طرز تهیه مرغ سوخاری “بدون سرخ شدن در روغن” به شیوه ای ساده در خانه

طرز تهیه مرغ سوخاری: آیا حاضرید تکه های مرغی را که از بیرون ترد و از داخل آبدار و لطیف هستند به میز خود دعوت کنید؟ در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ سوخاری آشنا خواهید شد. مرغ ترد با چیپس با روکش خوشمزه و طرز تهیه آسان مورد علاقه شما قرار خواهد گرفت.
احتمالا بپسندید: ژله انار شب یلدا: طرز تهیه ژله انار شب یلدا و دسر خوشمزه اناری چله
طرز تهیه مرغ سوخاری
این مرغ ترد را بدون سرخ کردن با چیپس درست میکنید، در نتیجه روغن جذب نمیکند. این جوجه های ترد پخته شده در فر، هم با چیپس ذرت و هم با چیپس سیب زمینی پوشانده می شوند. پس امروز هم یک دستور العمل کاربردی و خوشمزه در انتظار شماست.
مواد لازم
مواد لازم برای مرغ سوخاری بدون روغن عبارت است از:
برای مرینیت کردن مرغ
- 1.5 عدد سینه مرغ
- 2 قاشق غذاخوری ماست
- 1 عدد تخم مرغ
- یک قاشق چای خوری نمک
- نیم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- نصف قاشق چای خوری پونه کوهی
- نیم قاشق چای خوری شکر
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1.5 قاشق غذاخوری آرد
- 1 لیوان آب
برای پوشاندن مرغ ترد با چیپس
- 100 گرم چیپس سیب زمینی
- 100 گرم چیپس ذرت
برای پخت مرغ ترد با چیپس
- 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
شاید بپسندید: طرز تهیه پیکانیا کباب برزیلی به شیوه آسان!
نحوه تهیه مرغ سوخاری چگونه است؟
برای مرغ ترد با چیپس، ابتدا فیله های سینه مرغ را جدا کرده و قسمت های باقی مانده را به اندازه های مشابه برش دهید.
مخلوط مرینیت را با مخلوط کردن ماست، تخم مرغ، نمک، آرد، روغن زیتون، ادویه جات ترشی جات و آب معدنی در یک کاسه بزرگ آماده کنید.
مرغ را داخل مخلوط بریزید و مخلوط کنید. بعد از اینکه مرغ را با بشقاب فشار دادید و ظرف را کشیدید، حداقل 1 و حداکثر 8 ساعت در یخچال استراحت دهید.
برای مخلوط روکش، چیپس ها را در غذاساز مخلوط کرده و به صورت پودر درآورید. سس اضافی را از روی مرغ جدا کنید و روی آن را با چیپس بپوشانید و سپس روی سینی که با کاغذ پخت پوشانده اید و کمی روغن زده اید قرار دهید. روی مرغ ها را کمی روغن بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 الی 30 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
می توانید تکه های مرغ ترد را با چیپس داغ با هر سسی که دوست دارید یا در نان برگر سرو کنید. از وعده غذایی خود لذت ببرید.
دستور آشپزی برای مرغ ترد با چیپس
برای اطمینان از پخته شدن داخل مرغ می توانید وسط تکه های ضخیم را برش بزنید و چک کنید.
احتمالا بپسندید: طرز تهیه کوفته با بلغور با طعمی خاص و متفاوت به شیوه ای آسان
شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
برایتان جالب خواهد بود
طرز تهیه کتلت قارچ، غذایی سرشار از مواد مغذی و پروتئین گیاهی!
تهیه کتلت خانگی خوشمزه و خوش طعم
طرز تهیه کتلت عدس قرمز یک کتلت خوشمزه و متفاوت با کتلت سیب زمینی!
تهیه کباب آدانا به شیوه آسان برای عاشقان کباب!
آسان ترین روش تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی!
طرز تهیه شامی کباب اینه گل از شهر بورسای تریکه به روشی ساده و آسان!
دستورالعمل سوپ عدس با رشته فرنگی، یک غذای مقوی برای روزهای سرد پاییزی!