آشپزی

طرز تهیه کیک راوانی ترک به شیوه ای متفاوت و خاص!

طرز تهیه کیک راوانی ترک: امروز با طرز تهیه یک کیک خاص و چشم نواز و در عین حال خوشمزه با شما همراه هستیم. کیکی که می تواند به خوبی زینت بخش سفره های افطار و میهمانی های شبانه شما از افطار تا سحر باشد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک راوانی ترک همراه شوید.

مواد لازم برای طرز تهیه کیک راوانی ترک

مواد لازم برای این کیک محدود و در عین حال در دسترس است و شما می توانید این مواد را از فروشگاههای سطح شهر و یا وب سایت های فروش آنلاین تهیه کنید.

برای خمیر

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان شکر
  • 1 لیوان ماست
  • 1/2 لیوان روغن
  • 1 لیوان آرد سمولینا
  • 1 قاشق چای خوری وانیلین
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1 لیوان آرد

برای پودینگ

  • 2 لیوان شیر
  • 1 قاشق غذاخوری نشاسته
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 4 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق چای خوری وانیل

برای شربت

  • 1.5 لیوان شکر
  • 2 لیوان آب
  • 3 قطره آب لیمو

طرز تهیه کیک راوانی ترک

نکات لازم برای تهیه کیک

برای اینکه کیک ریوانی ور بیاید باید تخم مرغ ها و شکر رو با همزن بزنید تا به حالت کف در بیاد. اضافه کردن چند قطره آب لیمو در حین تهیه شربت از کریستالی شدن دسر جلوگیری می کند.

طرز تهیه کیک راوانی ترک چگونه است؟

برای شربت، آب و شکر را مخلوط کرده و بجوشانید. وقتی جوش آمد، آب لیمو را اضافه کنید. بگذارید خنک شود.

طرز تهیه کیک راوانی ترک

تمام مواد پودینگ را با هم مخلوط کرده و بپزید و بگذارید خنک شود.

طرز تهیه کیک راوانی ترک

برای کیک ، تخم مرغ و شکر را در ظرف بزنید.

طرز تهیه کیک راوانی ترک

مواد مایع و سپس مواد خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مخلوط را به قالب تارت چرب شده منتقل کنید. در دمای 180 درجه به مدت 20-25 دقیقه بپزید.

شربت سرد را روی رونی که تازه شروع به خنک شدن کرده است بریزید. بگذارید 20 دقیقه بماند.

پودینگ را به وسط کیک که شربت را گرفته اضافه کنید. بگذارید 2 ساعت در یخچال استراحت کند.

طرز تهیه کیک راوانی ترک

می توانید آن را با بادام زمینی، فندق یا گردو سرو کنید. کیک راوانی شما آماده است.

طرز تهیه کیک راوانی ترک

پیشنهاد پخت

می توانید با چرب کردن داخل قالب خود با کره کاملا از چسبیدن آن جلوگیری کنید. در حین پخت کیک راوانی در فر باید دما را کنترل کنید تا به طور یکنواخت قهوه ای شود. زمان پخت ممکن است بسته به فر شما متفاوت باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 16 =

دکمه بازگشت به بالا