درمان خانگی

چگونه انار بر سلامت قلب تأثیر می گذارد؟

انار برای سلامت قلب: انار حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است. تحقیقات نشان می دهد که این آنتی اکسیدان ها ممکن است ضد التهاب باشند و به طور بالقوه برای بیماری های قلبی مرتبط با التهاب مانند فشار خون بالا مفید باشند. در ادامه این مطلب موضوع انار برای سلامت قلب مورد بررسی قرار گرفته است.

انار برای سلامت قلب

انار به لطف محتوای آنتی اکسیدانی که دارند، در سلامت قلب تاثیرگذار است. این چیزی است که تحقیقات فعلی در مورد تأثیر این میوه فصلی بر سلامت قلب می گوید.

مشخصات مواد مغذی انار در نصف فنجان (87 گرم [گرم]) عبارت است از:

کالری: 72
کربوهیدرات: 16 گرم
فیبر: 12٪ از ارزش روزانه (DV)
ویتامین C: 10٪ از DV
ویتامین K: 12 درصد از DV
فولات: 8 درصد از DV
منیزیم: 3 درصد از DV
فسفر: 3 درصد از DV

 انار برای سلامت قلب

خواص آنتی اکسیدانی انار

رنگ قرمز یاقوتی انار هدفی بزرگتر از جذابیت چشم شما دارد. این رنگ از رنگدانه های گیاهی آنتی اکسیدانی به نام پلی فنول می آید.سایر میوه هایی که حاوی چنین رنگدانه هایی هستند معمولاً میوه های قرمز، آبی یا بنفش هستند، مانند:

گیلاس
زغال اخته
توت سیاه

میوه انار به طور خاص حاوی پلی فنول های فعال آنتی اکسیدانی زیر است:

الاگیتانین
پونیکالاگین
آنتوسیانین
فلاونول ها

آب انار قرمز و معمولی حاوی:

فلاونوئیدها
تانن ها
پونیکالاگین
اسید الاژیک

این آنتی اکسیدان ها به خواص ضد سرطانی و ضد التهابی انار کمک می کنند. آنها همچنین ممکن است بر پروبیوتیک ها تأثیر مثبت بگذارند. آنتی اکسیدان ها طیفی از عملکرد را در برابر رادیکال های آزاد ارائه می دهند که با موارد زیر مرتبط است:

بیماری آلزایمر
سرطان
افسردگی
فشار خون بالا
سکته
کولیت زخمی

تاثیر انار بر قلب شما

بر اساس یک بررسی تحقیقی در سال 2021، رادیکال های آزاد ممکن است یکی از مکانیسم های فشار خون بالا باشند. آنتی اکسیدان ها با اثرات منبع قابل اعتماد رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و به طور بالقوه از بیماری های مرتبط با التهاب پایین دست جلوگیری می کنند.

یک بررسی تحقیقاتی در سال 2022 به طور خاص پشتیبانی می کند که تانن ها (یا اسید تانیک) ممکن است محافظت کننده قلب (محافظت کننده قلب) باشند:

  • بافت تثبیت کننده ای که قلب شما را احاطه کرده است
  • جلوگیری از تخریب الاستین، که از عروق خونی در قلب شما پشتیبانی می کند
  • کاهش تجمع کلسیم در دیواره های قلب شما

یک بررسی تحقیقاتی در سال 2019 نشان می دهد که فلاونوئیدها ممکن است از شما در برابر شرایط التهابی قلب محافظت کنند، از جمله:

  • بیماری قلبی
    فشار خون بالا
    آترواسکلروز

داده های بررسی ملی سلامت و تغذیه (2007-2010 و 2017-2018) نشان داد که مصرف بالای آنتوسیانیدین (که آنتوسیانین ها از آن مشتق می شوند) با شیوع کمتر نارسایی قلبی مرتبط است. علیرغم این تحقیقات امیدوارکننده، هنوز بسیار محدود است و مطالعات بیشتری برای تعیین فواید انار در پیشگیری یا درمان بیماری‌های قلبی و سایر بیماری‌ها مورد نیاز است.

مکمل و عصاره انار

خوب است قبل از دستیابی به مکمل ها، مصرف مواد مغذی را از طریق رژیم غذایی خود تمرین کنید. تحقیقات در مورد تأثیر مکمل‌ها و عصاره‌های انار بر سلامت قلب وجود ندارد، اما برخی تحقیقات انسانی و حیوانی استفاده از آن‌ها را برای موارد زیر تأیید می‌کنند:

درمان بیماری روده تحریک پذیر منبع مورد اعتماد
ریکاوری عضلات، درد و عملکرد
درمان سرطان پروستات
تحقیقات بیشتری لازم است که مکمل های انار را با محافظت از قلب مرتبط کند.

 انار برای سلامت قلب

موارد احتیاطی

طبق گفته مؤسسه ملی بهداشت، آب انار، عصاره و انار به طور کلی منبع مطمئنی برای مصرف هستند. اما از مصرف ریشه، ساقه و پوست انار به مقدار زیاد خودداری کنید، زیرا ممکن است اثرات مضری داشته باشد. در مورد اینکه آیا انار یا محصولات انار ممکن است با داروهایی که مصرف می کنید، به ویژه داروهای فشار خون، تداخل داشته باشند، با پزشک خود یا یک متخصص تغذیه صحبت کنید.

به دلیل محتوای قند و پتاسیم، انار در صورت مصرف بیش از حد ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد. مصرف در حد اعتدال نباید مشکلی ایجاد کند. بنیاد ملی کلیه بیان می کند که برای مبتلایان به بیماری کلیوی، میزان انار که می توانید بخورید بستگی به مرحله بیماری یا نوع دیالیز شما دارد.

علائم گوارشی، مانند اسهال، ممکن است در تعداد کمی از افراد رخ دهد. همچنین ممکن است به انار حساسیت داشته باشید. انار به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی که دارد فواید زیادی برای قلب شما دارد. آنها ممکن است به محافظت از قلب شما در برابر شرایط التهابی، از جمله فشار خون بالا، بیماری قلبی و آترواسکلروز کمک کنند.

اما قبل از مصرف انار با پزشک یا متخصص تغذیه خود صحبت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروها از جمله داروهای فشار خون بالا تداخل داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

دکمه بازگشت به بالا