;
آشپزی

طرز تهیه سلطان کباب مرغ یک غذای خوشمزه و مقوی!

سلطان کباب غذایی است که با سبزیجات، گوشت قرمز یا مرغ پر می شود و با سس بشامل و پنیر چدار در فر تهیه می شود. علاوه بر اینکه غذایی است که می توان آن را در مناسبت های خاص تهیه کرد، یک دستورالعمل ساده است که در هر زمانی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. غذایی که روش تهیه آن بسیار ساده و اسان است. اما طعم آن بسیار خاص و عالی است. با طرز تهیه سلطان کباب مرغ همراه باشید.

اگر می خواهید این دستور را با گوشت قرمز بپزید، بادمجان سرخ شده به خوبی با این غذا جور می شود. در عین حال، اگر می خواهید مخلوط رضایت بخش تری تهیه کنید، می توانید سیب زمینی خرد شده را به مواد اضافه کنید تا سیر کننده تر شود. با چشمک همراه باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت کدو سبز: یک گیاهخواری کامل با خوشمزه ترین کتلت گیاهی!

مواد لازم طرز تهیه سلطان کباب مرغ

  • 250گرم مرغ آب پز
  • یک قطعه خمیر فیلو
  • یکصد گرم نخود فرنگی
  • یک كدو سبز خرد شده
  • 1 عدد هویج خرد شده
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • 3 حبه سیر خرد شده
  • یک قاشق دسرخوری رب گوجه فرنگی
  • 200میلی لیتر رب گوجه فرنگی
  • یک قاشق سوپخوری کره
  • 1 قاشق سوپ خوری روغن مایع
  • یکصد گرم پنیر چدار رنده شده
  • 2قاشق چایخوری نمک

برای سس بشامل:

  • 3قاشق سوپخوری کره
  • آرد سه قاشق سوپخوری
  • 3لیوان آب شیر
  • ½قاشق دسرخوری
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • جوز هندی رنده شده نیم قاشق چای خوری
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه سلطان کباب مرغ

تهیه سس

سس بشامل را در قابلمه یا تابه آماده می کنیم. کره و آرد را تفت دهید تا بوی آرد خام گرفته شود.

سپس شیر را به آرامی اضافه کنید و همزمان به هم زدن ادامه دهید.

وقتی به نقطه جوش رسید حرارت را کم کرده و گهگاهی هم بزنید تا بپزد.

وقتی شروع به غلیظ شدن کرد نمک، جوز هندی رنده شده و فلفل سیاه را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید.

تهیه مرغ

مواد مرغ را در تابه ای جداگانه آماده می کنیم. روغن و کره را در تابه بیندازید.

پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی زرد شوند.

وقتی پیازها کمی زرد شد مرغ را اضافه کنید و همراه با پیازها به مدت 4 دقیقه تفت دهید.

سپس هویج، نخود، کدو سبز و سیر را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید.

در انتها بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی که با آب و نمک و فلفل آن را رقیق کرده اید، 5 دقیقه دیگر مخلوط را بر روی آتش بگذارید.

1 تکه فیلو را به صورت مثلث بزرگ به چهار قسمت تقسیم کرده و قسمت وسط آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و به مقدار مساوی فیلو از سه طرف آویزان شود.

قیمه مرغ را داخل فیلو قرار دهید و یوفکاهای آویزان شده از لبه ها را به سمت داخل تا بزنید و بسته را ببندید و زیر و رو کنید.

پس از قرار دادن مخلوط بسته بسته بندی شده روی پیرکس یا سینی فر مناسب، یک ملاقه سس بشامل و پنیر چدار روی آن قرار دهید.

در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 15 دقیقه بپزید تا پنیر چدار قهوه ای طلایی شود و سرو کنید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

لینک های مرتبط:

طرز تهیه خوراک قارچ برای علاقمندان خوراکی های غیرگوشتی!

 تهیه ران مرغ به سبک رستورانی به شیوه ای آسان!

طرز تهیه بادمجان به همراه گوشت چرخ کرده، یک غذای مقوی و چشم نواز!

تهیه خوراک سیب زمینی به همراه کوفته مخصوص

یک صبحانه متفاوت: طرز تهیه املت در فنجان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا