جمهوری اسلوجمستان؛ آیا نام این کشور را شنیده بودید!؟
رندی ویلیامز معروف به آر داب (R Dub) دی جی اهل سن دیگو است که خود را «سلطان اسلوجمستان» میداند. او که زندگیاش را صرف بازدید از تمامی کشورهای جهان کرده، تصمیم گرفت زمینی خشک و خالی به مساحت ۱۱.۰۷ هکتار در صحرای کالیفرنیا بخرد تا یک کشور جدید به نام برنامه رادیویی اش، اسلو جمز (slow jams) بسازد: اسلوجمستان (Slowjamastan).
سلطان اسلوجمستان در تاریخ یک دسامبر ۲۰۲۱ در پخش زندهای که در «دفتر دولتی» خود در فضای باز در دوبلندیا، پایتخت جمهوری اسلوجمستان داشت، رسما استقلال خود را از ایالات متحده آمریکا اعلام کرد.
شاید بپسندید: 18 تصویر بازسازی شده از شخصیت سیمپسون ها توسط هوش مصنوعی!
احتمالاً بپسندید: جذاب ترین و زیباترین زنان جهان، اهل کدام کشورند!؟ + تصاویر
حالا دو سال از آن تاریخ گذشته، و در حالی که سلطان اسلوجمستان چندین قانون عجیب وضع کرده -ازجمله ممنوعیت پوشیدن دمپایی کروکس- این جمهوری همچنان تمام ویژگی های یک دولت نوپا را دارد. اسلوجمستان گذرنامه خاص خود را صادر میکند، پرچم خود را به اهتزاز درمیآورد، پول خود را دارد (دوبل) و یک سرود ملی دارد که در مناسبت های ایالتی نواخته میشود.
شاید بپسندید: چه کسی اولین بار از تلفن همراه در ایران استفاده کرد!؟ + تصویر اولین تلفن همراه در ایران
شاید بپسندید: تصاویری جالب و حیرت انگیز از پیکا یا خرگوش بی دم آمریکایی
جمهوری اسلوجمستان همچنین ادعا میکند که بیش از ۵۰۰ شهروند دارد و گفته میشود ۴ هزار و ۵۰۰ شهروند دیگر بهصورت مشروط تایید شده و یا در صف انتظار برای شهروند شدن هستند. حالا که ویلیامز قرار است هدف زندگی خود برای بازدید از تمام کشورهای جهان را تکمیل کند، از گردشگران دعوت میکند از جمهوری اسلوجمستان بازدید کنند زیرا قصد دارد مهمترین و پیشروترین «ریزدولت» را خلق کند.
شاید بپسندید: عکس های دیده نشده از جوانی ناصرالدین شاه با ژست های خاص!
سلطان اسلوجمستان
کشور خودخوانده ویلیامز که بهطور رسمی «سرزمینهای متحد دولت پادشاهی جمهوری خلق اسلوجمستان» نام دارد، در فاصله دوساعته شمال غربی سن دیگو قرار دارد. این قطعه زمین کوچک چیزی بیش از یک بیابان نیست اما ویلیامز یک تابلوی عظیم در کنار بزرگراه نصب کرده که روی آن نوشته شده: «به اسلوجمستان خوش آمدید». او یک پاسگاه کنترل مرزی ساخته و پرچم رنگارنگ اسلوجمستان را بالای دفتر اداری خود که در حال حاضر روباز است به اهتزاز درآورده است.
شاید بپسندید: هزینه عروسی محمدرضا گلزار چقدر بوده + اولین عکس عروسی
ویلیامز در سفرهای جهانی خود پس از بازدید از ریزکشورهای مختلف -مناطقی که اغلب توسط رهبران خودخوانده عجیب و غریب اداره میشوند- برای ساخت کشور خود الهام گرفت. او در اکتبر ۲۰۲۱ یک قطعه زمین به قیمت ۱۹ هزار دلار خریداری کرد و تا دسامبر استقلال اسلوجمستان را اعلام کرد.
