;
آشپزی

طرز تهیه نان مغزدار با طعمی خوشمزه به شیوه ای آسان!

طرز تهیه نان مغزدار: امروز با یک دستورالعمل خاص با شما همراه هستیم. دستورالعملی که نتیجه اش نان هایی مغز دار و خوشمزه برای تمام روز از سفره صبحانه تا عصرانه است. مخمر مرطوب حل شده در شیر ولرم و آب همراه با شکر دانه ریز به آرامی شروع به فعال شدن می کند و سپس می شود که این نان ها به خوبی پف کنند.

به هر روی این نان خوشمزه مغزدار برای یک صبحانه خوشمزه عالی است، چرا که این نان به همراه پنیر و جعفری طعمی خاص پیدا می کند. با  آشپزی مجله خبری چشمک و طرز تهیه نان مغزدار همراه شوید.

شاید بپسندید: دستورالعمل تهیه کتلت خانگی با طعمی دلپذیر و خاص!

مواد لازم برای طرز تهیه نان مغزدار

برای خمیر:

  • یک عدد تخم مرغ
  • ½ لیوان ماست
  • روغن زیتون ½ لیوان
  • ¾ لیوان شیر گرم
  • ¼ لیوان آب گرم
  • ½ قاشق چای خوری مایه خمیر
  • شکر ½ قاشق سوپخوری
  • 6-6.5 لیوان آرد
  • ½ قاشق دسر خوری نمک

شاید بپسندید: فقط در 20 دقیقه: طرز تهیه ذرت برشته شده با طعمی دلپذیر و متفاوت

برای داخل نان:

  • 300 گرم پنیر فتا کم چرب
  • 50 گرم جعفری ریز خرد شده

احتمالاً بپسندید: دستورالعمل تهیه شیرینی نارگیلی به شیوه ای آسان!

برای تزئین موارد فوق:

  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپخوری روغن آفتابگردان
  • یک قاشق دسر خوری تخم خرفه یا زیره سیاه

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت گوشت با طعمی بی نظیر برای تمام دورهمی ها!

طرز تهیه نان مغزدار

نکته دستور پخت

بسته به اندازه نان هایی که تهیه می کنید به زمان تخمیر خمیر دقت کنید دقت کنید همه موادی که استفاده می کنید در دمای محیط باشند به جز موادی که باید گرم باشند. آرد را کم کم اضافه کرده و به ورز دادن خمیر ادامه دهید. مقدار آردی که استفاده می کنید را می توان 1/2 فنجان کم یا زیاد کرد.

شاید بپسندید: (ویدیو)تهیه بستنی جلو چشم مشتری با میوه‌های تازه، خیلی هم بهداشتی و خوشمزه!

طرز تهیه نان مغزدار چگونه است؟

آب گرم و شیر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. پس از افزودن مایه خمیر تازه و شکر و مخلوط کردن، 10 دقیقه صبر کنید تا مایه فعال شود، پس از آب شدن کامل مایه، روغن زیتون، ماست، تخم مرغ و نمک را اضافه کنید. همه مواد را با دست مخلوط کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کباب مرغ در فر به شیوه ای آسان و طعمی فوق العاده!

مرحله اول

آرد و نمک الک شده را کم کم اضافه کنید و شروع به ورز دادن خمیر کنید تا یکدست شود.

وقتی خمیر نرم و نچسبی به دست آوردید، روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت 50 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.

تمام مواد لازم برای ملات داخلی را با هم مخلوط کنید. تکه های به اندازه تخم مرغ را از خمیر تخمیر شده جدا کرده و در کف دست خود باز کنید. یک قاشق چایخوری از ملات داخلی که آماده کردید به قسمت وسط اضافه کنید و با غلتاندن آن را ببندید.

شاید بپسندید: دستورالعمل کتلت خانگی با طعمی دلپذیر و خاص!

طرز تهیه نان مغزدار

روی خمیری که در سینی گذاشته اید، زرده تخم مرغ را که با روغن آفتابگردان زده اید، در فواصل زمانی مختلف بمالید. اجازه دهید 10-15 دقیقه بماند تا فرآیند خمیر مایه نهایی که به عنوان مخمر سینی نیز شناخته می شود، بماند.

طرز تهیه نان مغزدار

در 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 25-30 دقیقه بپزید. در کنار عزیزانتان از آن لذت ببرید.

طرز تهیه نان مغزدار

امیدوارم از مطلب طرز تهیه نان مغزدار استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

این دستورالعمل ها را هم امتحان کنید!

طرز تهیه کتلت کدو سبز و سیب زمینی با طعمی خاص و بی نظیر!

اصلا فکرش رو هم نمی تونید بکنید که بادمجون اینقدر فایده داره!| خواص بادمجان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × دو =

دکمه بازگشت به بالا