;
آشپزی

نحوه تهیه شیرینی نارگیلی به شیوه ای آسان در خانه+آموزش گام به گام

نحوه تهیه شیرینی نارگیلی: در اعیاد و جشن ها شیرینی نارگیلی بسیار دیده می شود ، زیرا بخاطر طعم بی نظیری که دارد این شیرینی نیز در میان دستور تهیه شیرینی های خانگی نیز می درخشد. ما یک دستور العمل کاملاً جدید نارگیلی برای شما آماده کرده ایم. این شیرینی با نارگیل غنی و معطر شده و طعم خاص آن به چای شما زینت می بخشد. با دستورالعمل و نحوه تهیه شیرینی نارگیلی و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه شامی کباب مجلسی خوشمزه با بافت نرم به صورت سریع و آسان!

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی

  • 2،5لیوان پودر نارگیل
  • یکی لیوان شکر
  • 1 قاشق چچای خوری وانیل
  • 3عدد سفیده تخم مرغ
  • ½لیوان روغن مایع
  • یک قاشق دسر خوری پودر پسته

نحوه تهیه شیرینی نارگیلی

اجازه دهید روغن در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم گرم شود.

در یک کاسه بزرگ، پودر نارگیل، پودر قند(شکر) و وانیل را مخلوط کنید. سفیده ها را به مخلوط اضافه کنید و با کفگیر یا همزن بزنید.

روغن در حال جوش را روی مخلوط بریزید و با کفگیر هم بزنید تا غلظت آن مانند خمیر شود. بعد از اینکه ملات به هم رسید، اجازه دهید حدود 30 دقیقه در یخچال بماند تا کاملا خنک شود.

تکه های به اندازه گردو را از مخلوط خنک شده با قاشق کوچک یا با دست بردارید و روی سینی که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید. مقدار کمی پسته را روی کلوچه ها بپاشید و با نوک انگشتان خود کمی فشار دهید .

شیرینی ها را در فر 160 درجه از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه بپزید تا ته و روی آن رنگی شود.

شیرینی هایی که از فر بیرون می آیند را می توانید بعد از اینکه به دمای محیط رسیدند سرو کنید. نوش جان.

نحوه تهیه شیرینی نارگیلی

نکته برای نحوه تهیه شیرینی نارگیلی

اگر شیرینی به کاغذ روغنی چسبید یک دستمال یا حوله را مرطوب کنید و از پشت زیر شیرینی ها بکشید تا شیرینی ها به راحتی از کاغذ جدا شوند.

نوع سرکه و یا رنگ آن فرقی نمیکند و ریختن سرکه یا آبلیمو فقط برای تثبیت نگه داشتن رنگ سفید شیرینی بکار می رود.

در این شیرینی حتما از شکر استفاده شود و پودر قند یا چیز دیگری جایگزین نشود.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی نارگیلی

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
  • شیرینی نارگیلی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

امیدوارم از مطلب دستورالعمل تهیه شیرینی نارگیلی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + چهار =

دکمه بازگشت به بالا