دیکتاتوری در دل بیابان
ویلیامز در حالی که سیستم حکومت جمهوری خود را توضیح میدهد میگوید: «در اکثر مواقع ما دیکتاتوری هستیم. در مواردی مراسم رایگیری و همهپرسی ویژهای برگزار خواهیم کرد. اخیرا به شهروندان اجازه دادم درباره اینکه میوه، ورزش و حتی حیوان ملی مان چه باید باشد رای بدهند.»
شاید بپسندید: تغییر جنسیت “ایلان ماسک” به روایت هوش مصنوعی+تصاویر
ویلیامز دوست دارد با یونیفرم سبز خود که با نشانهای مصنوعی نظامی مزین شده برای عکس گرفتن ژست بگیرد و سخنرانی کند. او هنگام میزبانی رویدادها در جمهوری اسلوجمستان مرزبانانی را استخدام میکند تا امنیتش را تامین کنند. ویلیامز فهرستی از ممنوعیتها وضع کرده که همه شهروندان و بازدیدکنندگان برای جلوگیری از «تبعید» باید از آنها پیروی کنند؛ که در حال حاضر شامل «پوشیدن دمپایی کروکس»، «زمزمه کردن موزیک رپ» و «گذاشتن پا روی داشبورد ماشین» میشود.
برنامه بزرگ بعدی او این است که بودجه کافی برای ساخت «یک مزرعه آرمادیلو، یک مرکز باربیکیو مغولی که در آن میتوانید هر چیزی بخورید، و البته ساخت مجسمهای عظیم از رهبر بزرگ اسلوجمستان» جمعآوری کند.
احتمالاً بپسندید: نشانه های جذابیت شما برای دیگران: از کجا بفهمیم کسی از ما خوشش آمده یا نه!؟
ویلیامز میگوید: «در طول سال میزبان چندین فعالیت خواهیم بود. ازجمله فرصت برای مهر خوردن پاسپورت اسلوجمستان، شرکت در مراسم بزرگداشت ایالت های جدید و حتی ملاقات با سلطان!»
احتمالاً بپسندید: تصاویر دیدنی از پیری ستارگان فوتبال با کمک هوش مصنوعی!
در جستجوی به رسمیت شناخته شدن
ویلیامز میگوید که در حال کار برای ایجاد روابط دیپلماتیک با دیگر کشورهاست و در سفرهای اخیرش گذرنامه اسلوجمستان خود را به مهر ۱۶ کشور مختلف ازجمله آفریقای جنوبی، نیوزیلند، وانواتو و ایالات متحده رسانده است.
احتمالاً بپسندید: ۱۱ ترفند ساده برای از بین بردن حشره برنج و حبوبات!
شاید بپسندید: تصاویر شبیه سازی شده از نقاشی ها و مجسمه های قدیمی با کمک هوش مصنوعی!
او به وضوح بیان میکند که اسلوجمستان از نظر فنی معیارهای یک دولت-ملت مستقل را مطابق با کنوانسیون ۱۹۳۳ مونته ویدئو که عموما به عنوان بهترین تعریف از یک کشور ذکر شده است، برآورده میکند.
کنوانسیون مونته ویدئو یک کشور را ملزم میکند که جمعیت دائمی، قلمرو مشخص، دولت و ظرفیت برقراری روابط دیپلماتیک با سایر کشورها داشته باشد، همه پیش نیازهایی که ویلیامز ادعا میکند جمهوری اسلوجمستان رعایت کرده است.
احتمالاً بپسندید: شخصیت های کارتونی دیزنی اگر جنسیت شان فرق داشت، چه شکلی بودند!+ هوش مصنوعی کار را راحت کرد!
مرحله بعدی این است که سلطان اسلوجمستان جدایی کشور کوچک خود از ایالات متحده را به رسمیت بشناسد، اگرچه این ممکن است حتی برای ویلیامز کمی دور از ذهن باشد.
منبع: روزیاتو
سلام تمامی مطالب مجله خبری چشمک عالی و دوست داشتنی است