با دمونش این 7 گیاه شگفت انگیز، قند خون بالا را کنترل و کاهش دهید!
کاهش قند خون با گیاهان دارویی: دیابت به “قاتل خاموش” معروف است. در دیابت ، قند خون بالا می رود. از آنجا که این یک بیماری مزمن است، فرد باید در تمام طول زندگی به داروهای تجویزی وابسته باشد و این می تواند رنج بزرگی در امور مالی فرد ایجاد کند و حتی از نظر سلامت نیز خوب نیست. بیشتر این داروها عوارض جانبی دارند و با استفاده طولانی مدت برای سایر اندام ها مضر هستند. اما با کمک داروهای گیاهی نیز می توان قند خون را کاهش داد. بر همین اساس با مطلب کاهش قند خون با گیاهان دارویی همراه باشید.
احتمالا بپسندید: 13 بهترین درمان خانگی یبوست که موثر و کارساز است!
جالب خواهد بود: مسکن ضد درد تا افزایش قوای جنسی مردان از فواید این روغن گیاهی است+نحوه تهیه در منزل و مصرف
بیشتر بخوانید: راهکار رفع دلشوره و اضطراب
کاهش قند خون با گیاهان دارویی
بسیاری از روش های درمانی جایگزین گزینه های خوبی برای داروهای دیابت هستند. طب فشاری ، طب سوزنی و طبیعت درمانی از روش های درمانی جایگزین، گزینه های خوبی برای داروهای دیابت هستند. در طبیعت درمانی از بسیاری از گیاهان به عنوان بخشی از درمان قند خون بالا استفاده می شود. در این مطلب بخش سلامت مجله خبری چشمک در مجموعه درمان خانگی چند گیاه موثر برای کاهش قند خون آورده شده است.
این ادویهها و گیاهان پرخاصیت عبارتند از:
شاید بپسندید: این دمنوش گیاهی سردرد های عصبی را آرام می کنه
احتمالا بپسندید: اگه کبد چرب در خانواده شما هم ارثیه …
زنجبیل
درمان قند خون با گیاهان دارویی، از زنجبیل در غذاهای چینی و هندی بسیار استفاده می شود. از این گیاه معطر برای مقابله با دیابت استفاده شده است. زنجبیل حساسیت بدن به انسولین را افزایش می دهد و به افزایش ترشح انسولین کمک می کند.
شاید بپسندید: عوارض کافئین: ۱۲ ضرر کافئین که شاید به گوشتان نخورده باشد
احتمالا بپسندید: خواص بی شمار روغن گل یاس که قطعاً از آن بی خبرید+نحوه مصرف
شنبلیله
درمان قند خون با گیاهان دارویی، از شنبلیله برای درمان مشکلات پوستی و گوارشی استفاده می شود. این گیاه با اختلالات متابولیکی نیز مبارزه می کند. شنبلیله به کاهش سطح گلوکز خون کمک می کند و با دیابت مقابله می کند.
یکی دو قاشق غذاخوری دانهی شنبلیله را خیس کنید و به مدت یک شب صبر کنید. صبح روز بعد، آب آن را بنوشید و دانهها را هم با معدهی خالی بجوید. این کار را به طور روزانه انجام بدهید.
بیشتر بخوانید: با خوردن این 7 میوه خوشمزه، فشار خون بالا را کنترل و درمان کنید!
جالب خواهد بود: خواص کلم بروکلی: ۱۹ خاصیت استثنائی کلم بروکلی برای سلامتی، پوست و مو
رزماری
درمان قند خون با گیاهان دارویی، رزماری نه تنها باعث کاهش وزن می شود بلکه باعث تعادل سطح قند خون می شود. رزماری همچنین مسئول کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) است.
خواص رزماری در غذا بیشمار است و همین موضوع باعث شده که بسیاری از افراد از این گیاه بهعنوان ادویه غذای خود استفاده کنند. این ادویه از طعم و بوی بینظیری برخوردار است و استفاده از آن در سسها، سوپها، انواع پیتزاها، پاستاها و … مرسوم است.
شاید بپسندید: چرا باید “چای دارچین” را جدی بگیریم+خواصی که احتمالا نمی دانستید!
احتمالا بپسندید: کاهش عرق صورت خانم ها با چند روش راحت و ارزان
البته خواص رزماری تنها به استفاده از آن در غذا محدود نمیشود، بلکه خواص جوشانده رزماری نیز قابل توجه است. برای تهیه این جوشانده لازم است که ۲۰ گرم از این گیاه را با ۱۵۰ میلیلیتر آب جوش دم کنید و اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند. سپس جوشانده را صاف کرده و میل کنید. دقت داشته باشید که در مصرف این دمنوش زیادهروی نکنید، زیرا ممکن است عوارضی را برای شما به همراه داشته باشد.
جینسینگ
به عنوان بخشی از طب شرقی، جینسینگ قرن هاست که مورد استفاده قرار می گیرد. خاصیت تقویت کننده ایمنی فوق العاده ای دارد و ضد دیابت است. جینسینگ میزان جذب کربوهیدرات در بدن را کاهش می دهد. جینسینگ همچنین تولید انسولین توسط پانکراس را تسریع می کند.
نحوه مصرف:در روش اول مصرف ریشه جینسینگ قرمز را به اندازه ی دو گرم جدا کنید و اجازه دهید به مدت 15 الی 30 دقیقه داخل قوری بجوشد بعد از اینکه خنک شد دمنوش جینسینگ را به همراه خود ریشه میل کنید دو بار در روز صبح و عصر. در روش دوم روش دوم : پودر ریشه جینسینگ قرمز را به مقدار یک قاشق چایخوری در یک لیوان آب جوش بریزید و بعد از 15 دقیقه میل کنید. (روش پیشنهادی) یا یک قاشق چای خوری از پودر ریشه جینسینگ را در دهان بریزید و بر روی آن آب میل کنید. دو بار در روز صبح و عصر.
مریم گلی
درمان قند خون با گیاهان دارویی، تحقیقات نشان داده است که مریم گلی میزان قند خون را تا میزان قابل توجهی کاهش می دهد. افزودن مریم گلی به رژیم غذایی ترشح انسولین را افزایش می دهد و به مدیریت بهتر دیابت کمک می کند. بهتر است به صورت چای مصرف شود.
برای تهیه این دمنوش میتوانید ۱ تا ۲ گرم از برگ تازه این گیاه را در یک لیوان آب دم کرده و پس از تقریبا ۱۵ دقیقه نوش جان کنید. با توجه به معطر بودن برگهای این گیاه، برخی افراد زمان طبخ غذا از آن استفاده میکنند و چاشنی و ادویه آن نیز در تهیه انواع غذا و نوشیدنی کاربرد دارد.
آلوئه ورا
درمان قند خون با گیاهان دارویی، این گیاه گوشتی بخشی اساسی از داروهای جایگزین را در هند ، مکزیک ، استرالیا و آمریکای جنوبی تشکیل می دهد. التهاب در بدن را کاهش می دهد و سوءهاضمه را درمان می کند. التهاب در بدن مسئول بسیاری از بیماری های مزمن مانند دیابت است.
توصیه می شود با نوشیدن عرق گیاهی آلوئه ورا ترجیحا هنگام صبح و به صورت ناشتا، سوخت و ساز بدن خود را افزایش دهید. بر اساس بسیاری از مطالعات که به برخی از آنها نیز اشاره کردیم، محققان به این نتیجه رسیده اند که آلوئه ورا می تواند به کاهش قند خون در افراد مبتلا به پیش دیابت و دیابت کمک کند.
پونه کوهی
این گیاه تأثیر دو جانبه ای بر قند خون بالا دارد. این فعالیت در لوزالمعده را برای ایجاد انسولین بیشتر افزایش می دهد و با مهار ولع مصرف شیرینی جات سطح قند خون را کاهش می دهد. گلوکز موجود در سلول ها به دلیل ترکیبات خاصی که در پونه کوهی وجود دارد ، مجهز می شود. جدا از تقویت سلامت سیستم ایمنی ، باعث کاهش تشکیل کربوهیدرات در بدن می شود.
برگ های تازه یا خشک شده پونه را در یک فنجان آب جوش بریزید و بگذارید ۱۰-۱۵ دقیقه بماند تا دم بکشد، دمنوش پونه را می توانید با عسل شیرین کنید و بنوشید. در روز بیش تر از ۲ فنجان دمنوش پونه مصرف نکنید.
سخن آخر
برای مدیریت بهتر سطح قند خون، رعایت رفتارهای سالم در زندگی از جمله رژیم غذایی غنی از فیبر و سبزیجات، ورزش منظم و کنترل سطح استرس مهم است.
درمان قند خون با گیاهان دارویی، گیاهان زیادی وجود دارند که به کنترل قند خون کمک می کنند، با این حال ، باید در نظر داشته باشید که بسیاری از این ترکیبات طبیعی از نظر پزشکی برای مدیریت قند خون تأیید نشده اند.
قبل از استفاده از گیاهان دارویی یا ادویه جات برای کاهش سطح قند خون، با پزشک خود مشورت کنید تا از بی خطر بودن آن اطمینان حاصل کنید. این خطر وجود دارد که قند خون شما خیلی کم شود، به خصوص هنگامی که در کنار داروهای تجویز شده دیابت مصرف می شود.
برایتان جالب خواهد بود
شاید بپسندید: فرق قارچ سالم و خراب؛ بخون تا اشتباه نخری
احتمالا بپسندید: غذاهای مفید برای دیابت نوع ۲ که باید بشناسید