آشپزی
طرز تهیه لوکوم ترکی با دستورالعملی آسان و ظاهری خوشمزه!

طرز تهیه لوکوم ترکی: این دسر که فقط در 10 دقیقه می توانید آن را تهیه کنید، یک دسر و شیرینی خوشمزه و عالی است. با قهوه و چای خیلی بسیار عالی می شود و مواد اولیه آن بسیار کم و ساده است.کسانی که عاشق دسرهای شیری هستند این دستورالعمل را دوست خواهند داشت.در ادامه مطلب با طرز تهیه لوکوم ترکی همراه باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه لوکوم ترکی
- 3 لیوان شیر
- 1/2 لیوان شکر
- 1/2 لیوان سمولینا
- 1 قاشق چای خوری وانیلین
- یک کاسه مغز فندق (خرد شده)
برای تزئین روی لوکوم
- 1 لیوان پودر نارگیل
طرز تهیه لوکوم ترکی چگونه است؟
سمولینا و شکر را داخل قابلمه بریزید.
شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
وقتی جوش آمد و غلیظ شد از روی اجاق بردارید و وانیل را اضافه کنید. فندق را اضافه کنید و مخلوط کنید.
ظرف مناسب پخت را خیس کنید. مخلوط سمولینا را در ظرف پخت بریزید و روی آن را صاف کنید.
وقتی به دمای محیط رسید روی آن را با نایلون بپوشانید و بگذارید حداقل 3-4 ساعت یا یک شب در یخچال بماند.
سپس به برش های مربع کوچک برش دهید.
می توانید آن را در نارگیل بغلتانید و سرو کنید.