آجیلی که به مغز آسیب می زنه!
فواید آجیل برای مغز: زمانی که به طور منظم یک رژیم غذایی سالم داشته باشید، روند پیری ذهن و مغز کُند می شود و خطر ابتلا به آلزایمر نیز کاهش پیدا می کند. آجیل اسید چرب داخل خود دارد و ممکن است مصرف زیاد آن باعث افزایش غلظت چربی های غیراشباع تک رشته ای یا چند رشته ای شود.
از طرفی هم گردو که جزء آجیل های مهم است، اسید چرب امگا 3 دارد که فواید زیادی برای مغز خواهد داشت. آجیل همچنین سرشار از ویتامین، مواد معدنی و مواد شیمیایی فیتو است که باعث افزایش سلامت بدن از نوک مو تا ناخن پا می شود.
آجیل ها داخل خودشان فیبر، ویتامین، منیزیم، تیامین و زینک دارند و به طور کل فواید زیادی به بدنتان می رسانند؛ اما بعضی از اشتباهات رایج هستند که باعث می شوند آجیل دیگر برای بدن فایده نداشته باشد و به آن آسیب بزند که در این قسمت از سلامت این اشتباهات را معرفی خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید: تقویت حافظه با گیاهان دارویی: ۱۱ گیاه برای تقویت حافظه و تمرکز
۱.مصرف آجیل پر شکر یا پر نمک
شکر و نمک به آجیل طعم خوبی می دهند؛ اما استفاده زیاد از حد سدیم یا شکر تاثیر منفی روی سلامت مغزی و ذهن دارد. سدیم بالا خطر ابتلا به جنون و آلزایمر را افزایش می دهد و مصرف زیاد شکر هم عاملی برای ابتلا به بیماری آلزایمر، جنون و سکته است، پس راه حل مناسبی نیست.
فواید آجیل برای مغز، در واقع کارِ درست این است که از آجیل خام استفاده کنید و اگر هم آجیل مزه دار خریداری می کنید، میزان نمک یا شکر آن در کمترین حالت ممکن خودش باشد.
احتمالاً بپسندید: شما هم با فحش دادن احساس آرامش می کنید + ۱۰ دلیل جالب که نمی دانستید!
شاید بپسندید: ۹ کاری که نباید بعد ۴۰ سالگی انجام بدی!
۲.مصرف نکردن به اندازه کافی
زمانی که آجیل را به طور منظم بخورید؛ بیشترین تأثیر را بر روی مغز خواهد داشت. به طور مثال کسانی که رژیم غذایی مدیترانه ای کم سدیم داشته اند، با مصرف پنج بار یا حتی بیشتر در هفته از آجیل، دانه ها و حبوبات، کمترین میزان ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل را داشته اند، بنابراین باید در بیشتر روزها یک مشت آجیل را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
شاید بپسندید: ۸ درمان طبیعی سوء هاضمه با طب سنتی
۳.توجه نکردن به حجمِ مصرفی آجیل
فواید آجیل برای مغز، آجیل کالری زیادی دارد و باید به میزان مصرف خود توجه داشته باشید. کافی است که از یک مشت آجیل در طول روز به عنوان میان وعده استفاده کنید که در غیر اینصورت اگر مصرف تان بیشتر شود، خطر افزایش کالری در بدن بالا می رود که احتمال اضافه وزن افزایش پیدا می کند. در مورد میزان آجیلی که در طول روز استفاده می کنید، دقت کنید زیرا کالری اش بسیار بالاست.
احتمالاً بپسندید: چای سبز در مقابل قهوه: کدام یک برای سلامتی شما بهتر است؟
۴.مصرفِ بی رویه بادام زمینی یا کره بادام زمینی
فواید آجیل برای مغز، بادام زمینی یا کره بادام زمینی چربی سالم و ویتامین دارند؛ اما استفاده بیش از حد آن ها باعث می شود که شما از دیگر مواد مغذی و دیگر آجیل ها جا بمانید؛ پس باید حواس تان باشد که منظور ما از استفاده از آجیل فقط این دو مورد نیست و باید سعی کنید که انواع آجیل ها را در وعده غذایی خود جای دهید.
بیشتر بخوانید: بهترین زمان خوردن قهوه برای افزایش تمرکز و رفع خستگی!
احتمالاً بپسندید: آلودگی هوا: در این هوای آلوده این چیزا را بخورید تا سالم بمانید!
۵.استفاده نکردن از آجیل های ارگانیک
بسیار مهم است که آجیل را به صورت ارگانیک استفاده کنید، زیرا فقط چنین آجیل هایی هستند که می توانند با آلزایمر مبارزه کنند. آجیل های صنعتی فایده زیادی ندارند؛ حتی گاهی اوقات به بدن آسیب هم وارد می کند.
بیشتر بخوانید: معجون شگفت انگیز ابن سینا برای تقویت حافظه و افزایش قدرت جنسی!
برایتان جالب خواهد بود
شاید بپسندید: ۳۰ خواص شگفت انگیز ترب و آب ترب سفید برای زیبایی و درمان بیماری ها!
بیشتر بخوانید: خواص هویج پخته که باور کردنی نیست | بر خلاف تصور خاصیت هویچ پخته چند برابر خام است!
شاید بپسندید: میوه های مفید برای دیابتی ها: ۸ میوهای که دیابتی ها با خیال راحت می توانند بخورند!
این مطلب هم جالب است: تشخیص انار قرمز و شیرین با ۶ ترفند ساده و جالب!
شاید بپسندید: این مواد غذایی خوشمزه رو اگه شب مصرف کنید مانع خواب راحت شما میشه!
بیشتر بخوانید: تصفیه و پاکسازی هوای خانه: با این روش به سادگی هوای خانه را تصفیه کنید!
بخوانید: ۱۰ خاصیت شگفتآور دمنوش زنجبیل و لیموترش + طرز تهیهی آن
احتمالاً بپسندید: ۲۴ مواد غذایی که ویتامین c آن ها بیشتر از پرتقال است!
احتمالا بپسندید: کبد چرب را با این میوه درمان کنید!