;
آشپزی

طرز تهیه کیک راوانی یک کیک خوشمزه ترکیه ای به شیوه آسان

ما می دانیم که کیک راوانی بسیار خوشمزه و عالی است، به خصوص اگر حسابی به خود شربت جذب کرده باشد. امروز با طرز تهیه کیک راوانی ترکیه ای در خدمت شما هستیم. تا پایان آموزش با بخش آشپزی چشمک همراه باشید. راوانی یکی از دسرهای فوق‌العاده است که در دوره عثمانی توسط آشپزهای برجسته عثمانی برای اهالی کاخ تهیه و سرو می شد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته به شکل شیرینی: یک غذای چشم نواز برای سفره افطار

مواد لازم برای طرز تهیه کیک راوانی ترکیه ای

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر گل رز برای مهمانی های افطار شما!

برای کیک:

  • 3 عدد تخم مرغ
  • ½ لیوان آب شکر
  • یک فنجان شیر
  • 1 فنجان روغن مایع
  • یک لیوان آرد سمولینا
  • 1لیوان آرد
  • یک قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری وانیل

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی انگشت وزیر(وزیر پارمایی)زینت بخش سفره های افطار!

برای کاسترد:

  • 3 لیوان شیر
  • سه قاشق سوپخوری شکر
  • 2قاشق غذاخوری آرد
  • یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 2 قاشق سوپخوری نارگیل
  • یک عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 1.5 قاشق دسر کره

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوتچه کوفته، کوفته ای خوشمزه و مقوی برای ماه مبارک رمضان

برای شربت:

  • 2،5 لیوان شکر
  • 3 لیوان آب
  • ½ قطعه آب لیمو

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوتچه کوفته، کوفته ای خوشمزه و مقوی برای ماه مبارک رمضان

تهیه شربت

ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را با همزن بزنید تا شکر حل شود و روی حرارت ملایم روی اجاق قرار دهید تا بجوشد.

آب لیمو را به شربت در حال جوش اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر بجوشانید.

شربت را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ازوگلین: یک سوپ خوشرنگ ترکیه ای برای سفره های افطار!

طرز تهیه کیک راوانی ترکیه ای

برای روانی؛ تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید.

روغن، شیر، سمولینا، آرد، بکینگ پودر و وانیل را روی آن اضافه کرده و با همزن به هم زدن ادامه دهید.

مخلوطی که آماده کرده اید را در قالب چرب شده بریزید و در فر 175 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید. پس از پخت، در دمای اتاق سرد کنید.

در همین حین پودینگ را آماده کنید. شیر، آرد، شکر، نشاسته، نارگیل، تخم مرغ و وانیل را با هم زدن مداوم روی اجاق بپزید. کره را به پودینگ غلیظ شده اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید.

کیک روانی را که در فر پخته اید از قالب خارج کرده و از وسط نصف کنید. نصف کیکی را که برش دادید دوباره داخل قالب بریزید و نیمی از شربت خنک شده را روی آن اضافه کنید.

بعد از گرفتن شربت، تمام کاسترد را روی آن بمالید و روی آن را با نیمه دیگر کیک روونی بپوشانید. بعد از اینکه بقیه شربت را روی آن ریختید، اجازه دهید دسر به مدت 2 ساعت استراحت کند.

سپس برش بزنید و نارگیل و پسته بپاشید و سرو کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کبابی به همراه سبزیجات خوشرنگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 2 =

دکمه بازگشت به بالا