طرز تهیه توپک های سمولینا با مغز محلبی؛ لطیف، خوشطعم و سبک

طرز تهیه توپک های سمولینا: اگر به دنبال یک دسر شیرین، سالم و ساده برای رفع هوس شیرینی هستید، این توپکهای خوشمزهی سمولینا با بافتی شبیه لوکوم، انتخابی عالی است. طرز تهیهاش بسیار آسان است و با طعم شیر و پودر نارگیل، همراهی عالی برای یک فنجان قهوه خواهد بود. در ادامه این مطلب با طرز تهیه توپک های سمولینا همراه باشید.
اطلاعات کلی
تعداد: حدود ۱۵ عدد
زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای طرز تهیه توپک های سمولینا
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۱ لیوان سمولینا (آرد درشت گندم/ایرمیک)
۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
۱ قاشق چایخوری کره
۱ بسته پودر خامه (کرم شانتی ساده)
برای پوشش:
۱۵۰ گرم پودر نارگیل
طرز تهیه توپک های سمولینا چگونه است؟
پخت محلبی:
شیر، شکر، سمولینا و آرد را داخل قابلمهای بریزید. روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا به غلظت محلبی برسد.
افزودن کره و خنکسازی:
پس از غلیظ شدن، کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. روی آن را بپوشانید و ابتدا در دمای اتاق، سپس ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید.
افزودن خامه خشک:
پودر کرم شانتی را به محلبی خنکشده اضافه کرده و با همزن برقی ۱ تا ۲ دقیقه بزنید. دوباره برای ۱۵–۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
شکل دادن توپکها:
با قاشق از مخلوط بردارید و با دستهای مرطوب (برای جلوگیری از چسبندگی)، توپکهای کوچکی شکل دهید.
پوشاندن با نارگیل:
توپکها را در پودر نارگیل بغلتانید تا کاملاً پوشانده شوند.
سرو:
میتوانید آنها را با سس شکلاتی تزئین کرده و در وسط هر توپ یک عدد فندق قرار دهید.
نکات طلایی
دستهای خود را پیش از فرم دادن مرطوب کنید تا مواد به دست نچسبند.
برای تزئین میتوانید از پودر پسته یا کاکائو نیز استفاده کنید.
این دسر را تا ۳ روز در یخچال میتوانید نگهداری کنید.