طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای لذیذ و مجلسی به شیوه ای خاص برای سفره های افطار!

طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای: کادایف از جمله دسرهایی است که در ماه مبارک رمضان طرفداران زیادی دارد. این دسر می تواند به خوبی سفره های افطارتان را زیبا و چشم نواز نماید. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای همراه باشید.
دسر کادایف
کادایف در فنجان طعمی منحصر به فرد است که در آن کادایف های ترد را به رشته هایی تقسیم می کنند، با کره فراوان مخلوط، با گردو پر می کنند، سپس در فر سرخ می شوند و با شربت معطر ترکیب می شوند. این دستور پخت که نسخه ای کاربردی از دسر کلاسیک کادایف است، می تواند نجات دهنده شما باشد، زمانی که می خواهید بعد از غذای اصلی در ماه رمضان یک چای بنوشید یا در تعطیلات می خواهید یک دسر چشم نواز تهیه کنید.
دسری که به شکل فنجان است، با بافت ترد و فضای داخلی پر از گردو، یکی از موارد مورد علاقه شما خواهد بود.
مواد لازم برای طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای
برای کادایف
- 500 گرم تل کادایف
- 150 گرم کره
- 1/2 لیوان روغن
- 200 گرم مغز گردو
برای شربت کادایف
- 3 لیوان شکر
- 3 لیوان آب
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
نکاتی در مورد طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای
شربت باید ولرم باشد و دسر باید کاملا خنک شود تا دسر حالت خمیری پیدا نکند و حالت ترد خود را حفظ کند. دسر را می توانید به جای گردو با فندق، پسته یا بادام نیز تهیه کنید.
طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای
برای کادایف در فنجان، کادایف را در سینی قرار دهید. کره را در یک ماهیتابه ذوب کنید.
روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. روغن را روی تل کادایف خرد شده بریزید.
روغن را روی تل کادایف ریز شده با دست باز کنید تا هر رشته روغن شود.
برای شربت، آب و شکر را در قابلمه بریزید. در حالی که مدام هم می زنید بپزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، لیمو را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. شربت را بگذارید تا خنک شود.
تل کادایف خرد شده را داخل فنجان بریزید. با فشار دادن دست، تل کادایف ریز شده را در فنجان برگردانید. گردو را روی آن قرار دهید و ببندید.
دوباره فشار دهید و بچرخانید تا به شکل فنجان در بیاید و روی سینی قرار دهید.
در فر 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
تل کادایف خرد شده پخته شده را از فر خارج کنید. پس از خنک شدن کامل، شربت ولرم را بریزید.
بگذارید حداقل 2 ساعت استراحت کند. تزئین و سرو کنید.
کادایف آماده است. از وعده غذایی خود لذت ببرید.
نکات آشپزی برای کادایف در یک فنجان
تل کادایف رنده شده را با جدا کردن آن از قبل به صورت رشته ها تهویه کنید. تل کادایف رنده شده را با فشار دادن محکم در فنجان سفت کنید تا در حین پخت از هم نپاشد.