طرز تهیه کوفته شیشلیک ترکی در خانه به شیوه آسان
کوفته ها یا کباب های تهیه شده از گوشت چرخ کرده کم چرب در منزل با اضافه کردن ادویه های مختلف روی سیخ های چوبی قرار داده می شوند. سپس می توان به صورت اسان این کباب کوفته ها را در فر سرخ کرد. در صورت تمایل، سیب زمینی تندی تنوری با کوفته شیشلیک به خوبی ست می شود. بنا به درخواست علاقمندان، بخش آشپزی چشمک با طرز تهیه کوفته شیشلیک ترکی در خدمت شما است. امیدواریم این آموزش را انجام دهید و با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب جنگلی یک غذای خوشمزه و خوشرنگ برای تمام ایام
مواد لازم برای طرز تهیه کوفته شیشلیک ترکی
- 300 گرم گوشت چرخ کرده کم چرب
- یک عدد تخم مرغ
- 1 عدد پیاز متوسط
- یک حبه سیر
- 2 قاشق سوپخوری پودر سوخاری
- ¼ دسته جعفری
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت سیب زمینی که دارای طعمی رویایی و خاص است!
نکته آشپزی کوفته شیشلیک ترکی
اگر ترجیح می دهید به جای پختن در فر، کوفته را روی باربیکیو بپزید، از گوشت چرخ کرده با چربی متوسط استفاده کنید، فراموش نکنید که کوفته ها را در حین پختن برگردان کنید تا هر دو طرف کوفته ها سرخ شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته به شکل شیرینی: یک غذای چشم نواز برای سفره افطار
طرز تهیه کوفته شیشلیک ترکی
پیاز و سیر را با قسمت ریز رنده رنده کنید. برگ های جعفری (ما در این دستور العمل استفاده نکردیم)که جدا کرده اید را ریز خرد کنید.
گوشت چرخ کرده کم چرب را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. پیاز رنده شده و سیر را اضافه کنید.
تخم مرغ، آرد سوخاری، برگ جعفری ریز خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید.
تمام مواد را ورز دهید تا کاملا جذب شوند. مخلوط کوفته ای که تهیه کردید را در ظرف دربسته برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کنید.
از کوفته های استراحت داده شده با دست آغشته به آب یا روغن تکه های کوچکی برش دهید و با غلتاندن در کف دست شکل دهید.
کوفته های آماده شده را روی سیخ های چوبی یکبار مصرف بکشید. در صورت تمایل، برش های فلفل و گوجه فرنگی را بین آنها قرار دهید.
کوفته های سیخ شده را که روی کاغذ روغنی روی سینی فر گذاشته اید، در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا کاملا قهوه ای شوند.
در صورت تمایل آن را با سیب زمینی تنوری تند با عزیزانتان به اشتراک بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوتچه کوفته، کوفته ای خوشمزه و مقوی برای ماه مبارک رمضان