;
تناسب اندام و تغذیهزندگی

۳۰ سالگی: اگر سن‌تان از ۳۰ عبور کرده، دور این ۷ غذا و خوراکی‌ را مطلقا خط بکشید!

۳۰ سالگی: در همه دوره‌های زندگی از نظر تغذیه باید مواردی را رعایت کنیم که هر چقدر شمع‌های تولد بیشتر و بیشتر می‌شود؛ این رعایت‌ها هم بیشتر می‌شود. شاید بگویید این مطلب به درد شما نمی‌خورد چون هنوز در دهه سی و چهل هستید. اما اشتباه می‌کنید؛ دقیقا هدفمان شما هستید.

البته اگر دوست دارید هر چقدر سن شما بالاتر می‌رود؛ زیباتر هم شوید؛ وگرنه هر جور که دوست دارید بخورید و بیاشامید و بدانید که کاهش وزن با افزایش سن؛ مدام سخت و سخت‌تر می‌شود. در این مطلب تناسب اندام و تغذیه ۷ غذا و خوراکی معرفی شده که پس از ۳۰ سالگی به آن ها لب نزنید.

بیشتر بخوانید: فواید عناب: ۱۰ معجزه عناب برای طول عمر که نمی دانستید!

۱.ماست طعم دار: یک کاسه بستنی

۳۰ سالگی،  اگر تا به امروز به ماست‌های طعم دار جوری نگاه می‌کردید که انگار دارید به یک تکه نان جو، سخت در اشتباه هستید چون، ماست طعم‌دار می‌تواند به اندازه یک کاسه بستنی شکر داشته باشد.

شاید بپسندید: می دونی واقعاً چند ساله ای!؟| با این آزمون علمی،سن واقعی (بیولوژیکی) خودت رو تشخیص بده!

۳۰ سالگی

۲.سوپ کنسرو شده؛ نمک زیاد

مطالعه‌ای سال ۲۰۱۳ منتشر شد که ارتباط بین فشار خون بالا و پیری پوست را نشان می‌داد. یک دلیل اصلی فشار خون هم، مصرف نمک بالا است. اگر می‌پرسید این به سوپ و لاغری چه ربطی دارد؛ باید بدانید این گروه سوپ‌های آماده ۴۰ درصد از سهم نمک مصرفی شما در روز را تامین می‌کند و نمک بیشتر هم که داستانش مشخص است.

البته این تنها دلیلی نیست که باید از این جور چیزها، منظورمان کنسروها دوری کنید. بسیاری از قوطی‌های سوپ حاوی BPA هستند، یک ماده شیمیایی که با سرطان، ناباروری و افزایش وزن حسابی فامیل هستند.

۳۰ سالگی، پیشنهاد ما به شما این است که این بار که هوس یک غذای گرم و آرامش بخش کردید، به آشپزخانه بروید و به خودتان زمان بگذارید و یک سوپ سبزیجات درست و حسابی برای خودتان درست کنید.

شاید بپسندید: 10 مهترین فواید تخم مرغ آب پز که قطعاً سلامتی شما را تضمین می کند!؟

۳.شیرینی‌های صبحانه: خطر مرگ و ناراحتی قلبی

اگر وعده صبحانه‌تان را با یک شیرینی به جا می‌آورید باید بدانید که بیشتر کیک و کلوچه‌های مخصوص صبح؛ تمام سهمیه شما از یک روز شکری را که می‌توانید بخورید؛ می‌خورد!

بر اساس مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۴، افرادی که بین ۱۷ تا ۲۱ درصد کالری روزانه خود را از شکر افزوده بدست می‌آورندد، در مقایسه با افرادی که ۸ درصد یا کمتر از کالری خود را از شکر اضافه شده مصرف می‌کنند، ۳۸ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.پس برای ایمن ماندن، این خوراکی‌های پر ضرر را کنار بگذارید و روز خود را با با شیرینی شروع نکنید.

بیشتر بخوانید: فواید روغن زیتون: طول عمر با خوردن یک قاشق روغن زیتون + ۱۰مزیت باورنکردنی آن

۳۰ سالگی

۴.گوشت ذغالی شده: کج و مج کردن DNA

۳۰ سالگی، کباب کردن روشی سریع برای تهیه یک وعده غذایی است و بدیهی است که یک غذای اصلی تابستانی و یا روزهای جمعه و زمان سفر باشد، اما پختن استیک و سایر پروتئین‌ها در چنین دماهای بالا روی شعله باز می‌تواند آمین‌های هتروسیکلیک (HCAs) و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) تولید کند. این مواد شیمیایی مضر می‌تواند DNA را تغییر می‌دهند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند.

۵.نوشابه: دشواری بارداری

اگر به تشکیل خانواده بعد از ۳۰ سالگی فکر می‌کنید، نوشابه‌ها را دشمن اصلی خود در نظر بگیرید. دلیل؟ نوشابه حاوی رنگ‌های بالقوه سرطان‌زا است و منبع اصلی قند افزوده در رژیم غذایی بیشتر ما است.

۳۰ سالگی، قند نه تنها بر تخمک‌گذاری تأثیر منفی می‌گذارد، بلکه با تحرک اسپرم نیز مرتبط است. به عبارت ساده، نوشیدن هر جرعه نوشیدنی ممکن است باردار شدن را برای شما دشوارتر کند.

شاید بپسندید: از بین بردن رسوب کتری و سماور با چند روش راحت و کاربردی!

۶.همبرگرهای گیاهی: سفید شدن مو

پیدا کردن اولین موهای خاکستری خود روزی است که هرگز فراموش نخواهید کرد. عده‌ای با اشتیاق این روز را به ذهن می‌سپارند و بعضی‌ها هم از در ناله بیرون می‌آیند.

حالا این موضوع چه ربطی به همبرگرهای گیاهی ما دارد که فکر می‌کردیم، سالمتری هم هست! حذف گوشت، یعنی حذف B۱۲ و تاثیر نامطلوب گذاشتن روی پوست و مو.بنابراین تا زمانی که گیاهخوار نیستید و تنها گیاهخوارها را دوست دارید؛ سعی کنید گوشت گاو را از رژیم غذایی خود حذف نکنید.

۳۰ سالگی

۷.کافئین: چروک خوردن پوست

۳۰ سالگی، من خودم که دارم برای شما اینها را می‌نیسم معتاد خوردن قهوه و نسکافه برای باز شدن چشم‌هایم هستم اما نوشیدنی کافئین دار باعث پیری پوست می‌شود. این تاثیر بعد از ۳۰ سالگی حسابی شدت می‌گیرد.

ولی دلیل چیست؟ در طول روز، همه ما در معرض عوامل استرس‌زای پوستی مانند اشعه ماوراء بنفش قرار می‌گیریم، اما زمانی که خواب هستیم سلول‌های ما خود را ترمیم می‌کنند. با این حال، مصرف بیش از حد کافئین می‌تواند با کیفیت خواب تداخل کند و اجازه ترمیم را به پوست ما ندهد؛ این می‌شود که فرصت طبیعی، جوان‌سازی پوست را از دست می‌دهیم.

۳۰ سالگی، یک راه حل خوب این است که مصرف کافئین را کم کم پایین بیاوریم و یک نوشیدنی معجره آسا به نام «چای سبز» را وارد رژیم خود کنیم.

بیشتر بخوانید: افزایش طول عمر: راز عمر بالای ۱۰۰ سال این ۱۵ غذا است!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا