طرز تهیه ماکارونی با مرغ و سس سویا (با حالوهوای آسیایی)

طرز تهیه ماکارونی با مرغ و سس سویا: اگر میخواهید به غذاهای سنتی خود رنگ و بویی تازه و آسیایی بدهید، این دستور ماکارونی با مرغ و سس سویا گزینهای فوقالعاده برای شماست. ترکیب عطر کاراملی سس سویا، تردی سبزیجات تفتداده و مرغ سرخشده در کنار اسپاگتی آبکششده بافت و طعمی بینظیر ایجاد میکند.
مزیت دیگر این غذا، راحتی در تهیه و صرفهجویی در زمان است؛ چه برای ناهار سبک و مقوی و چه برای شام شیک با مهمانان، این غذا همیشه خوشدرخشیده و سفره را رنگین میکند. در ادامه این مطلب با طرز تهیه ماکارونی با مرغ و سس سویا همراه شوید.
مناسب برای: 2 نفر
زمان آمادهسازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
کالری: 360 کیلوکالری برای هر وعده
مواد لازم برای طرز تهیه ماکارونی با مرغ و سس سویا
نیم بسته ماکارونی
300 گرم سینه مرغ
1 عدد هویج
1 عدد فلفل دلمهای قرمز (کاپیا)
2 حبه سیر
نصف استکان سس سویا
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری نمک
نکات مهم:
برای ترد ماندن سبزیجات، آنها را فقط چند دقیقه تفت دهید.
سس سویا نمک دارد؛ در افزودن نمک بیشتر دقت کنید.
طرز تهیه ماکارونی با مرغ و سس سویا
اسپاگتی را در آب جوش و نمکدار بپزید، سپس آبکش کرده و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید تا به هم نچسبد.
در یک تابه بزرگ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. مرغها را اضافه کرده و روی حرارت بالا بدون اینکه آب بیندازند، تفت دهید.
باقیمانده روغن زیتون را اضافه کرده و سیر را کمی تفت دهید. سپس هویج و فلفل دلمهای را اضافه کنید و 4-5 دقیقه تفت دهید.
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را اضافه کنید. سس سویا را بریزید و کمی دیگر تفت دهید.
اسپاگتی پخته را به تابه اضافه کنید.
همه مواد را خوب با هم مخلوط کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا طعمها ترکیب شوند.
غذا را گرم سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد پخت:
مرغ را با حرارت بالا تفت دهید تا بیرون آن برشته و داخلش نرم بماند. همزمان با پخت ماکارونی، مرغ را تفت دهید تا در وقت صرفهجویی شود.