طرز تهیه تاکوی مرغ مکزیکی به شیوه ای آسان
طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی: تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل شده که دور محتویات داخلی را میگیرد. به واقع طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی یکی از سادهترین، خوشمزهترین و صدالبته محبوبترین غذاها در جهان است.
تاکو در لاتین بهمعنای لقمه است و همین تعریف به شما میگوید که با یک غذای لقمهای و سبک طرف هستید. تاکو مرغی که دستور تهیهاش را در ادامه برایتان آوردهایم، بارها در خیابانهای مکزیک چرخ زده، دل برده، احساسات را برانگیخته و اکنون به دست شما رسیده است.
شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی به شیوه ای ساده فقط با 3 ماده اولیه+ تصاویر تمام مراحل
تهیه پنکیک طلایی به روشی آسان همراه با نکات مهم و ضروری
طرز تهیه دونر مرغ به شیوه آسان با طعمی خوشمزه و متفاوت +تصویر مراحل
تاکو مرغ مکزیکی
نانی که برای تاکو مرغ استفاده میکنند، مشابه نان لواش یا نان پیتاست. به این نان «تورتیلا» میگویند؛ اما شما میتوانید از همان نان لواش یا پیتا هم استفاده کنید. نان تورتیلا مثل آبنبات در دهان شما آب میشود و همچون ترشیجات، اشتهای شما را چندین برابر میکند.
احتمالا اکنون برای آشنایی با طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی بیتابتر شده اید! پس سریعتر به بخش آشپزخانه رفته و با طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی با شما همراه خواهیم بود.
شاید بپسندید: طرز تهیه مرغ سوخاری “بدون سرخ شدن در روغن” به شیوه ای ساده در خانه
احتمالا بپسندید: ژله انار شب یلدا: طرز تهیه ژله انار شب یلدا و دسر خوشمزه اناری چله
مواد لازم
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- سینه مرغ: یک عدد
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن گیاهی: به میزان لازم
- نان ترتیلا: ۶ عدد
- خامه ترش یک چهارم پیمانه
- کاهوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- پنیر فتا: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه تاکوی مرغ مکزیکی چگونه است؟
از سینه مرغ با استخوان استفاده کنید.
در صورت دسترسی از نان تاکوی تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید.
کاهو رو خرد کنید.
پنیر رو تکه تکه کنید.
مینی تاکوی مرغ از مجموعه دستورغذاییهای فود نتورک هست که در اینجا طرز تهیه آن را برای شما آماده کردهایم.
از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن زیتون را روی مرغ بمالید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید. مرغ را در سینی فر بگذارید و برای حدود ۲۵ دقیقه تا مغز پخت شود، در فر بپزید. مرغ را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن، مرغ را ریش ریش کنید.
در ماهیتابه متوسطی تا نیمه روغن بریزید و گرم کنید. داخل هر نان ترتیلا حدود ۲ قاشق غذاخوری مرغ ریش ریش شده بگذارید و نان را رول کنید با کمک خلال دندان محکم کنید. تاکوها را تا از همه طرف طلایی شوند برای حدود ۴ دقیقه سرخ کنید. خلال دندانها را از تاکوها خارج کنید.
شاید بپسندید: طرز تهیه پیکانیا کباب برزیلی به شیوه آسان!
تاکوها رو به همراه سالسا، کاهوی خرد شده، تکههای پنیر فتا و خامه ترش سرو کنید.
احتمالا بپسندید: طرز تهیه کوفته با بلغور با طعمی خاص و متفاوت به شیوه ای آسان
شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
برایتان جالب خواهد بود
آسان ترین روش تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی!
طرز تهیه شامی کباب اینه گل از شهر بورسای تریکه به روشی ساده و آسان!
دستورالعمل سوپ عدس با رشته فرنگی، یک غذای مقوی برای روزهای سرد پاییزی!
به سبک کافه ها: طرز تهیه کلوچه شکلاتی!
طرز تهیه کوفته شکم پر با مرغ به شیوه ای متفاوت و آسان+تصاویر مراحل تهیه
طرز تهیه کلوچه مغزدار آلویی به شیوه ای ساده+عکس مراحل تهیه
دستورالعمل تهیه بادمجان به همراه گوشت چرخ کرده، یک غذای مقوی و چشم نواز!
طرز تهیه مرغ با طعم کاری برای چیدن یک سفره چشم نواز!
طرز تهیه کتلت قارچ، غذایی سرشار از مواد مغذی و پروتئین گیاهی!
تهیه کتلت خانگی خوشمزه و خوش طعم
طرز تهیه کتلت عدس قرمز یک کتلت خوشمزه و متفاوت با کتلت سیب زمینی!
تهیه کباب آدانا به شیوه آسان برای عاشقان کباب!