طرز تهیه شنیتسل مرغ: بیرون ترد و داخل نرم
این دستور پخت هم یکی دیگر از خاص ترین روش هایی است که می شود مرغ را تهیه کرد. مرغ به این ترتیب بسیار خوش خوراک و خوشمزه می شود و هر کسی را مجذوب خود می کند. سینه های مرغ که بعد از برش فیله ای نازک می شوند، فقط با نمک و فلفل سیاه که به تازگی آسیاب شده مزه دار می شوند. به ترتیب؛ مرغ بعد از آغشته شدن به آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری در مدت کوتاهی در روغن داغ سرخ می شود. با طرز تهیه شنیتسل مرغ همراه با چشمک باشید.
این غذا آنقدر خوشمزه و چشم نواز است که هر کسی را مجذوب خود می کند. از درون کاملاً نرم و از بیرون ترد و خوشمزه. شما می توانید با یک تکه کره گیاهی و لیمویی که از قبل آماده کرده اید سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب آدانا به شیوه آسان برای عاشقان کباب!
شنیتسل یک برش نازک از گوشت سرخ شده در چربی است. گوشت معمولاً با پر کردن تندرنس گوشت رقیق می شود. معمولاً گوشت ها قبل از سرخ کردن نان می شوند. شنیتسل نان در بسیاری از کشورها محبوب است و با استفاده از گوشت گوساله ، مرغ ، گوشت گوسفند ، گوشت گاو یا بوقلمون ساخته می شود.این غذا در سراسر نقاط دنیا به شکلهای متفاوتی تهیه میشود و در کشورهای مختلف نامهای مختلفی شهرت دارد.
مواد لازم برای طرز تهیه شنیتسل مرغ
برای مرغ:
- 4 قطعه فیله سینه مرغ
- یک قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
برای پوشش:
- 5 قاشق سوپ خوری آرد
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- یک قاشق دسر خردل اختیاری
- 1.5 لیوان پودر سوخاری
برای سرخ کردن:
- 1.5 لیوان روغن آفتابگردان
نکته طرز تهیه
بعد از اینکه آرد اضافی شنیسل های آغشته به آرد را تکان دادید روی آن ها را با تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بپاشید. حتماً شنیسل هایی را که آماده کرده اید در روغن داغ و عمیق سرخ کنید. این گونه مولد پوششی مرغ روغن کمتری جذب کرده و هم اینکه ترد و خوشمزه می شوند.
طرز تهیه شنیتسل مرغ
سینه های مرغ فیله را از طول نصف کنید.
تکه های فیله را که با فویل چسبناک پوشانده اید، با کمک چکش یا وزنه گوشت بگوبید تا گوشت ها کمی کوبیده شوند.
دو طرف فیله ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
تخم مرغ ها را با خردل در یک کاسه بزرگ هم بزنید.
آرد و آرد سوخاری را روی یک بشقاب صاف بریزید. ابتدا دو طرف برش های فیله مرغ نازک شده را آرد پاشی کنید. آرد اضافی را تمیز کنید.
سپس هر دو طرف را در تخم مرغ زده شده فرو کنید.
در آخر تمام قسمت ها را با آرد سوخاری بپوشانید.
روغن آفتابگردان را به یک ماهیتابه اضافه کنید و آن را گرم کنید. سپس فیله ها را اضافه کنید و از دو طرف حدود 4-5 دقیقه سرخ کند.
شنیسل های مرغ را که 1 تا 2 دقیقه استراحت داده اید، در بشقاب سرو با دستمال کاغذی سرو کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
پیشنهاد:
شما می توانید شنیتسل مرغ ها را به جای اینکه در روغن سرخ کنید، در فر بپزید. این غذا بسیار خوشمزه است و قطعاً می تواند یک شام دلپذیر برای شما و همه اعضای خانواده باشد.
شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
لینک های مرتبط:
1.طرز تهیه کوتچه کوفته، کوفته ای خوشمزه و مقوی برای ماه مبارک رمضان
2.طرز تهیه مرغ کبابی به همراه سبزیجات خوشرنگ
3.طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و مرغ، یک غذای خوشمزه و شیک برای افطار!
4.خوشمزه تر از رستوران: طرز تهیه مرغ سوخاری و ترد به سبک KFC
5.طرز تهیه کباب مرغ با سبزیجات در ماهی تابه با طعم کباب واقعی!