;
سلامتسلامت روانی

تقویت حافظه در طب سنتی: نسخه قوی مخصوص دانشجویان و دانش آموزان!

تقویت حافظه در طب سنتی: همه دلمان می‌خواهد انقدر حافظه مان قوی و حواسمان جمع باشد که روز تولد دختر خاله را به خاطر بیاوریم، وقتی مطلبی را مطالعه می‌کنیم بتوانیم از اطلاعاتش در یک بحث دوستانه استفاده کنیم یا حتی دیگر نیاز نباشد یک درس را سه یا چهار بار بخوانیم تا نمره بهتری بگیریم. همه این موضوعات و بخش قابل توجهی از زندگی ما به حافظه گره خورده است. اما برای تقویت حافظه چه باید کرد؟

تقویت حافظه و هوش راهکارهای مختلفی دارد. اگر حافظه‌ای قوی می‌خواهید باید سبک زندگی‌تان را کمی متفاوت کنید. در این مطلب سلامت روانی ابتدا چند راهکار ساده در زندگی روزمره برای تقویت حافظه ارائه می‌دهیم بعد سراغ مواد غذایی مفید برای حافظه می‌رویم و در آخر چند نسخه کارساز طب سنتی برای تقویت حافظه را به شما معرفی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: با این گیاه مغز شما شبیه ۱۵ ساله ها کار می کند!

تقویت حافظه در طب ستی

۱.پولیگالا

در چین از ریشه پولیگالا برای تقویت حافظه و برای معالجه بی‌خوابی و فراموشی استفاده می‌کنند.

۲.مصطکی

تقویت حافظه در طب سنتی، صمغ مصطکی برای همه اعضای مهم بدن از جمله کبد، کلیه، قلب، ریه و مغز بسیار مفید است و برای رفع سردردهای سرد کاربرد دارد. خوردن صمغ مصطکی با مقدار متناسب کندر در تقویت حافظه بسیار موثر است.

۳.کندر

تقویت حافظه در طب سنتی، یکی از خواص کندر تقویت حافظه است. کندر یکی از معروف‌ترین گیاهان دارویی ضد فراموشی و تقویت کننده حافظه است.اگر تا چند روز هر روز ناشتا به اندازه ۳ گرم کندر خیس کرده بخورید برای رفع فراموشی بسیار نافع است. همچنین خوردن کندر با عسل برای رفع فراموشی موثر است.

شاید بپسندید: برای گردش بهتر خون این دمنوش را بنوشید!

بیشتر بخوانید: بهترین درمان خانگی برای سوء هاضمه + روش

تقویت حافظه در طب سنتی

۴.مویز

در روایات برای افزایش هوش و حافظه به خوردن ۲۱ دانه مویز صبح ناشتا اشاره شده است. در طب سنتی هم گفته می‌شود که اگر مویز را با حصبی لبان نوش جان کنند برای رفع فراموشی مفید است.

شاید بپسندید: با این تست ساده میزان سلامت بدن خود را بسنجید | چقدر سالم هستید!

احتمالا بپسندید: خواص بی نظیر اسفناج که آن را استثنایی کرده است+دستورالعمل چند غذای خوشمزه با اسفناج

۵.اسطوخودوس

اگر مقداري از برگ و سرشاخه‌هاي گلدار خشک اسطوخودوس را ساییده و با آب عسل به طور ساده و یا به صورت مربّا با شکر و عسل تهیه و مقداري از آن را که حدود ۵ گرم اسطوخودوس در آن باشد، هر شب تا مدتی بخورند براي رعشه و سرگیجه و تقویت ذهن و حافظه، رفع فراموشی، صرع، مالیخولیا، سستی، تشنج، خواب رفتگی اعضا و رفع غم و اندوه مفید است.

بیشتر بخوانید: پاکسازی کامل مثانه و مجاری ادرار با ۵ روش طب سنتی 

جالب است: بهترین میوه و سبزیجات برای درمان کبد چرب

۶.زنبق

تقویت حافظه در طب سنتی، ریشه ایرسا یا همان زنبق نیز برای تقویت حافظه مفید است. به این منظور باید ۴۰ تا ۶۰ گرم ریشه تازه گیاه را در ۱۰۰۰ گرم آب جوش دم کنید و نوش جان کنید که هم به تقویت حافظه کمک می کند و هم در رفع رعشه، فلج، آسم ، تنگی نفس، سستی بدن ، خواب رفتن عضلات و سختی تنفس کارآست.

۷.آمله

خوردن آمله نیز برای تقویت حافظه و کارکرد مغز، رفع فراموشی و مالیخولیا توصیه می‌شود. اگر سرد مزاج هستید باید آمله را با عسل، دارچین یا مصطکی نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: دیازپام های طبیعی بهترین خواب آور و مسکن درد!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + بیست =

دکمه بازگشت به بالا