یک عصرانه خوشمزه: طرز تهیه دسر دو رنگ شیری
هیچ چیز بهتر از یک دسر خوشمزه به همراه چای نیست. شما می توانید مهمانان خود را در زمان چای با یک دسر شیک و خوشمزه غافلگیر کنید؟ با تهیه دو پودینگ مختلف دستور دسر شیر را آماده می کنیم که می توانید در قالب دلخواه خود بریزید. ترفند دستور تهیه این است که قالبی را که استفاده می کنید با روغن چرب کنید و سپس صبر کنید تا در یخچال خنک شود، به همین سادگی. میثم سیدی در آشپزخانه چشمک با شماست با طرز تهیه دسر دو رنگ شیری. تا پایان آموزش با چشمک همراه باشید.
شما می توانید این دسر را پودرهای مختلف تزئین کنید. ما به صورت پیش فرض این دسر را با نارگیل سرو کردیم. به محض اینکه از قالب خارج کردید، آن را با میوه های تازه تزئین کنید. دستور العمل های دسر، شیرینی و کیک در این زمان بسیار محبوب شده اند و شما می توانید بعد از افطار به همراه چای آن را سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کادایف به شیوه اسان برای دوستداران دسرهای ترکی!
دسر چیست؟
دسر (به فرانسوی: Dessert) که در فرهنگهای آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پیخوراک یا پس خوراک نیز میگویند) که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف میشود- بهطور معمول جزو مواد غذایی شیرین میباشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن ” desservir ” به معنی جمع کردن روی میز گرفته شدهاست. دسرهای مشترک غربی عبارت ان از: ” کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پایها و آبنباتها ” تنوع دسرها را میتوان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسرهای بسیار متنوعی استفاده میکنند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مافین با سس میوه که هر کسی آن را می پسندد!
مواد لازم برای طرز تهیه دسر دو رنگ شیری
برای کاستارد سفید:
- 3 لیوان شیر
- 4 قاشق سوپخوری شکر
- 1.5 قاشق سوپخوری نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم)
- 2 قاشق سوپخوری آرد
- یک قاشق چای خوری وانیل
- 1 قاشق دسرخوری کره
برای کاستارد کاکائو:
- 3 لیوان شیر
- 4 قاشق سوپخوری شکر
- 1.5 قاشق سوپخوری نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم)
- آرد 1.5 قاشق سوپخوری
- 2 قاشق سوپخوری کاکائو
- یک قاشق دسرخوری کره
برای روغن کاری قالب:
- ½ قاشق سوپخوری روغن مایع
برای تزئین:
- یک لیوان نارگیل
- 8 عدد توت فرنگی
- پودر پوسته برای تزئین دسر دو رنگ
نکته طرز تهیه دسر دو رنگ شیری
به آرامی و با حرکات ملایم روی کاستاردهایی که از قالب خارج می شوند با نارگیل بپوشانید. در غیر این صورت، پودینگ ها ممکن است در دستان شما پراکنده و خراب شوند.
همچنین در حین دسر باید مایع یا کاستارد را مدام هم بزنید.
طرز تهیه دسر دو رنگ شیری چگونه است؟
برای پودینگ سفید، شیر را در قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید.
سپس تمام مواد خشک؛ نشاسته، آرد و وانیل را اضافه کنید. روی اجاق بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
در قابلمه ای دیگر شیر، شکر ، کاکائو، آرد و نشاسته را برای پودینگ کاکائویی اضافه کنید.
روی حرارت متوسط بپزید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
کاسه هایی که سرو می کنید را با روغن چرب کنید.
قبل از اینکه پودینگ کاکائو را از روی اجاق بردارید، کره را اضافه کنید.
قبل از اینکه پودینگ سفید را از روی اجاق بردارید، کره را اضافه کنید.
ابتدا دو قاشق غذاخوری کاسترد سفید را به قالب اضافه کنید.
2 قاشق غذاخوری پودینگ کاکائو را اضافه کنید و این کار را تا پر شدن کاسه ادامه دهید.
پودینگ های آماده شده را ابتدا در دمای اتاق نگه دارید. سپس آن را حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید.
دست خود را کمی خیس کنید و با حرکات دست به داخل کاستارد کمک کنید تا از قالب خارج شود.
پودینگی که از قالب بیرون می آید را در دست بگیرید و با نارگیل آنها را آغشته کنید.
در صورت تمایل با توت فرنگی و پسته پودر شده تزیین کنید.
پیشنهاد سرو دسر
می توانید این دسر را با میوه های مختلف ی مثل موز، کیوی و … تزئین کنید.
لینک های مرتبط جالب:
1.طرز تهیه کیک راوانی یک کیک خوشمزه ترکیه ای به شیوه آسان
2.طرز تهیه دسر گل رز برای مهمانی های افطار شما!
3.طرز تهیه شیرینی انگشت وزیر(وزیر پارمایی)زینت بخش سفره های افطار!
4.طرز تهیه کیک تولد تمشک یک هدیه زیبا و رنگی برای متولدین بهار