;
آشپزی

طرز تهیه شیرینی آلفاجور به شیوه آسان و کاربردی که هر کسی می تواند آن را در خانه تهیه کندً

طرز تهیه شیرینی آلفاجور: این کوکی ها که با نام آلفاجور از آنها یاد می شود یکی از محبوب ترین شیرینی های پرواست. اما شما می توانید این کوکی را در بسیاری از نقاط قاره آمریکای جنوبی پیدا کنید. بین شیرینی، کره، مربای شیر با قوام خامه ای وجود دارد. با همین سادگی. در زمینه تاریخچه این شیرینی گفته می شود که زادگاه اصلی این شیرینی در اسپانیا بوده است و سپس پس از کشف قاره آمریکا به آمریکای جنوبی و مستعمرات این کشور در این قاره راه یافت. امروز با طرز تهیه شیرینی آلفاجور و بخش آشپزی مجله خبری چشمک  همراه باشید.

کوکی‌ معمولاً به عنوان یک کیک کوچک، نازک و شیرین تعریف می‌شود. بر حسب این تعریف هر نوع کیک یا شیرینی ترد و نرمی که با آرد، تخم مرغ و نوعی چربی (کره یا روغن) درست ‌شود را می‌توان کوکی نامید. هر کشوری واژه اختصاصی خود را برای کوکی دارد؛ به عنوان مثال در انگلستان و استرالیا به کوکی، بیسکوییت می‌گویند. آلمانی‌ها نیز کوکی‌های کریسمس را keks یا Plzchen می‌نامند. در ایتالیا نیز نام‌های مختلفی برای انواع مختلف کوکی وجود دارد که از جمله این نام‌ها می‌توان به amaretti و biscotti اشاره کرد.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک مافین شکلاتی، یک کیک خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا

طرز تهیه شیرینی آلفاجور

کوکی آلفاجور این یک شاهکار با قوام خاص خود است که در دهان آب می شود.. اگر بگوییم شاهکار، نترسید، که ساخت آن حتما مشکل است. خیر طرز تهیه شیرینی آلفاجور بسیار اسان است. با مواد کم و آسانی که در آن وجود دارد ، در صدر دستور العمل های کوکی مورد علاقه شما قرار می گیرد. این شیرینی یا کوکی فوق العاده را درست کنید و در اسرع وقت آن را با همه عزیزانتان به اشتراک بگذارید. به خصوص در شب یلدا می توانید همه را شگفت زده کنید.

شاید بپسندید:طرز تهیه کیک گولوت، کیکی خوشمزه و چشم نواز از سیواس ترکیه+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی آلفاجور

  • 200گرم آرد
  • 300 گرم نشاسته ذرت
  • 150گرم شکر
  • یکی عدد تخم مرغ
  • 2عدد زرده تخم مرغ
  • 200گرم کره گرم
  • یک عدد پوست لیمو
  • 1 قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • یک قاشق چای خوری وانیلین

برای مربای شیر وسط شیرینی:

  • یک لیتر شیر
  • 400گرم شکر
  • 2 قاشق چای خوری وانیل
  • ½قاشق چایخوری جوش شیرین

برای تزئین:

  • 3قاشق سوپخوری نارگیل

برای غلتاندن خمیر:

  • 1-2قاشق سوپخوری نشاسته

طرز تهیه شیرینی آلفاجور

طرز تهیه شیرینی آلفاجور

تمام مواد خشک کوکی ها را با هم مخلوط کرده و وسط آن را گود کرده و مایعات را اضافه کنید. با دست ورز دهید تا یکدست شود. خمیر را به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

خمیر را با کمک نشاسته به ضخامت نیم سانتی متر بر روی میز پهن کنید و با قالب دایره ایی برش بزنید.

مواد قالب زده را در سینی چرب شده با فاصله قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 11 دقیقه قرار دهید.

شیرینی های پخته و خنک شده را برگردانید. یک قاشق چای خوری کارامل شیر بین دو شیرینی قرار دهید و بهم بچسبانید. می توانید لبه های آن را با نارگیل بپوشانید و سرو کنید.

برای تهیه کارامل شیر تمام مواد را مخلوط و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام پیدا کند. سپس بگذارید خنک شود.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

 تهیه کیک ساده به شیوه آسان و کاربردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =

دکمه بازگشت به بالا