;
آشپزی

طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان در زمان بسیار کم!

طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان: آرد سمولینای به کار رفته در شکرپاره باعث می شود که شهد را به خوبی در خود جذب کند. پسته روی آن طعم خاصی به این شکرپاره می دهد و قوام آن به لطف کره به کار رفته نرم است. دستور پخت آسان شکر پاره شما را خسته نمی کند. تمام مواد را در دمای اتاق قرار دهید و آن ها را از کره، تخم مرغ، شکر، آرد و بلغور گرفته تا دیگر مواد را با هم به خوبی ورز دهید.

تهیه شهد و اضافه کرد آن به شکرپاره بسیار مهم است. شیرینی شما باید داغ باشد و دمای شهد نیز باید در دمای اتاق باشد. در غیر این صورت، شیرینی ها شهد را جذب نمی کنند، ممکن است شکر زده شوند و طعم آنها بدتر شود. پس اگر آماده هستید که یک شیرینی خیس بسیار خوشمزه برای افطار داشته باشید با طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان با بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه نان پیده خوشرنگ و خوشمزه برای سفره های افطار به روش اصیل ترکیه ای!

مواد لازم برای طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان

برای دسر

  • یکصد گرم کره قرار گرفته در دمای اتاق
  • ½فنجان شکر
  • 2 عدد تخم مرغ ( یکی از تخم مرغ ها تنها زرده لازم است)
  • ½فنجان آرد سمولینا
  • روغن مایع ½فنجان
  • یک قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 3لیوان آرد

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک راوانی خیس با طعمی شیرین و خاص برای سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

برای شهد:

  • 3لیوان شکر
  • سه لیوان آب
  • 5-6 قطره آب لیمو

شاید بپسندید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان

شاید بپسندید:  طرز تهیه پنکیک ماست با ظاهری چشم نواز و طعمی عالی!

نکته دستور پخت آسان شکرپاره

دسرتان باید گرم و شربتتان گرم(دمای اتاق) باشد. در غیر این صورت ممکن است دسر شما شربت را جذب نکند و حالت خمیری پیدا کند. زمان پخت بسته به عملکرد فر شما ممکن است متفاوت باشد.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه پیتزا گیاهی به شیوه آسان و کاربردی برای عاشقان غذاهای ترکیه ای!

طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان

برای شهد، آب و شکر را مخلوط کرده و میگذاریم بجوشد و وقتی جوش آمد آبلیمو را اضافه و میگذاریم به جوشیدن ادامه دهد. بگذارید خنک شود. سپس برای دسر، همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه سینه مرغ کبابی به شیوه ای جدید با طعمی متفاوت و دلپذیر!

1

آرد را کم کم اضافه کنید.

2

خوب ورز دهید.

طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان

تکه های به اندازه گردو را برداشته و با دست شکل دهید.

طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان

زرده تخم مرغ را روی آن بمالید و با چنگال خراش ایجاد کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان

آن را از فر خارج کنید. روی دسر داغ شهد ملایم بریزید. وقتی دسر به خود شهد جذب کرد، سرو کنید.

طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه بسما کادایف به شیوه ای آسان، زینت بخش سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

امیدوارم از مطلب طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه سوپ عدس، سوپی سبک و مقوی برای سفره افطار!

این دستورالعمل ها را هم امتحان کنید!

طرز تهیه کیک رول موزی به شیوه ای آسان و کاربردی در خانه!

تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک افطار دلپذیر!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا