;
سلامت

۸ میوه قرمز که قهرمان سلامت‌اند

فواید میوه های قرمز: علاوه بر رعایت کمیت باید سعی داشته باشیم که میوه‌هایی با رنگ‌های مختلف مصرف کنیم. به این دلیل که میوه‌ها با رنگ‌های مختلف حاوی مواد مغذی متفاوتی هستند که بدن به آن‌ها نیاز دارد. در واقع مصرف میوه‌های رنگین کمانی به ما کمک می‌کند تا به اندازه کافی از مواد مغذی مختلف مورد نیاز برای سلامتی خود بهره‌مند شویم. اما کدامیک از میوه‌های قرمز فواید بیشتری دارند؟ با این مطلب سلامت همراه باشید.

آیا میوه‌های قرمز برای سلامتی بهتر از سایر انواع میوه‌ها هستند؟

میوه‌های قرمز زیادی برای انتخاب وجود دارند و هر کدام از آن‌ها خاصیت منحصر به فردی را ارائه می‌دهند. آنتی اکسیدان‌هایی مانند لیکوپن و آنتوسیانین‌ها که در بسیاری از میوه‌های قرمز یافت می‌شوند، به هر مشکلی از بیماری‌های قلبی- عروقی و سرطان پروستات گرفته تا کاهش خطر سکته مغزی و دژنراسیون ماکولا (عامل اصلی نابینایی در افراد ۶۰ ساله و بالاتر) کمک می‌کنند. آنتی اکسیدان‌ها رادیکال‌های آزاد را جذب کرده و آسیب‌های ناشی از آن را محدود می‌کنند.

 توت فرنگی

فواید میوه های قرمز، توت فرنگی منبع فوق‌العاده‌ای از فولات و اسید فولیک است که به سلامت قلب کمک می‌کند و برای زنان در سال‌های باروری بسیار مفید است.

توت فرنگی همچنین منبعی غنی از آنتی اکسیدان‌ها و نیروگاه تولید ویتامین ث است که در کنار خواص متنوع، عملکرد سیستم ایمنی را نیز به خوبی تقویت می‌کند. به منظور افزودن این میوه به رژیم غذایی به گونه‌ای متفاوت و هیجان انگیز (خصوصا برای رده سنی کودکان)، می‌توان تکه‌های توت فرنگی را همراه با غلات مصرف کرد یا آن را به صورت یخ زده برای تهیه اسموتی در ترکیب با شیر بدون چربی و ماست یخ زده مورد استفاده قرار داد.

 گیلاس

گیلاس به دلیل داشتن پوست سرشار از فیبر است و همچنین غنی از ویتامین ث و پتاسیم که پتاسیم آن به کنترل فشار خون کمک می‌کند. علاوه بر این گیلاس خشک یک افزودنی فوق العاده به مخلوط غلات چه به صورت گرم و چه سرد در تمام فصول سال است.

فواید میوه های قرمز

 هندوانه

یک تکه هندوانه شامل ۹۲ درصد آب است و راهی عالی برای هیدراته ماندن در روزهای گرم تابستان به شمار می‌رود. این میوه همچنین سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند بتاکاروتن، ویتامین ث و لیکوپن است. لیکوپن با کاهش سطح کلسترول بد یا LDL ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد. هندوانه همچنین ریسک بروز شماری از بیماری‌های جدی به ویژه سرطان پروستات و دژنراسیون ماکولا را کاهش می‌دهد. این میوه عملکرد رگ‌های خونی را تقویت کرده و خطر سکته را پایین می‌آورد.

 انار

فواید میوه های قرمز، این میوه عجیب و غریب سرشار از پلی فنل ها؛ آنتی اکسیدان‌هایی با قابلیت پیشگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی است. طبق مطالعات انجام شده، انار سه برابر بیشتر از چای سبز حاوی آنتی اکسیدان قوی مذکور است که آن را تبدیل به یک میوه قرمز خارق العاده می‌کند.

 گریپ فروت

هنگام انتخاب گریپ فروت، به رنگ آن توجه کافی داشته باشید، زیرا گریپ فروت صورتی آنتی اکسیدان‌های بیشتری مانند ویتامین ث دارد. این میوه همچنین حاوی پکتین بالایی است که به کاهش کلسترول یاری می‌رساند. اگر بین انتخاب گریپ فروت قرمز و انواع کمی رنگ پریده دچار تردید هستید، میوه قرمز را در اولویت قرار دهید چرا که گریپ فروت صورتی یا قرمز لیکوپن بیشتری دارد.

نصف گریپ فروت یا یک لیوان آب این میوه را با صبحانه میل کنید. استفاده از برش‌های گریپ فروت در سالاد نیز توصیه می‌شود. البته اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید، زیرا آب گریپ فروت با تعداد زیادی از داروها تداخل دارد.

فواید میوه های قرمز

 سیب

سیب سرشار از ترکیبات پلی فنلی است و اعتقاد بر این است که مزایای زیادی برای سلامتی دارد. اگر می‌خواهید حداکثر فیبر و پلی فنل ممکن را از سیب دریافت کنید، آن را به همراه پوست بخورید. سیب میوه‌ای غنی از فیبر و ویتامین ث محسوب می‌شود.

فواید میوه های قرمز، پلی فنل‌ها فواید سلامتی مختلفی را ارائه می‌دهند. سیب همچنین به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارد، به روش‌های مختلف به کاهش وزن کمک خواهد کرد. این میوه در عین حال بسیار پر کننده است و سبب القای احساس سیری طولانی مدت می‌شود.

انگور

فواید میوه های قرمز، انگور حاوی ویتامین‌های ب و آ و مقدار زیادی آب است. این میوه همچنین سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند لوتئین و زآگزانتین است. به نظر می‌رسد که رزوراترول، یک ماده شیمیایی گیاهی موجود در پوست انگور قرمز، از بدن در برابر تعدادی از بیماری‌های مزمن محافظت می‌کند.

 آلو

آلو سرشار از مواد مغذی، ویتامین ها، مواد معدنی و همچنین فیبر و آنتی اکسیدان است که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن کمک کند و دارای طیف گسترده‌ای از مزایای سلامتی باشد.

آلو را می‌توان به صورت تازه یا خشک مصرف کرد. اعتقاد بر این است که آلو خشک شده به مشکلات سلامتی مختلفی از جمله یبوست و پوکی استخوان کمک می‌کند. آلو و آلو خشک شده دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی کمی متفاوت هستند، اما هر دو از محتوای تغذیه‌ای ارزشمندی بهره می‌برند. آلو خشک همچنین حاوی کالری، فیبر و کربوهیدرات بیشتری نسبت به آلو تازه است.

 

 

برایتان جالب خواهد بود

خبری ناخوشایند برای چای خورها + ۱۴ عوارض نوشیدن چای

۶ باور اشتباه درباره آلزایمر که هیچوقت نباید باور کنید!

ویتامینی که برای سلامت قلب بی‌نظیر است!

۱۰ ماده غذایی شگفت انگیز برای کاهش نفخ شکم

۱۱ ماده غذایی مفید برای درمان دیابت را بشناسید!

پاکسازی کبد با نوشیدنی های گیاهی+نکات مهم برای تهیه دمنوش ها و نحوه مصرف

مواد غذایی سرشار از ویتامین C که از سرماخوردگی جلوگیری می کند!

درمان راحت سکسکه در طب سنتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 11 =

دکمه بازگشت به بالا