;
خواص گیاهان داروییسلامت

اگر هر روز صبح 1 قاشق چای خوری روغن سیاه دانه ناشتا بخورید، چه اتفاقی می افتد!؟

خواص درمانی سیاه دانه: سیاه دانه گیاهی یک ساله با برگ‌های سبز تیره است. این دانه که از زمان مصر باستان به عنوان دارو استفاده می‌شده است و در بسیاری از فرهنگ‌ها «دانه مقدس» نامیده می‌شود. اغلب در خاورمیانه، کشورهای آفریقایی و آسیایی مورد استفاده است. سیاه دانه برای بسیاری از بیماری ها از برونشیت تا اسهال مفید است. پس با خواص درمانی سیاه دانه اشنا شده و ببینید با مصرف ۱ قاشق چایخوری روغن سیاه دانه با معده خالی چه اتفاقی برایتان می افتد.

شاید بپسندید:  8 مهمترین خاصیت روغن سیاه دانه از کنترل فشار خون تا سلامت پوست و مو

تاریخچه سیاه دانه برای درمان

سیاه دانه که در ۲۰۰۰ سال پیش در زمان پادشاه توت به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گرفت، یکی از منابع درمانی رایج بشریت است.معروف است که زیره سیاه که به دلیل طعمی که دارد از جمله غذاهایی است که در آشپزخانه استفاده می شود، برای بسیاری از بیماری ها از برونشیت گرفته تا اسهال مفید است.

خواص درمانی سیاه دانه

به همین دلیل می توانید به جای اینکه زیره سیاه را به صورت دانه ای ساده که روی شیرینی ها و نان ها پاشیده می شود، آن را به عنوان یک منبع شفا در نظر بگیرید تا از فواید فراوان آن بهره مند شوید. فواید سیاه دانه برای سلامتی را برای شما گردآوری کرده ایم که در سال های اخیر توجه تمام دنیا را به خود جلب کرده است.

بیشتر بخوانید: کمبود این 3 ماده مغذی باعث سفید شدن موها می شود

خواص درمانی سیاه دانه

در اینجا فواید نوشیدن ۱ قاشق چایخوری روغن سیاه دانه با معده خالی و به صورت کلی خواص درمانی سیاه دانه آورده شده است. تا آخر مطلب با بخش خواص گیاهان دارویی و بخش سلامت مجله خبری چشمک همراه باشید.

سرشار از آنتی اکسیدان ها

آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را که باعث بسیاری از بیماری ها در بدن مانند سرطان می شوند را خنثی می کنند و از آسیب سلولی جلوگیری می کنند. تحقیقات انجام شده نشان می دهد که سیاه دانه یکی از بهترین راه های محافظت در برابر بیماری های مزمن مانند سرطان، دیابت، بیماری های قلبی و چاقی مصرف آنتی اکسیدان است. سیاه دانه سرشار از آنتی اکسیدان است.

ترکیبات مختلف موجود در سیاه دانه مانند تیموکینون، کارواکرول، تی آنتول و ترپینول، خواص آنتی اکسیدانی آن را بهینه می کند. یک مطالعه نشان داده است که روغن سیاه دانه به عنوان یک آنتی اکسیدان نیز عمل می کند.

شاید بپسندید: آنتی اکسیدان چیست؟ | اهمیت و مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان

کلسترول را کاهش می دهد

خواص درمانی سیاه دانه: در حالی که کلسترول مفید است، اما می تواند در مقادیر زیاد در خون شما تجمع یابد و خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. سیاه دانه به عنوان یکی از موثرترین مواد غذایی در کاهش کلسترول شناخته می شود.

مطالعات ثابت کرده اند که مکمل سیاه دانه در کاهش کلسترول کل و کلسترول LDL “بد” موثر است. علاوه بر این، کاهش تری گلیسیرید اثرات بسیار خوبی بر سلامت قلب و عروق نشان می دهد. با این حال، این مطالعه نشان می دهد که روغن سیاه دانه مفیدتر است. دانه های سیاه دانه همچنین در افزایش سطح کلسترول خوب نقش دارند.

شاید بپسندید: مواد غذایی کاهش دهنده کلسترول:  ۱۱ غذای شگفت انگیز برای نابودی کلسترول!

