;
آشپزی

طرز تهیه کیک با آرد سمولینا، یک کیک شربتی شیرین برای سفره های افطار!+تصاویر مراحل

طرز تهیه کیک با آرد سمولینا: در بخش آشپزی مجله خبری چشمک در ماه مبارک رمضان، سبک ترین و کاربردی ترین کیک ها و شیرینی های شربتی را به شما معرفی می کنیم. مواد اولیه این کیک و شیرینی ها همیشه در خانه هستند و دستور پخت آنها نیز بسیار آسان است.

ابتدا با درست کردن شربت شروع می کنیم. در حالی که شربت در حال خنک شدن است یک کیک کامل و خوشمزه با سمولینا تهیه می کنیم. سپس شربت گرم آماده را با کیک یا شیرینی داغ مخلوط می کند.انچه بدست می آید یک کیک شربتی خوشمزه خواهد بود. با طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه سمولینا با مجله خبری چشمک همراه شوید.

شاید بپسندید: طرز تهیه نان حلقه ای مخصوص سفره های افطار !

مواد لازم برای طرز تهیه کیک با آرد سمولینا

برای کیک:

  • 3 عدد تخم مرغ
  • یکلیوان شکر
  • 1لیوان روغن مایع
  • یکلیوان ماست قرار داده شده در دمای اتاق
  • 1 لیوان آرد سمولینا
  • یکلیوان آرد سفید
  • 1 قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • یک قاشق چای خوری وانیل

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت مامان پز با طعمی خاص برای سفره های افطار!

برای شربت:

  • 3لیوان شکر
  • 4لیوان آب
  • 3-4 قطره آبلیمو

طرز تهیه بامیه خانگی به شیوه ای آسان برای سفره های افطار!

طرز تهیه کیک با آرد سمولینا چگونه است؟

در حالی که  کیک گرم است شربت را به آن اضافه کنید. در غیر این صورت کیک شما، شربت را جذب نمی کند. بنابراین ابتدا شربت را برای دسر آماده کنید.

برای شربت، آب و شکر را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. بگذارید روی حرارت متوسط ​​بجوشد. 20 دقیقه بعد از شروع به جوش آمدن آب لیمو را اضافه کنید. ۵ دقیقه دیگر بجوشانید و از روی اجاق بردارید.

طرز تهیه شیرینی شربتی، یک گزینه عالی برای سفره های افطار!

مرحله اول

برای کیک، تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کف کند. روغن، ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان در زمان بسیار کم!

مرحله دوم

آرد الک شده را اضافه کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کیک راوانی خیس با طعمی شیرین و خاص برای سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

مرحله سوم

سمولینا و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و برای آخرین بار هم بزنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه پیتزا گیاهی به شیوه آسان و کاربردی برای عاشقان غذاهای ترکیه ای!

طرز تهیه کیک با آرد سمولینا

مخلوط را در قالبی که روغن کاری کردید بریزید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه بسما کادایف به شیوه ای آسان، زینت بخش سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

طرز تهیه کیک با آرد سمولینا

در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه حدود 30 دقیقه بپزید.

طرز تهیه کیک با آرد سمولینا

بعد از پخت کیک، آن را از فر خارج کرده و کیک گرم را برش بزنید و شربت را به آرامی بریزید.

 

 طرز تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک افطار دلپذیر!

امیدوارم از مطلب طرز تهیه کیک با آرد سمولینا استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کتلت خانگی مامان پز برای همه کسانی که عاشق کتلت های خانگی هستند!

لینک های مرتبط

طرز تهیه نان پیده خوشرنگ و خوشمزه برای سفره های افطار به روش اصیل ترکیه ای!

تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ، شیرینی خوشمزه برای سفاره های افطار

طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

تهیه سوپ عدس، سوپی سبک و مقوی برای سفره افطار!

طرز تهیه شیرینی لیمویی، شیرینی خوش طعم و متفاوت برای پذیرایی از مهمان در ایام عید!

شاید بپسندید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 3 =

دکمه بازگشت به بالا