دستورالعمل کتلت خانگی با طعمی دلپذیر و خاص!
دستورالعمل کتلت خانگی: انواع و اقسام کتلت که با ادویه ها و سبزیجات مختلف طعم دار می شوند، به یک غذای خاص در هر منطقه تبدیل شده اند و هر شهری کتلت مخصوص به خود را دارد. اما باید گفت که همه آنها یک نقطه مشترک دارند: همه آنها طعم خوبی دارند اگر چه ممکن است ظاهر متفاوتی داشته باشند.
در این مطلب از سری مطالب بخش آشپزی مجله خبری چشمک یک دستورالعمل کتلت خانگی را با شما به اشتراک گذاشته ایم. دستورالعملی که آسان است و هر کسی می تواند به اسانی آن را در منزل تهیه کند. با مجله خبری چشمک همراه باشید.
شاید بپسندید: طرز تهیه لیموناد خوشرنگ به شیوه اصولی| چگونه لیموناد را با تمام اسرارش درست کنیم!
کتلت
کُتلت (به فرانسوی: côtelette) کباب فرهنگی(به فارسی کباب فرنگی )یکی از غذاهای پُرسی است. این غذای پرطرفدار از گوشت، سیبزمینی و پیاز تهیه میشود، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و معمولاً بدون برنج و با نان و بهصورت داغ سِرو میشود. کُتلت را میتوان بهعنوان غذای آماده، غذای سفر یا ساندویچ سرد نیز مصرف کرد. انواع کتلت با گوشت چرخشدهٔ گوسفند، گوساله، مرغ، ماهی تهیه میشود.
شاید بپسندید: طرز تهیه دسر تیرامیسو ایتالیایی به روشی آسان!
خاستگاه کتلت
واژه کتلت ریشهٔ فرانسوی دارد و نخستین بار در سال ۱۶۸۲ استفاده شدهاست. مطابق توصیف آشپزی اروپایی کتلت خوراکی است که از گوشت چرخکرده استفاده میشود و مربوط به روسیه سده نوزدهم است جایی که یک مهمانخانهدار روس به نام پوژارسکی در شهر تورژوک این شیوه پخت را ابداع کرد و به کتلت پوژارسکی معروف شد. کتلت پوژارسکی حاوی نان به همراه تکههای گوشت گوساله یا مرغ است که درون آن مقدار زیادی کره بکار میرود.
مواد لازم برای دستورالعمل کتلت خانگی
برای کتلت:
- 600گرم گوشت چرخ كرده
- یک عدد پیاز رنده شده درشت که آب آن گرفته شده
- ½دسته جعفری خرد شده
- 2قاشق سوپخوری پودر سوخاری
- دو عدد تخم مرغ
- 2قاشق سوپخوری شیر
- یک قاشق چایخوری زیره
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
- یک قاشق چایخوری پاپریکا
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 5قاشق چایخوری نمک
برای سرخ کردن:
- 2لیوان روغن مایع
نکته دستورالعمل
برای دستور کتلت خانگی می توانید به جای آرد سوخاری از نان بیات نیز استفاده کنید. بعد از ورز دادن مواد کتلت می توانید بعد از حداقل 1 ساعت استراحت در یخچال یا با استراحت یک شبه آن را بپزید. در حین شکل دادن به کتلت ها می توانید با خیس کردن کمی دست به آن ها راحت تر فرم دهید. اضافه کردن شیر باعث نرم شدن کتلت شما می شود. اگر بخواهید می توانید مواد را تهیه و فرم داده و بین کاغذ قرار دهید و فریز کنید و مانند همبرگر بپزید. این مواد تا یکسال در فریزر قابل نگهداری هستند.
دستورالعمل کتلت خانگی چگونه است؟
گوشت چرخ شده را در یک کاسه عمیق بریزید، پیاز رنده شده را به آن اضافه کنید.
سپس جعفری ریز خرد شده، آرد سوخاری، تخم مرغ، شیر و ادویه را اضافه کنید.
مواد را خوب ورز دهید. حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
قطعات به اندازه گردو از مواد برداشته در کف دست ورز و فرم دهید و کنار بگذارید.
سپس کتلت هایی را که آماده کرده اید در روغنی که داغ شده است، بپزید.
کتلت های سرخ شده را به بشقاب انتقال داده و داغ سرو کنید. می توانید آن را با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
امیدوارم از مطلب دستورالعمل کتلت خانگی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
شاید بپسندید: طرز تهیه کباب مرغ در فر به شیوه ای آسان و طعمی فوق العاده!
این دستورالعمل ها را هم امتحان کنید!
طرز تهیه مرغ کبابی در سرخ کن: طعم این مرغ شما را شگفت زده خواهد کرد!