با سرطان مبارزه می کند

سیاه دانه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که رادیکال های آزاد را خنثی می کند. رادیکال های آزاد به پیشرفت بیماری هایی مانند سرطان کمک می کنند. به این ترتیب سیاه دانه در از بین بردن این بیماری مرگبار بسیار موثر است. مطالعات نشان داده است که سیاه دانه و ترکیب آن تیموکینون به طور بالقوه ضد سرطان هستند.

روغن سیاه دانه

باکتری های مضر را از بین می برد

خواص درمانی سیاه دانه:باکتری های مضر باعث بسیاری از بیماری های خطرناک از عفونت گوش گرفته تا ذات الریه می شوند. کارشناسان بیان می کنند که خواص ضد باکتریایی زیره سیاه می تواند روشی موثر در مبارزه با این گونه های باکتریایی باشد.

در مقابل باکتری به نام “استافیلوکوک” که باعث نوعی عفونت پوستی می شود. در نوزادان به صورت موضعی روغن سیاه دانه مورد استفاده قرار گرفت. مشخص شد که سیاه دانه به اندازه آنتی بیوتیک موثر است. در مطالعه ای دیگر، سیاه دانه باکتری به نام «استافیلوکوکوس اورئوس» را جدا کرد که درمان زخم بیماران دیابتی دشوار است و به آنتی بیوتیک ها مقاوم است.

شاید بپسندید: ۲۰ بهترین آنتی بیوتیک های طبیعی جایگزین آنتی بیوتیک های شیمیایی

می تواند التهاب را تسکین دهد

التهاب به عنوان پاسخ طبیعی بدن به آسیب و عفونت رخ می دهد. هنگامی که مزمن شود، می تواند باعث بسیاری از بیماری ها مانند سرطان، دیابت و بیماری های قلبی شود. گفته می شود سیاه دانه دارای اثرات ضد التهابی قوی است.

از کبد محافظت می کند

خواص درمانی سیاه دانه:کبد که یک اندام حیاتی است؛ سموم را حذف می کند. داروها را وارد جریان خون می کند، مواد مغذی را پردازش می کند و پروتئین ها و مواد شیمیایی تولید می کند. بنابراین، آسیب کبدی اغلب می تواند کشنده باشد. برخی مطالعات نشان داده اند که روغن سیاه دانه از آسیب کبدی محافظت می کند. در مطالعه دیگری، سیاه دانه با کاهش نسبت غلظت سمی در کبد، از آسیب کبد و کلیه محافظت کرد.

شاید بپسندید: 5 مهمترین فواید لبو برای سلامتی:اگر از آن باخبر شوید، این سبزی را در رژیم غذایی خود می گنجانید!

قند خون را تنظیم می کند

میزان قند خون بالا؛ ممکن است با علائمی مانند تشنگی، کاهش وزن ناگهانی، خستگی و مشکل در تمرکز رخ ​​دهد. قند خون بالا که در طولانی مدت به طور غیرقابل کنترلی پیشرفت می کند. می تواند مشکلات عمده ای مانند آسیب عصبی، زخم های التیام نیافته و از دست دادن بینایی ایجاد کند.

سیاه دانه به منظم نگه داشتن قند خون بالا کمک می کند. در نتیجه هفت مطالعه مختلف مشخص شد که زیره سیاه سطح روزه و میانگین قند خون را بهبود می بخشد.

شاید بپسندید: قند خون بالا: این ۱۰ میوه قند خون را افزایش نمی دهد!

خواص درمانی سیاه دانه

نحوه مصرف سیاه دانه با معده خالی

خواص درمانی سیاه دانه: نوشیدن یک قاشق روغن سیاه دانه با مخلوط کردن آن با آب گرم به تمیز کردن اندام های داخلی کمک می کند. علاوه بر این، به لطف آنتی اکسیدان های موجود در آن، فشار خون و سطح قند را متعادل می کند. علاوه بر همه اینها، لازم است اقدامات احتیاطی در برابر عوارض جانبی مانند واکنش های آلرژیک و انعقاد خون انجام شود. به همین دلیل باید با مشورت افراد متخصص از آن استفاده کنید.

شاید بپسندید: اگر دو قطره لیمو به روغن زیتون اضافه و استفاده کنید، چه اتفاقی برای بدن شما می افتد!؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 12 =

دکمه بازگشت به بالا