییم و می پوشانیم تا تیرامیسو زیباتر و خوش عطر تر شود و می توایند روی آن را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهیم تا به مدت حداقل ۶ ساعت استراحت کند.

اگر زمان کافی داشته باشید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند فوق العاده تیرامیسو منسجم تری خواهید داشت هنگامی که برش می خواهید بزنید. تیرامیسو آماده شده را از داخل یخچال بیرون می آوریم و برش می زنیم و در بشقاب قرار می دهیم و نوش جان کنید.

امیدوارم از مطلب طرز تهیه دسر تیرامیسو استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دیگر دستورالعمل های آشپزی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − یازده =

دکمه بازگشت به بالا